- 23 Şubat 2016
- 158
- 29
- 18
- Konu Sahibi sendebenmgibi
-
Ben İnternete araştırdım 5 kişi hilal hanım için yorum yapmış çok iyi doktor evet biraz soğuk kanlı demişler nasip artık aynen konusuruz yine kendine iyi bakAy evet nasip artık haberlesiriz yine ilerleyen zamanlarda tavrı davranışları nasıl olucak bakalim
Canım nasılsın gitti mı hilal hanıma bu ara ben ayın 5 sinde gittim tavrı davranışlarindan henüz bir şikayetim yok doğuma yakın daha iyi anlarız ama şimdilik memnunumBen İnternete araştırdım 5 kişi hilal hanım için yorum yapmış çok iyi doktor evet biraz soğuk kanlı demişler nasip artık aynen konusuruz yine kendine iyi bak
İyiyim canım sen nasılsın evet bende salı günü gittim şuan benimde şikayetim yok ama doğum sezeryan olucağı için ameliyat ve hastane hakkında endişelerim devam ediyo olsa bi kaç tanıdığım konusşsam içim rahatlıyçakCanım nasılsın gitti mı hilal hanıma bu ara ben ayın 5 sinde gittim tavrı davranışlarindan henüz bir şikayetim yok doğuma yakın daha iyi anlarız ama şimdilik memnunum
Hayır cnm henüz Dr istemeDi ne kadar oldugunu bilmiyorum birde şöyle bişey var ultrason da Dr anlatmıyor kolu bacağı vs yani 10 sn bakıyor kalp atışını dinletiyor ne bi açıklama ne detay şuana kadar bişey demedim 10 hafta içindeyim bundan sonra bebeğim hareket etmeye başlıyacak eger gittiğimde de aynı muameleyi görürsem uyarı yapıçam gerekirse doktor degiştiricem sen memnunmusun bu konudaNasılsın canım ben bugün hastaneyi aradım ikili test fiyatı öğrenmek için fiyat veremiyor larmis gidince ogrenicekmisim sen yaptirdinmi ikili testini ne kadar odedin
Ben 7 haftalıkken gittim canım ozaman sadece kalp atışı önemliydi zaten onu dinletti Şubat'ın başında gidicem ozaman 12 haftalık olucak ozaman bakicam nasıl diyeHayır cnm henüz Dr istemeDi ne kadar oldugunu bilmiyorum birde şöyle bişey var ultrason da Dr anlatmıyor kolu bacağı vs yani 10 sn bakıyor kalp atışını dinletiyor ne bi açıklama ne detay şuana kadar bişey demedim 10 hafta içindeyim bundan sonra bebeğim hareket etmeye başlıyacak eger gittiğimde de aynı muameleyi görürsem uyarı yapıçam gerekirse doktor degiştiricem sen memnunmusun bu konuda
Bende yaptırdım 2 li testi sonuçlarımız iyi çok şükür senin sonuçların nasıl cinsiyetini öğrenebilidinmi ben çok merak ediyorumGiremiyorsun artık sanırım ben bugün kontroldeydim gayet iyi geçti ellerini ayaklarını gösterdi ikili testimi yaptı bütün sorduğum sorulara cevap verdi şimdilik memnunum inşallah hep böyle gider
Ben bi kaç kişiye sordum Dr için kötü bişey demiyorlar bende şimdilik memnun gibiyim bi sorunum yok ikili testte ayrıntılı babada gösterdi giremedim uzun zamandır bildirim maile de gelmedi tesadüf girdim :)Giremiyorsun artık sanırım ben bugün kontroldeydim gayet iyi geçti ellerini ayaklarını gösterdi ikili testimi yaptı bütün sorduğum sorulara cevap verdi şimdilik memnunum inşallah hep böyle gider
Kıza benziyor dedi canım doktor :)Bende yaptırdım 2 li testi sonuçlarımız iyi çok şükür senin sonuçların nasıl cinsiyetini öğrenebilidinmi ben çok merak ediyorum
Hayırlı olsun canım ilk çocuğun erkekmiKıza benziyor dedi canım doktor :)
Bende bikac kişiye sezeryan konusunu sordum sezeryan ekibi iyi diyorlar hastanede çalışmış biri dedi bunu doğum fiyatlarını öğrendim odalar doğum fiyatına dahil değilmişBen bi kaç kişiye sordum Dr için kötü bişey demiyorlar bende şimdilik memnun gibiyim bi sorunum yok ikili testte ayrıntılı babada gösterdi giremedim uzun zamandır bildirim maile de gelmedi tesadüf girdim :)
Banada kıza benziyor dedi hatta %90 kız dedi bir kızım var 5 yaşında inşallah bu erkek olur tabi önemli olan sağlıklı olmasıHayırlı olsun canım ilk çocuğun erkekmi
Hayır kızım var benim için farketmez ama iki kız olsun isterim açıkçası bakalım önümüzdeki ay daha iyi belli olurHayırlı olsun canım ilk çocuğun erkekmi
Evet öyleymiş iyi diyorlar bende bi arkadasla görüştüm eli hafif diyorlar hilal hnm için ne kadarmış fiyatlarBende bikac kişiye sezeryan konusunu sordum sezeryan ekibi iyi diyorlar hastanede çalışmış biri dedi bunu doğum fiyatlarını öğrendim odalar doğum fiyatına dahil değilmiş
Bende erkek olsun istiyorum allah gönlümüze göre versin sana yüzde kaç dedi cinsiyet içinHayır kızım var benim için farketmez ama iki kız olsun isterim açıkçası bakalım önümüzdeki ay daha iyi belli olur
Normal 1120 seseryan 1020 çift kişilik oda 73 tek kişilik 120 suit varmış ama fiyatını unuttum bide bebeğin ilk muayenesi tektikleri filan ücret aliniyormu sormadım doğuma yakın sorucamEvet öyleymiş iyi diyorlar bende bi arkadasla görüştüm eli hafif diyorlar hilal hnm için ne kadarmış fiyatlar
Yüzde seksen kız dedi canımBende erkek olsun istiyorum allah gönlümüze göre versin sana yüzde kaç dedi cinsiyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?