- 23 Şubat 2016
- 158
- 29
- 18
- Konu Sahibi sendebenmgibi
-
Canım ben şimdi aradım hastaneyi bugün doktorlar zaten çalışmıyor akşama kadar ayrıldımı dedim hayır görevde hilal hanım dedi ve randevumu da aldım ben canım bidaha ara istersen belki konustugun kişi yanlış bilgi vermiştirAaaa inşallah gitmemiştir ya eger öyle bişey olursa ben naparım nerden bulucam doktor
Valla canım sabahtan beri doktor bakıyorum bende pazartesi aricam tekrar ama bana gitti gibi geldiAaaa inşallah gitmemiştir ya eger öyle bişey olursa ben naparım nerden bulucam doktor
Yok canım ben bilhassa sordum ayrıldı diye duydum dedim hayır yok görevde hilal hanım dedi ara sende pazartesi ordamı dedim evet görevde dedi tekrar ara cnm al randevunu randevu veriyorlar pzartesiyeValla canım sabahtan beri doktor bakıyorum bende pazartesi aricam tekrar ama bana gitti gibi geldi
Ayrılmış olsa neden randevu versinler bi yanlışlık olmuşturYok canım ben bilhassa sordum ayrıldı diye duydum dedim hayır yok görevde hilal hanım dedi ara sende pazartesi ordamı dedim evet görevde dedi tekrar ara cnm al randevunu randevu veriyorlar pzartesiye
Aaa bana neden öyle dedi izinli pazartesi sabah arayın öğrenin dedi neyse ararım tekrarAyrılmış olsa neden randevu versinler bi yanlışlık olmuştur
canım hayırlı olsun göstermiş bebeğin bende gittim bugün benim bebek göstermedi bacakları kapalı sen net görebilindinmi göremiyorum bişey ama kız dedi bende hala şüphedeyimCanım ben dün hastanedeydim kontrol oldum bebeğim kız çok şükür sağlıklı yanlız tahmin ettiğim gibi ayrıntılı usgyi hilal hanım yapmiyormus Necmettin bey yapıyor Biga'da dedi ve numarasını verdi aradım ücreti 200 TL mis sanada bilgi veriyim dedim
Valla canım yandan da baktım bacak arasından da baktım kız.dedi hatta sonra 4 boyutlu ya çevirdi orda bende çıkıntı göremedim tekrar sordum kesin kzmi diye kız dedjcanım hayırlı olsun göstermiş bebeğin bende gittim bugün benim bebek göstermedi bacakları kapalı sen net görebilindinmi göremiyorum bişey ama kız dedi bende hala şüphedeyim
Bacaklarını sen gördün mü acıkmıydı biz göremedik ama kız dedi bende emin olamıyorum bebeginin fotosunu atarmısın özelden rica etsem kendiminkiyle karşılaştırsam çok merakmediyorum bugün ögrenicez diye çok umutluyum ama göstermediValla canım yandan da baktım bacak arasından da baktım kız.dedi hatta sonra 4 boyutlu ya çevirdi orda bende çıkıntı göremedim tekrar sordum kesin kzmi diye kız dedj
Canım atarım ama resimde belli değil ben ultrasonda gördüm açıktı bacakları zaten ayakta gibi duruyordu baya inceledi size bakmadimi belki posuzyon degistirirdiBacaklarını sen gördün mü acıkmıydı biz göremedik ama kız dedi bende emin olamıyorum bebeginin fotosunu atarmısın özelden rica etsem kendiminkiyle karşılaştırsam çok merakmediyorum bugün ögrenicez diye çok umutluyum ama göstermedi
Bizimde inceledi yarım saat arayla tekrar girdim usg ye ama kapalı bacaklarCanım atarım ama resimde belli değil ben ultrasonda gördüm açıktı bacakları zaten ayakta gibi duruyordu baya inceledi size bakmadimi belki posuzyon degistirirdi
Ben yaptiricam ama necmettinemi yaptırırim bilmiyorum 20.haftada yapılıyorBen ayrıntılı yaptırırmıyım bilmiyorum mecbur degil yani Ethem aka 250 ye yapıyormuş ben Necmettine gitmiycem gidersem de kaçıncı haftada yaptıracaksın
Kafasına hiç dikkat etmedim inan :))Canım bilmiyorum ben erkek hissediyorum hilal hanıma da söyledim olabilir göremedim ki ama kız diyorum gene dedi çok ilgilendi hoşuma gitti bu sefer ki muayene birde benim bebeğimin kafası yuvarlak çok kızımda sivriydi biraz senin ki nasıl çok merakmediyorum işte sabırsızım
Ben Ethem beye yaptırcam Necmettin beyi hiç düşünmüyorum eşimde istemiyoKafasına hiç dikkat etmedim inan :))
iyiyim canım sen nasılsın henuz yaptirmadim zaten onuda atlatsak daha az tedirgin olucam inşallah iyi haberler alırız sen yaptirdinmiSelam canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ayrıntılı ultrason yaptırdınmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?