- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi sendebenmgibi
-
Almıyorlar sanırım bana almamışlar doğuma herşey dahil oluyor ücretlerNormal 1120 seseryan 1020 çift kişilik oda 73 tek kişilik 120 suit varmış ama fiyatını unuttum bide bebeğin ilk muayenesi tektikleri filan ücret aliniyormu sormadım doğuma yakın sorucam
Normalde odalarda dahil olur ücrete o kafamı karıştırdı 3 ay önce doğum yapan oda dahil 950 ödemiş sanırım zam geldiAlmıyorlar sanırım bana almamışlar doğuma herşey dahil oluyor ücretler
Kıza mı alıştırdın kendini:)Alistirdimda kendimi martta gidicem tekrar bakalım nasip artik
Sezeryan mı olucaksın ?Sezeryan bu arada
Evet kıza :) dedimya benim içimde de kız geçiyordu ondan herhalde bende 16.haftada kesin bişey söylesin diye bekliyom :)Kıza mı alıştırdın kendini:)
Bende tam aksi tutturdum oğlan olsun diye doktor yüzde 90 dedi ama hala inanasım gelmiyor 16 haftayı bekleyecem
Evet muayene ücretlerinde zam geldi 3 4 ay önce 65 Di Sezeryan 1200 mü dedilerNormalde odalarda dahil olur ücrete o kafamı karıştırdı 3 ay önce doğum yapan oda dahil 950 ödemiş sanırım zam geldi
Yok benim kızım normal oldu inşallah bunuda normal istiyorum benim tek cekincem boşa sezeryan yapan doktor değildir inşallah hilal hanım 950 TL ödeyen arkadaş sezeryan olmusSezeryan mı olucaksın ?
Kızımda erkek istiyor söyledim bi kaç kere kardeşin kız olucakmış diye sinirleniyor anne şaka yapma diyor allah sana kız bana oğlan versin sağlıklı sıhhatli inşalahEvet kıza :) dedimya benim içimde de kız geçiyordu ondan herhalde bende 16.haftada kesin bişey söylesin diye bekliyom :)
1020 TL dedi telefonda amaEvet muayene ücretlerinde zam geldi 3 4 ay önce 65 Di Sezeryan 1200 mü dediler
İkili testte mi kız dediler bence alıştırma belli olmaz Çin takvimine baktınmıEvet kıza :) dedimya benim içimde de kız geçiyordu ondan herhalde bende 16.haftada kesin bişey söylesin diye bekliyom :)
Hilal hanım dedi ikili testi yaparken kendisi yaptı kıza benziyor dedi ben çin takvimine inanmıyorum kizimida erkek göstermişti:) ama burda cinsiyetler bölümünde nub teorisi diye konular var usg fotosunu yükledim bilen üyeler yorumluyor çoğu kız dedi ama :)İkili testte mi kız dediler bence alıştırma belli olmaz Çin takvimine baktınmı
Normal doğum neden pahalı ozaMan ucuz olması gerekirken ama fiyatlar uygun yani çok pahalı degil1020 TL dedi telefonda ama
Bende bugün yükledimHilal hanım dedi ikili testi yaparken kendisi yaptı kıza benziyor dedi ben çin takvimine inanmıyorum kizimida erkek göstermişti:) ama burda cinsiyetler bölümünde nub teorisi diye konular var usg fotosunu yükledim bilen üyeler yorumluyor çoğu kız dedi ama :)
Evet :) bende şaşırdım normal yüz lira daha pahalı Çanakkale Anadolu Hastanesi'ne sordum ordada normal 1170 sezeryan 2800 filan dedi oda sürekli oraya gidersen eğer doğuma yakın gidersen ve sezeryan derse ozaman 3500 oduyorsun çok garipNormal doğum neden pahalı ozaMan ucuz olması gerekirken ama fiyatlar uygun yani çok pahalı degil
Evet çok garip sen normal düşünüyordun dimiEvet :) bende şaşırdım normal yüz lira daha pahalı Çanakkale Anadolu Hastanesi'ne sordum ordada normal 1170 sezeryan 2800 filan dedi oda sürekli oraya gidersen eğer doğuma yakın gidersen ve sezeryan derse ozaman 3500 oduyorsun çok garip
Evet canım nasipse normal istiyorumEvet çok garip sen normal düşünüyordun dimi
Hayırlısı olsun canım kolay doğumlar olsunEvet canım nasipse normal istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?