Doğuma Hazırlık Ç.kale Biga can hastanesinde doğum yapanlar yazabilirmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende haftaya gidicem 16 haftalık olucak cinsiyete kesinleşeçek inşallah belki karşılaşırız hastanede :) ben ayrıntılı yapılıyor diye biliyorum 2 li testte ayrıntılı olmuyor mu ben yaptırdım 2 li test

Yok canım ikili test farklı ayrıntılı ultrason farklı ayrıntılı 20.hafta yapılıyor bebeğin bütün organlarına bakılıyor damarlarına filan tam emin değilim yapip yapmadığına belki yapıyordur

Canım Necmettin hakkında iyi şeyler duymadım yaptıraçaksan ayrıntılı Ethem'e git 100 lira muayenesi cinsiyet kesinleştimi senin

Canım Necmettin hakkında iyi şeyler duymadım yaptıraçaksan ayrıntılı Ethem'e git 100 lira muayenesi cinsiyet kesinleştimi senin
Hayır kesinleşmedi canım bu kontrolde inşallah kesinleşir bende Ethem için hiç iyi şeyler duymadım :)) hatta bir arkadaş ona gidiyordu mahvetti kızı hamile değildi başka sorunları vardı ama çok pişman sonra Çanakkaleye gitti bilmiyorum bende kararsızım bu kontrolde sorucam ben yapmıyorum derse araştırıcam bakalim

Bende haftaya gidicem sor bakalım ne diyecek yapıyordur bence çünkü ben bi kere sormuştum 4boyut varmı diye bakıyomusnz diye bakıyoruz var ama daha erken demişti ayrıntılıyı belki 4 boyut bakıyordur kaçıncı haftada yaptıracaksın sen ayrıntılıyı

20.haftayla 24.hafta arası yapılıyormuş sen benden önce gidiceksin degilmi inşallah kesinleşir cinsiyet

Canım ben bebeğimi 2 gündür hissetmeye başladım dün ilk defa tekme attı ama bebeğim çok aşağıda sezeryan dikişlerimin orda bu kadar aşağıda olması korkutuyor yani normalmi degilim bilmiyorum seninki ne durumda aşşagıdmı

ben de biga da yaşadım
o dönemde hastane yeniydi
şimdi nasıl bilmiyorum ama güvendiğiniz doktor vardır eminim .

çok sıkıntı yaşamışsınız .
bir kaç yıl önce arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde yine sezaryende bağırsak kesiği nedeniyle bi bayanın çok zor duruma düştüğünü duymuştum orada.
doktor farketmemiş.
hasta eve çıkmış
ağrıları olmuş .
doktora gitmiş
normal olur ağrı demix
bi kaç gün sonra hasta ağırlaşınca kontrol yapmışlar ki bağırsak kesiği var ve karın boşluğuna virüs bulaşmış.
kadın ölümden dönmüş.
anlatmışlardı orada. hatta ben oradayken olmuştu olay.
ve kadın iyileşmiş şükür ama ölme ihtimali yüksek gözüyle bakıyorlardı. çok riskli bi durum bu. ki deneyimli bi doktormuş sezaryeni yapan.

ben istanbul da kartal umut hastanesinde yaptım ilk doğmumu.

Hangi hastane ve hangi doktormus canım ameliyatı yapan bilgin varmı

Bence normal dir bende alt tarafta hissediyorum henüz çok ufaklar zamanla daha yukarılarda hissederiz

Normal vajinal doğum düşünenler

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Normalmiş canım ayaklarıyla bide baskı yaptı ondan endişelenip hilal hanımı aradım korkulacak bişey yok normal dedi
Şimdi hastaneyi aradım.bugun randevu varsa gideyim diye izinli hilal hanim dedi pazartesi ordami dedim belli değil.deva Edip etmeyeceği pazartesi tekrar arayın dedi yoksa gittimi doktorburaya gelen durmuyor biliyorsun

Şimdi hastaneyi aradım.bugun randevu varsa gideyim diye izinli hilal hanim dedi pazartesi ordami dedim belli değil.deva Edip etmeyeceği pazartesi tekrar arayın dedi yoksa gittimi doktorburaya gelen durmuyor biliyorsun
Aaaa inşallah gitmemiştir ya eger öyle bişey olursa ben naparım nerden bulucam doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…