- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
- Konu Sahibi gamzelim1414
-
Bende karar verdım hıcbısey ıcmıcem gebelık testı yaptırıp sokturucu ıcıp adetın 4.gunu gıdıcem dr artık kendım bısey yapmıcamBen macunu kullandım zaten ara verdiğim tarihte baktım ki bi gebelik oluşmadı öyle gittim doktora yumurta takibi yaptı femerayla yine bişey olmadı bu ay artık hsg çekelim dedi bende istiyodum zaten. Yani yumurta takibi yapalım demeden önce de ben söyledim hsg istiyorum diye sırayla gidelim dedi.
Bilmiyorum ki ben direk sipariş verdim daha kullanmadımkararsiz kaldim ya olumsuz yorumlar okudum, hayit otu mu kullansam acaba? ikisi arasinda kararsizim
Evet bi an önce doktor kontrolüne girmenizde fayda var. Zaman kaybetmeyin.Bende karar verdım hıcbısey ıcmıcem gebelık testı yaptırıp sokturucu ıcıp adetın 4.gunu gıdıcem dr artık kendım bısey yapmıcam
Umarım güzel sonuçlar alırsınCanım bazıları da çok iyi geldiğini,hormonlarını düzenlediğini, bu macun sayesinde gebe kaldığını yazmış. Kişiye göre etkileri değişiyor galiba. Benim hormon tahlillerim normal çıkmıştı. Deniyorum bakalım sonuç ne olacak
İnşaAllah kuzum isteyen herkese nasip olsun İnşaAllah. Çok teşekkür ederim güzel mesajın için. Allah razı olsunUmarım güzel sonuçlar alırsın
Merhaba ben de bugun baslayacagım ınsallah hepımıze fayda sağlarKızlar, c-life tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Belki bize umut olursunuz :)
Aslında aksine düzensizliğe iyi geldıgı hakkında bır sürü yorum okudum o sayfada belki kişiden kişiye farklı etkı gosterıyordurBen kullandim ancak faydasini gormedim. Regl gecikmesi yapmisti bende
En basitinden bir örnek vereyım bır ılacta bıle 1 sayfa yan etkı var aynı zamanda bitkılerde de aynı yan etkıler var sadece uzerınde yazmıyor ölçüsü col önemlı ve demek ıstedıgım şey şu herseyde olumsuz yorum görebılırız bu macunda da hayıt vardı bu arada ben de aldım bugun baslayacagım bence bır dene yan etkı olma olasılıgı herseyde var maalesef insallah şifa olurkararsiz kaldim ya olumsuz yorumlar okudum, hayit otu mu kullansam acaba? ikisi arasinda kararsizim
Muhtemelen. Cunku sayfada kullanip sorunu cozulen cok kisi varAslında aksine düzensizliğe iyi geldıgı hakkında bır sürü yorum okudum o sayfada belki kişiden kişiye farklı etkı gosterıyordur
insallah canim, en kisa zamanda guzel gelismeleri de burada paylaşiriz. tabi yan etki konusunda haklisiniz. ben de alacagim bakalim ya. yumurtalarim ultrasonda kucuk gorundu belki bu karisim sayesinde normal boyutlara ulasirEn basitinden bir örnek vereyım bır ılacta bıle 1 sayfa yan etkı var aynı zamanda bitkılerde de aynı yan etkıler var sadece uzerınde yazmıyor ölçüsü col önemlı ve demek ıstedıgım şey şu herseyde olumsuz yorum görebılırız bu macunda da hayıt vardı bu arada ben de aldım bugun baslayacagım bence bır dene yan etkı olma olasılıgı herseyde var maalesef insallah şifa olur
Benım 2 yumurtam olustu en son bırı buyuktu biri kucuktu belkı bu karısımla ıkısıde aynı büyüklükte olur dıye düşünüyorum o sebeple aldım 2 aydır doktora gıdıyorum ölcuyo falan soyluyor bılgılerı tabı olacaksa hersey bahane bız de bır vesıle arıyoruz gercekten cok hamıle kalan var aklım hayalım almadı mantık dışı buldugumda var amh si dipte olanın bıle olmus demekkı bayagı etkılı dıye dusundum benım adet problemım yok duzenlıyım genelı adet ıcın almıs yada hamıle kalmak ıcıninsallah canim, en kisa zamanda guzel gelismeleri de burada paylaşiriz. tabi yan etki konusunda haklisiniz. ben de alacagim bakalim ya. yumurtalarim ultrasonda kucuk gorundu belki bu karisim sayesinde normal boyutlara ulasir
ben de innovita kullaniyorum. ovulasyon testleri hem uygun hem kaliteli gercektenBende bu akşam başlıyorum kızlar şifa olsun hepimize
aynen benim de duzenli progesteron dusuk cikmisti. 10 un uzerinde olmasi gerekiyormus. benim 6 cikti. insallah etkisi olur yaBenım 2 yumurtam olustu en son bırı buyuktu biri kucuktu belkı bu karısımla ıkısıde aynı büyüklükte olur dıye düşünüyorum o sebeple aldım 2 aydır doktora gıdıyorum ölcuyo falan soyluyor bılgılerı tabı olacaksa hersey bahane bız de bır vesıle arıyoruz gercekten cok hamıle kalan var aklım hayalım almadı mantık dışı buldugumda var amh si dipte olanın bıle olmus demekkı bayagı etkılı dıye dusundum benım adet problemım yok duzenlıyım genelı adet ıcın almıs yada hamıle kalmak ıcın
aynen benim de duzenli progesteron dusuk cikmisti. 10 un uzerinde olmasi gerekiyormus. benim 6 cikti. insallah etkisi olur ya
Ben ilk defa aldım 30 lu ama 32 çıktı içinden. Bakalım inşallah yeterli olur bu ay için yeniden almama gerek kalmazben de innovita kullaniyorum. ovulasyon testleri hem uygun hem kaliteli gercekten
Şifa olur ınsallahBende bu akşam başlıyorum kızlar şifa olsun hepimize
Kuzum adetin 2. Ya da 3. günü kullanmaya başlıyorsun :) 10 gün geçsin diye felan bekleme ayrıca yumurtlama gününe kadar yiyip yumurtlama olduğu gün bırakıyorsunBen ilk defa aldım 30 lu ama 32 çıktı içinden. Bakalım inşallah yeterli olur bu ay için yeniden almama gerek kalmazBu ay 43. Günde regli oldum o yüzden adetimden 10 gün sonra falan başlıyım kullanmaya diyorum
Şifa olsun hepimize canımŞifa olur ınsallahben de bu sabah basladım
Canım clife bugün başlıcam bugün geldi 4. Günüm. Ovulasyon testine 10. Gün başlıyım diye düşündüm benKuzum adetin 2. Ya da 3. günü kullanmaya başlıyorsun :) 10 gün geçsin diye felan bekleme ayrıca yumurtlama gününe kadar yiyip yumurtlama olduğu gün bırakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?