Saç Rengi ve Saç Boyama C Vitamini ile Saç Açma

benim saçlarımda boya yok şuan bu karışımla rengini açmak istiyorum. size bi sorum var arkadaşlar... saf c vitamini(askorbik asit ) var bende. onu kullansam aynı etkiyi verirmi sizce?bide karışımı hazırlayınca saça uygulanırken saç ıslatılacak mı yoksa kuru saça mı bu karışımı sürücez?

başdan sona okudum ama amonra harici kimse net bişey yazmamış hiçbişey anlamadım hangi vitamin olcak konusundada amonraya güveniyorum hadi onu aldıkda ne zaman nasıl tam ayrıntılı yazılmamış yapma aşaması o yüzdende denemicem ne olur ne olmaz

ben gecen hafta iki kutu c vitamini aldım. 30 tanesini ezdim toz kıvamına getirdim, suyla karıştırıp krem kıvamına gelince sürdüm saçıma 45 dakkka bekledim sonuç SIFIR. renk açılması falan olmadı. saçlarım sadece kuruduğuyla kaldı....

benim izlediğim videoda kız daha önce yaptığından falan hiç bahsetmiyordu anlamadım ki vitaminler mi farklıdır nedir bizim hatunlarda sonuç vermemiş, gavurun saçı da bi değişik heralde

kızlar ben saçlarıma c vitamini e vitamini ve yağlardan oluşan bir bakım yapıyorum haftada iki kez bu karışımı yapmaya başladıktan sonra saçlarımın rengi açılıp duruyordu küllü kumral yapıyorum saçım önce çok güzel sonra sararıyor anlam verememiştim meger bu vitamindenmiş baksennnnnnnnnnnn

kızlar ben saf c vitamini (askorbik asit) ile tekrar denedim. bu sefer saçımda açılma oldu. hatta beyazlarım kabak gibi çıktı ortaya. saçım çok koyu kahveydi açıldı. elimde daha 3-4 kez yapabilecek kadar toz var. bitene kadar yapıcam daha sonra fotoğrafta koyarım. bi kaç ton daha açıp boyamayı düşünüyorum. her hafta yapıcam, hayırlısı bakalım. bu arada saçımda bi yıpranma olmadı. :))

ben bemix c ile denedim bi ton bile fark etmedi saf tozu nerden buldun canım yaa bizede söylesen bide fiyatı pahalıdır askorbik aistin nasıl buldun?

ben bemix c ile denedim bi ton bile fark etmedi saf tozu nerden buldun canım yaa bizede söylesen bide fiyatı pahalıdır askorbik aistin nasıl buldun?

kendisi ilaç karışımı yapan eczanelerde olur, ya da eczaneden isterseniz deposundan getirtir toz askorbik asiti birçok şeyde kullanılıyor çünkü fiyatı da düşüktür zaten en son sorduğumda 5 lira demişti sanırım da emin değilim şimdi yalan olmasın

ben de bi kaç eczaneye sordum yok dediler. ebaydan sipariş verdim. kargoyla 15 dolar tuttu. 4-5 yapacak kadar vardı. 4 oz aldım. ozun gram karşılığını bilmiyorum.

saf c vitamini bende de var
ne oranlarda hazırladın karışımı canım

Herkese selam :) Öncelikle konuyu acan arkadasa cok tesekkür ederim, sayesinde cikolata kahve ye boyadigim ancak ne hikmetse simsiyah olan saclarimdan kurtuldum ancak kafam karismisti cok.. sicak suylami yoksa sampuanlami yapayim karar veremedim.. Önce eczaneden C vitamini tozunu aldim.. hap seklinde olmadigi icin kirma derdide yoktu ve nedense bana bu saf hali daha etkili olur gibi gelmisti.. bir miktarini cam kaseye bosalttim ve ustune biraz kepege karsi etkili sampuandan ilave edip karistirdim.. miktarlari göz karari ekledim bu yuzden tam ölcü veremiyorum.. sacinizin uzunluguna göre ayarlamaniz mümkün.. Tozu (yada toz haline gelen haplari) boza kivamina getirecek sekilde sampuani ekledim yavas yavas.. karistim güzelce ve saclarimi yikar gibi islattim, havlu ile sarip fazla suyunu aldim.. Karisimi güzelce masaj yapa yapa yedirdim saclarima ve strecfilmle sardim.. 45 dakika bekledikten sonra yikadim.. tek yikama degil üstelik.. 4 kez sampuanladim her yikamada su iyice temiz akana kadar durulamama ragmen her sampuan sürüsümde köpürdükce yeniden boya akmaya basladi.. en sonunda guzelce kremledim..

Sonuc ; sac rengim siyahtan karamele döndü yipranma vs olmadi ama biraz kurulasti sanki ancak ertesi gunde ilik zeytinyagi sürüp biraz bekletip yikadim.. yumusacik, piril piril oldu.. artik istedigim renge boyayabilirim.. öyle koyu ve mat cirkin bir rengi vardiki nerdeyse hic bir rengi tutmuyordu.. akitmak icin cok ugrastim aylardir, beyaz sabun yada bi cok aldigim sampuan vs ise yaramamisti.. meger ne kadar basit bir caresi varmis ilginc yani ; dogal sac renginizi degistirmiyor arkadaslar.. sadece boyali olan kisimlarin rengini aciyor.. benim gibi koyu renk maduruyum, sacimi acik renklere boyasamda rengi acilmiyor ve oksidan vs kullanmak istemiyorum diyorsaniz iste size en basit cözüm..

Son düzenleme:

tatlım sevindim senin adına benimde şu an saçım koyu kahve ama gel gör simsiyah duruyor 1 ay oldu nerdeyse hafif bi akma oldu ama çok belli değil :) bişey sorcam eczaneden ne dedin de aldın fiyatı nedir vede sen bu işlemi 1 kere mi yaptın :)

tesekkür ederim.. Senelerce kuaföre oldukca acik bir renge boyatirdim.. nasil bir renk desem.. hani ivana sert yada esra ceyhanin rengi tarzinda düsün.. bir arkadasimin aklina uyup cikolata kahveye boyadim kendim, 8 ay öncesi.. boyamaz olaydim cok cirkin bir renk oldu.. bilmiyorum ben beceremedim galiba.. siyah, mat acayip bi renk.. farkli farkli tonlarda acik renkler alip boyadim ustune.. ama ne yaparsam yapayim o renk acilmadi.. sadece dipler yeni rengi tuttu.. o görüntünün abesliginide düsün.. 3 aydan beri boyamiyorum, boya aksin diye hemen hemen ne duyduysam yaptim.. oksidanlari denemedim sadece.. kimyasal maddelerin sacimi yakmasindan, hirpalamasindan korktum.. dun denedim sadece.. gercekten cok mutluyum.. saclarimin o cirkin görüntüsü gitti rengi canlandi sanki.. bir kere daha yapabilirim aslinda ama gerek duymuyorum.. dogal renginde kullanmayi cok isterdim ancak daha 30 lu yaslarda olmama ragmen inanilmaz cok beyazim var malesef bir kac gun sonra istedigim renge boyayabilicem sükür

neyse cok uzattim ben yurt disinda yasiyorum canim.. burda "ascorbinsäure" olarak geciyor ama turkiyedede "askorbik asit" olarak sorsaniz bulabilrisiniz sanirim.. burdaki fiyati 100 gr i 3.50 euro ama tr dekini bilemiyorum malesef.. bugun benim anlatmam üzerine deneyen bir arkadasim normal C vitamini tabletleriyle yapmis.. dogal ve katkisiz olanlari kullanmis.. baska vitamin, mineral vs karisik olmayanlardan almis.. ondaki sonucta oldukca iyi.. toz olarak bulamazsaniz o sekilde deneyin bi derim.. resim de cektim ilk ve son halimi ama nasil ekleniyor bilemedim..

Son düzenleme:

ayy çook iyi olmuş ya bende 20 yaşındayım yaşıma göre olgun duruyor sanki siyah saç normalde saçlarım açık kumral çok güzel bi rengi var yaşımdakiler sarı,karamel gibi renkler kullanıyor farklı olmakda güzel bi de gözlerim renkli ve beyaz tenli sayılırm çok beyaz değilm siyah gidiyo ama sarı ne biliyim kumral tonları olsa daha havalı gösterir beni diye düşünüyorum o zaman ben şöyle yapayım eczaneden c vitamini alıyım tozu zor bulunur dediğin gibi deneyim bakalım ne olacak :))çoook teşekkür ederim ayrıca

resim eklermisiniz lutfen cilek hanım

Resme tiklayip büyük halini görebilirsiniz..

ilk resim islemden öncesi.. 2. resimde ise uygulamadan hemen sonrasi.. yikayip kurutup ciktigim an yani.. resimdekinden biraz daha acik rengi saclarimin su an ama fotoda daha koyu gibi.. saclarim biraz kabarik ama bu dogal hali arkadaslar.. cok düz olmasina ragmen kabaran, illaki düzlestirici yada fön isteyen bir sac.. neyse konumuz renk.. sadece bir kez uyguladim ve sonucu görüyorsunuz.. acikcasi ben cok memnunum.. sadece bir kerede bu kadar ton farki bana yeterde artar.. karamel yada kumral tonlarina artik boyaya bilirim.. ben bunu sabah saatlerinde yapmistim, aksam gibide zeytinyagi sürdüm saclarima.. bi saat kadar bekletip yikadim.. o resimde gördügünüz kuruluk gitti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…