- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bir insan senden çaba göremiyorum derseNe konuda olduguna bağli.
Tamam da ne konuda bir çaba istiyor ve bu kişi kim?Bir insan senden çaba göremiyorum derse
Onun istediği birşey var yaptım manevi anlamda hala düşünmek için zaman bekliyor.Ne için çaba göstermiyorsunuz ? Yapabileceğiniz bir şey mi ya da değil mi ona bağlı.
Bende öyle düşünüyorum.Kopma noktasına geldim.Bir yere kadar, sonrasında bırakırım bende
Evlimisiniz ? Nişanlı ya da sevgili ? Kapanmanızı falan mı istedi?Onun istediği birşey var yaptım manevi anlamda hala düşünmek için zaman bekliyor.
Evli diyelim.Kiyafetime karışmaz.Makyaj konusunda karıştı.Sadece özel günlerde yap sevmiyorum dedi.Normalde bir ruj bir kalem tarzi makyajım vardi onu da çok nadir yapiyorum.Özel günlerde yaparım.Sorun şu anne faktörü var ortamizda nişanlımla uyumluyuz anlaşıyoruz.Kadini memnun edemiyorum oğlunu darliyor ki benimde hatam oldu annesi bunalttigi için eşime patladım.Evlimisiniz ? Nişanlı ya da sevgili ? Kapanmanızı falan mı istedi?
Evli diyelim ? Nişanlım? Eşim? Hangisi doğru olan sıfat anlamadım.Evli diyelim.Kiyafetime karışmaz.Makyaj konusunda karıştı.Sadece özel günlerde yap sevmiyorum dedi.Normalde bir ruj bir kalem tarzi makyajım vardi onu da çok nadir yapiyorum.Özel günlerde yaparım.Sorun şu anne faktörü var ortamizda nişanlımla uyumluyuz anlaşıyoruz.Kadini memnun edemiyorum oğlunu darliyor ki benimde hatam oldu annesi bunalttigi için eşime patladım.
Birilerini memnun etmek için niye kendi hayatından ödün verirler anlamam.. seni ilk tanıdığında böyle değil miydin ? Niye senden değişmeni veya ekstra bir çaba gösteriyor?Evli diyelim.Kiyafetime karışmaz.Makyaj konusunda karıştı.Sadece özel günlerde yap sevmiyorum dedi.Normalde bir ruj bir kalem tarzi makyajım vardi onu da çok nadir yapiyorum.Özel günlerde yaparım.Sorun şu anne faktörü var ortamizda nişanlımla uyumluyuz anlaşıyoruz.Kadini memnun edemiyorum oğlunu darliyor ki benimde hatam oldu annesi bunalttigi için eşime patladım.
Annemle arayın sorunlarinizi konuşun ikinzide beni bunaltiyorsunuz diyor 2 senedir tanıyoruz birbirimizi son 4 ayda kedi köpek gibi olduk.Kadin bana hakaret etti.Mesafeli davranıyorum bu seferde eşime baskı yapıyor.Evli diyelim ? Nişanlım? Eşim? Hangisi doğru olan sıfat anlamadım.
Neden annesini memnun etmek için çabaladığınızı hiç anlamadım.
Benden bunalan insana aha kapı diyemiyor musunuz da annesini pışpışlamaya çalışıyorsunuz?Annemle arayın sorunlarinizi konuşun ikinzide beni bunaltiyorsunuz diyor 2 senedir tanıyoruz birbirimizi son 4 ayda kedi köpek gibi olduk.Kadin bana hakaret etti.Mesafeli davranıyorum bu seferde eşime baskı yapıyor.
Hala eşim diyorsunda eşin değil o senin bu gidişle de eşin olacağı şüpheliAnnemle arayın sorunlarinizi konuşun ikinzide beni bunaltiyorsunuz diyor 2 senedir tanıyoruz birbirimizi son 4 ayda kedi köpek gibi olduk.Kadin bana hakaret etti.Mesafeli davranıyorum bu seferde eşime baskı yapıyor.
Makyaj meselesi ilk tanıştığımız zamanlar karışıyordu.Simdi eskisi kadar değil.Gelinlik olayı daha yeni.Sen daha adam olup bi gelinlik almiyorsun simdi erkekligin tuttu da 2 gram makyaja mi karisiyorsun derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?