- 21 Mayıs 2016
- 24
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi demirlady22
-
Lüks hayat ailenin dar görüşüne değil, paraya bakar.Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Bir arabam olsun gideyim hiç tanidik yüzlerin olmadigi yerlere çünkü bu yqsima kadar kendim için en ufak bisey yapamadim. hep bize yakismaz elalem ne der giyinme bilmem ne mutsuzumLüks bir hayat derken ?
Lüküs hayat diyorsun yani...
Peki bunun için ne yaptın?
Hangi okulu bitirdin? Kaç lira maaş alıyorsun? Dişinle tirnaginla bişiler yaptın mi?
Yoksa Türk dizilerini izleyip izleyip benim neyim eksik mi diyorsun?
Kaç yaşındasın peki çalışıyormusunBir arabam olsun gideyim hiç tanidik yüzlerin olmadigi yerlere çünkü bu yqsima kadar kendim için en ufak bisey yapamadim. hep bize yakismaz elalem ne der giyinme bilmem ne mutsuzum
Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Lüks hayat ailenin dar görüşüne değil, paraya bakar.
aileden önce maddiyata bakar o mesele.
ayarını bilip, saçmasapan işlere girmedikten sonra da, hiç bi aile çocuğunun idarelik bi hayatı olsun istemez zaten.
ama lüksten kasıt, kendinden geçme, dizi karakteri gibi ayarsızlaşmaysa aile de haklı yani
Oturdugun yerden luks istiyorsan olmaz.
Calisip kazaniyorsan canin ne istiyorsa onu yap, dar görüşlü cevreni boşver
Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyormÇevreniz ve aileniz size göre dar görüşlüymüş ve lüks hayat isteğinizi onlara açamıyormuşsunuz ya...
Aman "geniş" görüşlü birileriyle de durduk yere bu hayalinizi paylaşmayın da lüks vaadiyle kandırmasınlar sizi öyle bir profil çiziyor mesajınız.
Lüks demeyelim de istediğiniz hayat için çalışıp çabalamaktan daha makul bir yol yok, yazdıklarınıza bakılırsa yaşadığınız hayatla lüks arasında büyük bir makas var önce istediğiniz hayat için azim gösterin.
Hayi be
Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyorm
O zaman başarılı olacaktın canım.Hayi be
Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?