- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi demirlady22
-
İşte hiç kimse cesaret edemiyor. Bütçe küçük ise attığın adımlar da küçük oluyor. Ailenin de düşündüğü pek çok şey oluyordur. Ayağını yorganına göre uzatacaksın.Hayir çocukça degil ben şorörmüs villayms degil
Normelde sözleşmeli anasinifi ögretmeniyim şuan calismiyorum malum ama mesala küçük bi butigim olsun isterim giyinmeyi çok severim ve kesinlikle hayatimin meslegi o bnce ama cesaret edemiyorm kredi bilmem ne...
Siz ve sizin gibiler bu aşagilayici ziyniyetle yaklaştiginiz sürece o genliç uçar daha gider sadece istedigim hayati yasamak icin nasilbi yol izlemem gerek dye akil danistim görüyorum ki siz asla kimseye yardimci olamazsinizÇünkü hedefi başarılı olmak değil. Kariyer değil.
Lüks istiyorum yazmış.
Bomboş bir gençlik yetişiyor. Emek vermiyim ama dizilerdeki gibi hayatım olsun modundalar.
En güzel cevabi onlara hayat veriyor allahtan.
O zaman başarılı olacaktın canım.
Öyle 2 yıllık okullar değil adam gibi okullar okuyacaktin.
Hem başarılı değilsin. Hem havadan lüks yaşam istiyorsun. Biz ne tavsiye verelim sana?
Çünkü hedefi başarılı olmak değil. Kariyer değil.
Lüks istiyorum yazmış.
Bomboş bir gençlik yetişiyor. Emek vermiyim ama dizilerdeki gibi hayatım olsun modundalar.
En güzel cevabi onlara hayat veriyor allahtan.
Hemen cevapliyim...dershaneye gitmeden üniversite kazandım. Hem de ilk 5000 e girdim. Şu an bütün gençlerin hâlâ girmek için kendini paraladigi bir okuldan mezunum.Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?
Konularindan bombos yetisen genclige alenen orneksin, ne yaptin soylesene, fikir ver de bilsin kizcagiz!!
Hemen cevapliyim...dershaneye gitmeden üniversite kazandım. Hem de ilk 5000 e girdim. Şu an bütün gençlerin hâlâ girmek için kendini paraladigi bir okuldan mezunum.
Bir kaç yıldır da kendi paramı kazaniyorum. Maşallahım var. Allah daha çok versin bana. Hahahayt.
Yayınlar yapıyorum. Dışarıda daha çok kazansam da üniversitede hoca olmak istiyorum. Bakalım. Kısmet.
Hobilerim arasında tenis ve fotoğrafçilik var. Sinema konusunda yazılar yazıyorum. Firsat buldukça yurt dışına kongrelere gidiyorum.
Başka sorunuz? Keşke cvmi açık açık yazabilsem..
Siz neler yaptınız bilge hanım? Siz de pisirdiginiz tarhana çorbalarini anlatin bari.
Hı hı evet. Eminim çok iyidir mezun olduğunuz okul.Beni bilen biliyor anlatmama gerek yok..
Senin de ekstra bir ozelligin yok
Hı hı evet. Eminim çok iyidir mezun olduğunuz okul.
Benimkinden bile iyidir. Asdfgfsaaadghdaa
Goruslerimiz hiç uymaz ama on numara laf ettin gözümde.Lüks hayat ailenin dar görüşüne değil, paraya bakar.
Beni bilen biliyor anlatmama gerek yok..
Senin de ekstra bir ozelligin yok
Seviyeme cikamazsin ev hanımı.Seviyene dusmeyecegim cok iyi okul mezunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?