çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

İşte hiç kimse cesaret edemiyor. Bütçe küçük ise attığın adımlar da küçük oluyor. Ailenin de düşündüğü pek çok şey oluyordur. Ayağını yorganına göre uzatacaksın.

[QUOv="lou salome, post: 46589046, member: 656999"]Lüküs hayat diyorsun yani...

Peki bunun için ne yaptın?
Hangi okulu bitirdin? Kaç lira maaş alıyorsun? Dişinle tirnaginla bişiler yaptın mi?

Yoksa Türk dizilerini izleyip izleyip benim neyim eksik mi diyorsun?[/QUOTE]
Siz ve sizin gibiler bu aşagilayici ziyniyetle yaklaştiginiz sürece o genliç uçar daha gider sadece istedigim hayati yasamak icin nasilbi yol izlemem gerek dye akil danistim görüyorum ki siz asla kimseye yardimci olamazsiniz

Bencaz cok tahmin ediyorum.Varsa da aramizda bilmiyorum ama konu sahibi suslenip jilet gibi kaliteli giyinmek,bir butik acip butun koca gun dukkanin onunde oturmak istiyor.Valla ne kadar kucuk butik gorduysem aklima ilk gelen tablo bu.Bunu istiyorsan biraz sermaye lazim.O da ha deyince olmuyor.Ailende kendi halindeymis.Onlardan da maddi olarak yardim olmayacagina gore bu hayaline dha cok var.22 yasinda olmaz o isler ayrica.Daha onunde uzun yol var.

Kıza envai çeşit imkan sunulmuş dersaneleri aşındırmışta mı 2 yıllık okumuş,imkanı o kadarına el verdi demek ki,her türlü imkanla onu beceremeyen de var ne kadar acımasız yorumlar

Başlıkla içerik celisiyo bence, lüks yaşam diyince benim algım da başta zengin koca isteyen kızdı ama detaya inince anladığım bu kız dar kafalı ailesinden sıyrılıp gönlünce gezmek giymek yaşamak istiyo, yani lüks derken ille gucci giyeyim değil ailesinin elle takıntısı olmadan güzelce giyinmek

Tsk edreim anlatamaya çalistigim buydu ben zaten evlilik düşunmuyorm yasim cok genc kendi emegimle güzel bi yasam istiyorm niyetim kimseye abanmak degil asla

Kızı bir dövmediğiniz kalmış yazık. Konu sahibi sen de kendini tam ifade edememişsin gerçi ama ben anladım seni çünkü ben de aynı yapıda bir aileden geliyorum. Babam inanılmaz dar görüşlüdür bir de ben boşanmıştım adam elalem ne der diye kalpten gidecekti nerdeyse. Ben çalıştım iş ayırt etmedim,mesaiye de kaldım gerekirse patrona kahve de yaptım ve istediğim hayatı aileme rağmen yaşadım. Atladım tatile gittim tek başıma mesela bir sene İzmir bir sene Antalya sonra sevgilimle devam ettik tatillere.
İki sene iki senedir hiç okumamış olmaktan iyidir çalışıp kendi hayatını kuracaksın yapacağın en doğru şey o. Oturduğun yerden hiçbir şey olmaz çünkü.

Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?
Konularindan bombos yetisen genclige alenen orneksin, ne yaptin soylesene, fikir ver de bilsin kizcagiz!!

Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?
Konularindan bombos yetisen genclige alenen orneksin, ne yaptin soylesene, fikir ver de bilsin kizcagiz!!
Hemen cevapliyim...dershaneye gitmeden üniversite kazandım. Hem de ilk 5000 e girdim. Şu an bütün gençlerin hâlâ girmek için kendini paraladigi bir okuldan mezunum.

Bir kaç yıldır da kendi paramı kazaniyorum. Maşallahım var. Allah daha çok versin bana. Hahahayt.

Yayınlar yapıyorum. Dışarıda daha çok kazansam da üniversitede hoca olmak istiyorum. Bakalım. Kısmet.

Hobilerim arasında tenis ve fotoğrafçilik var. Sinema konusunda yazılar yazıyorum. Firsat buldukça yurt dışına kongrelere gidiyorum.

Başka sorunuz? Keşke cvmi açık açık yazabilsem..

Siz neler yaptınız bilge hanım? Siz de pisirdiginiz tarhana çorbalarini anlatin bari.

Zengin koca bul o zaman.
Ayrıca gördüğümüz tüm o zenginler lüks içinde yaşayanlar çok üstün başarılarından dolayı mı o hayatları yaşıyolar acaba?ne kadar saçma sapan yorumlar yapanlar var, resmen insanları aşağılamaktan tatmin oluyosunuz.

Beni bilen biliyor anlatmama gerek yok..
Senin de ekstra bir ozelligin yok

Başkasını değiştiremezsin, değişmesinler de zaten..
İsteklerini kendin yapabilirsin..
Okulunu bitirir güzel bi işe başlarsan öyle yapma böyle etme diye bu kadar karışamazlar sana.. Daha kafan rahat olur o sebeple şuan erken..

Lüks hayat ailenin dar görüşüne değil, paraya bakar.
Goruslerimiz hiç uymaz ama on numara laf ettin gözümde.
Benim anladığım konu sahibinin lüks hayattan kastettiği özgür yaşam.yanlis anladıysam duzeltin ara sayfaları okumadim çünkü

3 senedir bu ülkenin en büyük özel şirketlerinden birinde çalışıyorum.
El işi,heykelcilik mezunu, açıköğretim fakültesi mezunları ayda 5-6 bin maaşla çalıştığım yerde işe alınıyor torpillerle.Ki bu şirket ilanlarında sadece mühendis alıyor.Kendi gözlerimle şahidim.Altlarına verilen bedava arabalar şöförler de cabası.5-6 bin minimum rakam bu arada.

Lüksün çalışıp okumakla olacağına dair inancım biteli çok oldu.
Kimse kendini kandırmasın boşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…