çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

birde başlık çabalıyorum .... olmuyor
nasıl bir çaba sarfettiniz mesela bugüne kadar?

Tsk ederim ama anladiginiz gibi çok para şan şöhret degil küçük ama kaliteli bi yasam istiyorm

Küçük ama kaliteli bir yaşama lüks denmez.

Ne istediğini bilip kendini doğru ifade etme kaliteli bir hayatın olmazsa olmazıdır aksi halde maddi olarak olmasa da manevi ve sosyal yönden sıkıntı yaşarsınız.

Kendinizi her manada geliştirmeye bakın mesela normal ve olması gerektiği gibi bir hayat istediğiniz anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.

Ancak donanımlı yani iyi eğitimli, oturmasını kalkmasını, konuşmasını bilen insanların kaliteli bir hayatı olur ki bazen bu bile yetmez yani yolun çok başındasınız, çok çalışmanız lazım.

Sihirli değnek mi degdirsinler sana ne yapsınlar.?Hem bir işin yok hem ailenin durumu ortada nasıl lüks hayata kavuşacaksın bir planın varmı?Elde edebileceğin şeylerin hayalini kur yoksa hayatın boyunca hayal kırıklığı yaşarsın. Çalışmadan emek vermeden olmuyor hiçbirşey oyle oturduğun yerde isteme boşuna.

Dandik bi okul okumuş. Sanırım o çaba dediği. Gören de ilk 5000 e girmiş üniversite sınavında sanır.
Turkiye ilk 200deydim girdigim sene. Gene de bu zeka ya da baska bir seyin olcutu degil. Dersaneye bile gitmemis, ailesi tarafindan hic destek gormemis bir arkadas var karsimizda. Test usulu bir sinavda iki soru daha fazla cozmek kimseyi ustun yapmaz.

Hayir çocukça degil ben şorörmüs villayms degil
Kaç yaşındasın peki çalışıyormusun
Ailen varlıklı değilse lüks dediğin şeyler için senin çalışman lazım
Normelde sözleşmeli anasinifi ögretmeniyim şuan calismiyorum malum ama mesala küçük bi butigim olsun isterim giyinmeyi çok severim ve kesinlikle hayatimin meslegi o bnce ama cesaret edemiyorm kredi bilmem ne...

Herkez luks ister. Isteyip istememekle dar gorusle genis gorudle alakasi yokki. Parayla alakasi var. Paran varsa luks yasarsin. Bende istiyorum ama kendin
yagimizda kavruluyoruz cok sukur.

Mesele üniverside okumak degil herkes elinden geldigi kadarini yapa bem suan bu hayati yasiyor ama bu kaderim olacak diye bi kural yok çaliycam her zamn ha lüksten kastim çok para degil yine söyluyorm özgür ve kaliteli bi yasam

Çaba dediği bu ama.
Ne insanlar var. Yıllarca emek veriyor millet.
Bu arkadaş lüks istiyor ama başarısı ortada.
Kusura bakmayın da bu başarı ile luks hayat için sadece aşırı şanslı olmak gerekir.

Arkadas luks kelimesini yanlis kullanmis belki ama sanirim yurt disi tatili yapmak istesem gondermeyecek bir ailem var demek istemis. Bazen insanlarin hayatta yapmak istedikleriyle sikisip kaldiklari aile ortami ortusmeyebiliyor. Aileyle kaliniyorsa asgari ucret bile alsa her ay 100 lira biriktirse 3 gunluk bir avrupa turu yapabilecekken elalem ne der diye yapamiyor misal.

Aile oku yada okuma deedi kendi kendime 2 yillik bi üniverstye grcis yaptim cünku ne lisede nede orta okulda dersaneymis bi destekmis hic olmadi ailem okuluma bile gelmedi babam hic Bizim zdi kacinci sinifta oldugumu

Simdi anladim.
Ilgisiz,sizi anlamayan,desteklemeyen hatta siz bi seyleri asmaya calistikca sizi desteklemek yerine millet ne der otur oturdugun yerde diye kostek olan bi aileniz var sanirim.Eger oyleyse ailenizi dinlemeyin,okulunuzu bitirin,dikey geciste dort yilliga tamamlayin okulunuzu ,cok calisin ve kendinize guvenin.

Insallah istediginiz hayata kavusursunuz.

Çaba dediği bu ama.
Ne insanlar var. Yıllarca emek veriyor millet.
Bu arkadaş lüks istiyor ama başarısı ortada.
Kusura bakmayın da bu başarı ile luks hayat için sadece aşırı şanslı olmak gerekir.
Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.

Herkez luks ister. Isteyip istememekle dar gorusle genis gorudle alakasi yokki. Parayla alakasi var. Paran varsa luks yasarsin. Bende istiyorum ama kendin
yagimizda kavruluyoruz cok sukur.
Ben bu yukardakini yazmistim ama yorumlari okumadan.
Aciklamalarini okudum. Cok yorum okunca okunuyor insan. Ilk mesaja gore yaziyor.

Umarim calisip kazanip daha kaliteki birnhayat surersin. Luks hayat istemende anormal degil bende hep istiyorum o hayati :) ama iste dedigim gibi paraya bagli.

[QUOTE="lou salome, post: 46589149, member: 656999alsayn başarılı olacaktın canım.
Öyle 2 yıllık okullar değil adam gibi okullar okuyacaktin.
Hem başarılı değilsin. Hem havadan lüks yaşam istiyorsun. Biz ne tavsiye verelim sana?[/QUOTE]
O okulu kazanabilmek icin bi destek almadim zaten alsaydim suan sizinle bu konuyu paylasmazdim emin ol

Iste ne kadar guzel bir cevap. Yapici ve alayisli.

Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.
Çünkü hedefi başarılı olmak değil. Kariyer değil.
Lüks istiyorum yazmış.

Bomboş bir gençlik yetişiyor. Emek vermiyim ama dizilerdeki gibi hayatım olsun modundalar.

En güzel cevabi onlara hayat veriyor allahtan.

Bak iste beni galiba sen anladin ben neler yapabilitim dedim millet paragöz yapti ben atilim yapmak icin akil almak icin yazfim millet hayalkar yapti üzüldum

Anneni, babanı kısacası aileni değiştirmek elinde değil.
Ama azimle, çalışarak istediğin o yaşamı elde etmen mümkün.
Oturduğun yerde istemekle gerçek olmaz o hayaller.
Zengin bir koca bulcam diyorsan bile emek şart :)

birilerinden artık destek beklemeyin zaten olmuyorlar bunu acı bir şekilde öğrenmişsiniz

madem anaokulu öğretmeni olabiliyorsunuz

kurumsal yerlere gidin başvuru yapın

örneğin kendiniz çalışın Montesorri öğrenin

bu tarz okullarla konuşun işe alıp sizi de kursa gönderir sertifika vs almanızı sağlarlar

yine MEB in her türlü sertifika programına gidin

bireysel oyun ablalığı yapın özellikle engelli çocuklar için ev aktivitelerine abla gerekiyor onlar ile ilişki kurmaya çalışın

çocuk hastanesi varsa orası ile görüşün basit şeylerle başlayın bazı etkinlikler yapmak için maddi destek olabilirler

bunlar şimdi ayaküstü aklıma geldi

yine yaz döneminde okullarda yardımcı öğretmen gerekebilir oralara bakın vs vs

butik açsanız da para kazanacağınız garanti değil ki

günümüzde AVM markaları ucuz herkes zaten tüketim peşinde sezon başında alıyor 10 parça sonra atıyor vs vs butikten alış veriş modası geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…