- 21 Mayıs 2016
- 24
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi demirlady22
-
Allah razi olsun kendimi ifade edebilseydim en basinfa acimazca yorumlarla karsilasmazdim ayrica böyle mübarek bir gecede kalp kirmak bana yakismaz ben ailemden bunu gördmArkadasim ben anladim seni sadece basligi yanlis yazmissin.
Ailen desteklemedigi halde onlisans okumussun hedeflerin var butik acmak istiyorsun gayet insani iatekler.
Olumsuz ukala yorumlari takma.
Allah yolunu acik etsin
Evet :)Aynen katiliyorum.
Konu sahibide kolay para derdinde degil aslinda ama kendini yanlis ifade etti sanirim.
Ego tatmini klavye basinda sen su olamadim ben bu oldum gorgusuzlugu..Çok ilginç arka arkaya iki başlık okudum insanlar birbiriyle kariyerini yarıştırıyor sanki ne bileyim forum ortamında garip geliyor böyle şeyler.
Hemen cevapliyim...dershaneye gitmeden üniversite kazandım. Hem de ilk 5000 e girdim. Şu an bütün gençlerin hâlâ girmek için kendini paraladigi bir okuldan mezunum.
Bir kaç yıldır da kendi paramı kazaniyorum. Maşallahım var. Allah daha çok versin bana. Hahahayt.
Yayınlar yapıyorum. Dışarıda daha çok kazansam da üniversitede hoca olmak istiyorum. Bakalım. Kısmet.
Hobilerim arasında tenis ve fotoğrafçilik var. Sinema konusunda yazılar yazıyorum. Firsat buldukça yurt dışına kongrelere gidiyorum.
Başka sorunuz? Keşke cvmi açık açık yazabilsem..
Siz neler yaptınız bilge hanım? Siz de pisirdiginiz tarhana çorbalarini anlatin bari.
On lisasnsi asagilamakla kalsa iyi birde tarhana corbasinani asagilaki en sevdigim corbadir2 yıllık okuyorum buradaki bir hanımefendi bu okulların ve gençlerin boş olduğunu söylüyor. 4 yıllık bölümlerden ara dönemlerde bize bolca kaçan öğrenciler varken sizin yorumunuzu görmezden geliyorum... Lüks hayat gökten elimize inmeyeceği gibi küçük büyük demeden çalışıp çabalamakla oluyor. İnşallah ailen de senin isteğini görür ve hayatını istediğin gibi yaşarsın. Boş bir genç bunları söylüyor ama dikkate alırsan arkadaşım
Okumak sadece cahilliği alıyor maalesef. İyi güzel bunları başarmışsınız ama başka bir kadını yaptığı tarhana çorbası üzerinden aşağılamak kariyerin kurtarabileceği bir durum değilmiş. Siz okumuşssunuz ama hemcinsinizi aşağılamayacak olgunluğa erişememişssiniz. Benim gözümde tarhama yapan bir kadın daha evladır.
Ki @Bilgece ile en çok zıtlaşan ve kafa yapısı uymayan üyelerden biriyim. Ama hemcinsime böyle bel altı hakaret edilmesi benim canımı yaktı. Yazık.
Okumak sadece cahilliği alıyor maalesef. İyi güzel bunları başarmışsınız ama başka bir kadını yaptığı tarhana çorbası üzerinden aşağılamak kariyerin kurtarabileceği bir durum değilmiş. Siz okumuşssunuz ama hemcinsinizi aşağılamayacak olgunluğa erişememişssiniz. Benim gözümde tarhama yapan bir kadın daha evladır.
Ki @Bilgece ile en çok zıtlaşan ve kafa yapısı uymayan üyelerden biriyim. Ama hemcinsime böyle bel altı hakaret edilmesi benim canımı yaktı. Yazık.
On lisasnsi asagilamakla kalsa iyi birde tarhana corbasinani asagilaki en sevdigim corbadiro corbayi yapan elleri operim ben
Isin ilginc tarafi ben de tarhana yapamiyorum hayatimda hic yapmadim kizlar? mercimek deseydi gam yemezdimBen de çok rahatsız oldum, ayrıca tarhana çorbasını yapamayanlar da var bakınız :ben. 25 yaşındayım geçen hafta hayatımda ilk kez menemen ve şehriyeli tavuk çorbası yaptım atomu parçalamış gibi sevindim ya
Isin ilginc tarafi ben de tarhana yapamiyorum hayatimda hic yapmadim kizlar? mercimek deseydi gam yemezdimhemen tarhana yapmayi ogrenmem lazim cok dokundu
Size bisey dokunmasin o densizligi yapan kendini komik duruma dusurduIsin ilginc tarafi ben de tarhana yapamiyorum hayatimda hic yapmadim kizlar? mercimek deseydi gam yemezdimhemen tarhana yapmayi ogrenmem lazim cok dokundu
Tarhanada yaparim kariyerdeee slogan bu olmaliben de tam bu akşam kıymalı tarhana pişirdim iyi mi
yarın da KPSS sınavım var
geçerli bir mesleğim, kariyerim vs de
hatta LYS ye de gireceğim, yeniden bir şeyler mi okusam diyorum
yani tarhana da kariyer de insana ne bir şey katar ne bir şey götürür
önemli olan insan olmak demişiz ama o da maalesef bizim ülkede aranıp da zor bulunan bir meziyet
Konuya dahil olmak istemiyorum ama kıza önce siz yazmışsınız"Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?Isin ilginc tarafi ben de tarhana yapamiyorum hayatimda hic yapmadim kizlar? mercimek deseydi gam yemezdimhemen tarhana yapmayi ogrenmem lazim cok dokundu
Konuya dahil olmak istemiyorum ama kıza önce siz yazmışsınız"Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?
Konularindan bombos yetisen genclige alenen orneksin, ne yaptin soylesene, fikir ver de bilsin kizcagiz!!
Bilmem ,ben o kadar abartılacak bir şey göremedim,evet üslubu sertti ama doğru söyledi bence ,iyi bir şey okumadan kimse kazanamıyorevet ben yazdım çünkü konu sahibini baştan beri aşağıladığı için bi kendisini anlatsın istedik ve anlattı da çok iyi, öğrendik!!
Bence insan istedikten sonra her şey olur. Evet çabalaması lazım ama illa çok müthiş üniversitelerden mezun olması gerekmez..Bilmem ,ben o kadar abartılacak bir şey göremedim,evet üslubu sertti ama doğru söyledi bence ,iyi bir şey okumadan kimse kazanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?