çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

Arkadasim ben anladim seni sadece basligi yanlis yazmissin.
Ailen desteklemedigi halde onlisans okumussun hedeflerin var butik acmak istiyorsun gayet insani iatekler.
Olumsuz ukala yorumlari takma.
Allah yolunu acik etsin
Allah razi olsun kendimi ifade edebilseydim en basinfa acimazca yorumlarla karsilasmazdim ayrica böyle mübarek bir gecede kalp kirmak bana yakismaz ben ailemden bunu gördm

2 yıllık okuyorum buradaki bir hanımefendi bu okulların ve gençlerin boş olduğunu söylüyor. 4 yıllık bölümlerden ara dönemlerde bize bolca kaçan öğrenciler varken sizin yorumunuzu görmezden geliyorum... Lüks hayat gökten elimize inmeyeceği gibi küçük büyük demeden çalışıp çabalamakla oluyor. İnşallah ailen de senin isteğini görür ve hayatını istediğin gibi yaşarsın. Boş bir genç bunları söylüyor ama dikkate alırsan arkadaşım

Okumak sadece cahilliği alıyor maalesef. İyi güzel bunları başarmışsınız ama başka bir kadını yaptığı tarhana çorbası üzerinden aşağılamak kariyerin kurtarabileceği bir durum değilmiş. Siz okumuşssunuz ama hemcinsinizi aşağılamayacak olgunluğa erişememişssiniz. Benim gözümde tarhama yapan bir kadın daha evladır.

Ki @Bilgece ile en çok zıtlaşan ve kafa yapısı uymayan üyelerden biriyim. Ama hemcinsime böyle bel altı hakaret edilmesi benim canımı yaktı. Yazık.

On lisasnsi asagilamakla kalsa iyi birde tarhana corbasinani asagilaki en sevdigim corbadiro corbayi yapan elleri operim ben

Ben de çok rahatsız oldum, ayrıca tarhana çorbasını yapamayanlar da var bakınız :ben. 25 yaşındayım geçen hafta hayatımda ilk kez menemen ve şehriyeli tavuk çorbası yaptım atomu parçalamış gibi sevindim ya

On lisasnsi asagilamakla kalsa iyi birde tarhana corbasinani asagilaki en sevdigim corbadiro corbayi yapan elleri operim ben

Isin ilginc tarafi ben de tarhana yapamiyorum hayatimda hic yapmadim kizlar? mercimek deseydi gam yemezdim hemen tarhana yapmayi ogrenmem lazim cok dokundu

Mercimek de olur onu da bilmiyorum olsun ben yemek seçmem ay karnım acıktı bizimkiler markete gitti yemek giyemedik onları bekliyorum neyse konu dağılmasın

herkes lüks yaçamak ister be güzelim bu insanın tabiatında var ama olmayıncada olmuyor işte.

Isin ilginc tarafi ben de tarhana yapamiyorum hayatimda hic yapmadim kizlar? mercimek deseydi gam yemezdim hemen tarhana yapmayi ogrenmem lazim cok dokundu

ben de tam bu akşam kıymalı tarhana pişirdim iyi mi

yarın da KPSS sınavım var

geçerli bir mesleğim, kariyerim vs de

hatta LYS ye de gireceğim, yeniden bir şeyler mi okusam diyorum

yani tarhana da kariyer de insana ne bir şey katar ne bir şey götürür

önemli olan insan olmak demişiz ama o da maalesef bizim ülkede aranıp da zor bulunan bir meziyet

Size bisey dokunmasin o densizligi yapan kendini komik duruma dusurdu
Cv yazip.olayi tarhanaya bagladi
Gulerek okudum sabirim cocuk filanda annesinin uyeligini kullaniyor diye dusundum

Tarhanada yaparim kariyerdeee slogan bu olmali
Bu arada basarilar

Konuya dahil olmak istemiyorum ama kıza önce siz yazmışsınız"Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?
Konularindan bombos yetisen genclige alenen orneksin, ne yaptin soylesene, fikir ver de bilsin kizcagiz!!

evet ben yazdım çünkü konu sahibini baştan beri aşağıladığı için bi kendisini anlatsın istedik ve anlattı da çok iyi, öğrendik!!
Konuya dahil olmak istemiyorum ama kıza önce siz yazmışsınız"Cidden sen ne yaptin merak ediyorum?
Konularindan bombos yetisen genclige alenen orneksin, ne yaptin soylesene, fikir ver de bilsin kizcagiz!!

evet ben yazdım çünkü konu sahibini baştan beri aşağıladığı için bi kendisini anlatsın istedik ve anlattı da çok iyi, öğrendik!!
Bilmem ,ben o kadar abartılacak bir şey göremedim,evet üslubu sertti ama doğru söyledi bence ,iyi bir şey okumadan kimse kazanamıyor

Bilmem ,ben o kadar abartılacak bir şey göremedim,evet üslubu sertti ama doğru söyledi bence ,iyi bir şey okumadan kimse kazanamıyor
Bence insan istedikten sonra her şey olur. Evet çabalaması lazım ama illa çok müthiş üniversitelerden mezun olması gerekmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…