- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi demirlady22
-
Hı hı evet. Eminim çok iyidir mezun olduğunuz okul.
Benimkinden bile iyidir. Asdfgfsaaadghdaa
Soru sordu cevapladımBu mudur yani? Okudugunuz okul mudur her sey? Ilk 5000 ile neymis bu okul merak ettim ayrica genclerin gormek icin kendini paraladigi.
Belki iyi bir okulda okumus ve mesleki olarak bir noktaya gelmissiniz ama ne sizden kucuk birine ornek olacak vasfiniz ne de sizden buyuk birine usulu ile cevap verecek olgunlugunuz var.
Bir seyle ovunmek durumunda kaliyorsaniz da o tam oturmamistir uzerinize buyuk gelmistir.
Bir atasozu var bilgece bu durumla alakali.Illa ki biliyorsundur da cok agir kacar.Ondan yazmayayim :)
Hanfendi kimse sizin havanizi cekmek zorunda dwgil ayrica burda herkes birbirine yardim etmek icin burda.lou saleme yasim szden kücük ama inanin szin kadar büyük egolarim yok.
Hanfendinin okuluna yaptıklarına değilde egosuna hayran kaldım.bende istiyorum ondan. Bilgece abla seviyorum seniAynen bosver yazma
Zaten çalistim suan yaz dknemi olfugu icin evdeymkendinizi yanlış ifade etmişsiniz..
lüks istemek başka dediğiniz şey başka..
kendi yağımda kavrulayım özgür olayım diyorsanız çalışıp para kazanmanız lazım..
mezunda olmuşsunuz özel kreşlerde falan işe başlayıp para biriktirebilirsiniz..
Hanfendinin okuluna yaptıklarına değilde egosuna hayran kaldım.bende istiyorum ondan. Bilgece abla seviyorum seniev hanımı bile olsan.bana tarhanayla gel.bide seni görünce aklıma geldi konu dışı ama ayakkabılar ne oldu haber varmi
Zaten çalistim suan yaz dknemi olfugu icin evdeym
Senin bi ayakkabinin peşinden olamayacağını biliyorum.vardir calmasanda bir sebep ne diyelim.Canim sagol.
Ya sorma binadan biriymis sanırım. Genc bir çocuk. Ama yine de gozumle gormedim bilemem. Inan ayakkabilara hic uzulmedim keske cocuk boyle bir sey yapmasa, tedavi olsa. Ona daha cok uzuldim.
Çalistigim kurum yazin kapali zaten eylülde halk egitimde üxretli ögretmenlige basliyc basvru yaptimiyi de nasıl yaz dönemi
oğlumun gittiği özel anaokulu Haziran sonuna kadar açık yazın da yaz okulu var, devlet okulu da 17 haziran da bitiyor
başka bir ülkede misiniz
iş kovalamalısın
şimdiden her yere grip çıkıp seneyi garantilemelisin
Benim. Kan dgrubum 0 negatifBobrek alim satimi. Internetten tuzaga dusurdugum insanlarin bobrekleri @cognitive kizkardesimle alip satiyoruz. Eger sen de istersen neden olmasin
Ya evet ama keske isteseydi ne bileyim. Simdi diken ustundeyim mesela, ya eve de girmeye calisirsa falan filan. Insan endiseleniyorSenin bi ayakkabinin peşinden olamayacağını biliyorum.vardir calmasanda bir sebep ne diyelim.
Çalistigim kurum yazin kapali zaten eylülde halk egitimde üxretli ögretmenlige basliyc basvru yaptim
Haklisin inşallah yapmaz.Ya evet ama keske isteseydi ne bileyim. Simdi diken ustundeyim mesela, ya eve de girmeye calisirsa falan filan. Insan endiseleniyor
Neyse hayirlisi genctir helal olsun ama insallah bir daha yapmaz..
anormel
Çalistigim kurum yazin kapali zaten eylülde halk egitimde üxretli ögretmenlige basliyc basvru yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?