çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

Hı hı evet. Eminim çok iyidir mezun olduğunuz okul.

Benimkinden bile iyidir. Asdfgfsaaadghdaa

Bu mudur yani? Okudugunuz okul mudur her sey? Ilk 5000 ile neymis bu okul merak ettim ayrica genclerin gormek icin kendini paraladigi.
Belki iyi bir okulda okumus ve mesleki olarak bir noktaya gelmissiniz ama ne sizden kucuk birine ornek olacak vasfiniz ne de sizden buyuk birine usulu ile cevap verecek olgunlugunuz var.
Bir seyle ovunmek durumunda kaliyorsaniz da o tam oturmamistir uzerinize buyuk gelmistir.

Soru sordu cevapladım
Merak etmiş hanimefendi ben ne yapmışım diye
Yoksa kimligimi açık edesim yok inanin.

Hanfendi kimse sizin havanizi cekmek zorunda dwgil ayrica burda herkes birbirine yardim etmek icin burda.lou saleme yasim szden kücük ama inanin szin kadar büyük egolarim yok.

kendinizi yanlış ifade etmişsiniz..
lüks istemek başka dediğiniz şey başka..
kendi yağımda kavrulayım özgür olayım diyorsanız çalışıp para kazanmanız lazım..
mezunda olmuşsunuz özel kreşlerde falan işe başlayıp para biriktirebilirsiniz..

Aynen bosver yazma
Hanfendinin okuluna yaptıklarına değilde egosuna hayran kaldım.bende istiyorum ondan. Bilgece abla seviyorum seniev hanımı bile olsan.bana tarhanayla gel.bide seni görünce aklıma geldi konu dışı ama ayakkabılar ne oldu haber varmi

Zaten çalistim suan yaz dknemi olfugu icin evdeym

Canim sagol.
Ya sorma binadan biriymis sanırım. Genc bir çocuk. Ama yine de gozumle gormedim bilemem. Inan ayakkabilara hic uzulmedim keske cocuk boyle bir sey yapmasa, tedavi olsa. Ona daha cok uzuldim.

Zaten çalistim suan yaz dknemi olfugu icin evdeym

iyi de nasıl yaz dönemi

oğlumun gittiği özel anaokulu Haziran sonuna kadar açık yazın da yaz okulu var, devlet okulu da 17 haziran da bitiyor

başka bir ülkede misiniz

iş kovalamalısın

şimdiden her yere grip çıkıp seneyi garantilemelisin

Canim sagol.
Ya sorma binadan biriymis sanırım. Genc bir çocuk. Ama yine de gozumle gormedim bilemem. Inan ayakkabilara hic uzulmedim keske cocuk boyle bir sey yapmasa, tedavi olsa. Ona daha cok uzuldim.
Senin bi ayakkabinin peşinden olamayacağını biliyorum.vardir calmasanda bir sebep ne diyelim.

Çalistigim kurum yazin kapali zaten eylülde halk egitimde üxretli ögretmenlige basliyc basvru yaptim

Senin bi ayakkabinin peşinden olamayacağını biliyorum.vardir calmasanda bir sebep ne diyelim.
Ya evet ama keske isteseydi ne bileyim. Simdi diken ustundeyim mesela, ya eve de girmeye calisirsa falan filan. Insan endiseleniyor
Neyse hayirlisi genctir helal olsun ama insallah bir daha yapmaz..

Lüks derken neye göre kime göre demek lazım. Tofaş'a binmek lüks değildir ama Audi'ye binmek ya da biraz daha yükseleyim Porsche'a binmek lükstür. Halbu ki ikisi de araba, sağlam, sıkıntısız bir Tofaş da seni gideceğin yere kadar götürür, diğeri de.

Bence sen henüz kendini bile ifade edemiyorsun. Yazdıklarını okumakta çok zorlandım.

Dar görüşle lüksün ne ilgisi var anlamadım. Mütevazı bir hayatı benimsemek dar gorusluluk değil ki. Hayır dünyanın en dar görüşlü insanları lüksün dibine vuruyor bu ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…