çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

Bu arada konunu sabote ettik kendi adima ozur dilerim hakkini helal et konu sahibi.
Sana tavsiyem meslegini yapip parani biriktir. Butik mi acmak istiyorsun tabiki direk acma, bi kurslara seminerlere git. Hatta kosgebe basvur. Istedikten sonra olmayacak sey yok.
Senin isteğin guzel kaliteli bir yasam, kim istemez ki boyle bir hayati.
Tabiki de senin de en buyuk hakkin.
Ailene de basarabilecegini gosterirsen eminim senin yaninda olurlar.
Allah buyuktur. Tedbir bizden takdir Allahtan.. Umarim hayallerine kavusursun..

Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.

Bu yollardan 2. kez çok kısa bir süre önce geçmiş bir anne olarak şunu söylemek istiyorum. 1 soru bin değil binlerce kişi fark ettiriyor.Öyle ilk 200 e girdiysen bu senin sadece çok çalıştığını değil çok da zeki olduğunu gösterir.Öyle test usulu
sınav diye 500binincinin gelip 10 bine yerleşmesi mümkün değil.Bugun Türkiye'nin sayılı ün,versitelerinde okuyanlar
buna bence kısaca ilk 100bin diyebilirz çalişma ve zeka olarak iyi durumda çocuklar.

Bunları bir kenara koyarsak herşey akademik kareyer değil tabi.Daha önemlisi aile görgüsü ve terbiyesi.Yetiştiğiniz çevre.
Çünkü oturmanızı kalkmanızı giyminizi konuşma uslübunuzu v.s belir leyen ağırlıklı bunlar. Yani bir sürü şeyin bir arada yıllarca süregelip birikmesi lazım

Ins. Hayalindeki hayati yasarsin.
Luksun siniri yok senin luks dedigin bir baskasinin normal yasam seklide olabilir.isteklerin gerceklesmeyecek uc seyler degil.umarim acarsin butigini.

Tsk ederim önerilerin için kulun kula ettigi dua red olmazmis Rabbim seninde kalbindeki tüm hayirli dualarini kabul etain ins.

Tsk ederim önerilerin için kulun kula ettigi dua red olmazmis Rabbim seninde kalbindeki tüm hayirli dualarini kabul etain ins.

Amin insallah. Bugun icin de bir sey demek istiyorum.
Bundan tam 4 yil once beraat kandilinde odaya kapanip namaz kilip dua etmistim. Ve o dualarimin hepsi kabul oldu ve olmaya da devam ediyor cok sukur. Muhakkak bu geceyi kacirma derim..
Sevgiler..

Bundan tam 4 yil once beraat kandilinde odaya kapanip namaz kilip dua etmistim. Ve o dualarimin hepsi kabul oldu ve olmaya da devam ediyor cok sukur. Muhakkak bu geceyi kacirma derim..
Sevgiler..
Bizler icinde et lutfen dua birbirmiz icin edelim belki icimizden birnin dilek kapisi aciktir allah kabul eder.hayirli kandiller

Hep bu diziler yüzünden. Yalılardan, triplexlerden başka ev ve yaşantı yok sanki..
Lüks yaşam hayal kurmakla elde edilmez çok çalışmak lazım.
Zengin holding sahibi sevgili de öyle dizilerdeki gibi bulunmuyor zaten. En iyisi mi boşver elindekinin kıymetini bil.

Normelde sözleşmeli anasinifi ögretmeniyim şuan calismiyorum malum ama mesala küçük bi butigim olsun isterim giyinmeyi çok severim ve kesinlikle hayatimin meslegi o bnce ama cesaret edemiyorm kredi bilmem ne...
Bu muydu lüks dediğin. Hiç normel değil bence. Biryerde küçük lafı geçiyorsa o lüks değildir

Sevgiler..
Vaayyy ne bu şirinlik,ben de dua istiyorum

Bu arada hayırlı kandiller herkese.
Konu sahibinin derdi sanırım benim derdim gibi.
Lüksten kastı sadece ihtiyacını ya da bazen isteklerini rahatça elde edebilmek,haklı hem de çok.
Rabbim hepimize versin.
Amin.

Dualarin en guzelini edicem nickinize ozel :))))))

Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Oku meslek sahibi ol çalış. Lüks hayat yatarken gelmiyor be gülüm.

Dandik bi okul okumuş. Sanırım o çaba dediği. Gören de ilk 5000 e girmiş üniversite sınavında sanır.

2 yıllık üniversiteye dandik okul denmez. Önce kafanızdaki bu anlam karmaşasına son verin. Herkes doktor avukat vs. olacak diye bir şey mi var?
Ayrıca herkes derece yapacak diye bir şey de yok.
Ben de 2 yıllık önlisans mezunuyum 10 yıldır da çalışıyorum. Bu işler 2 yıllık 4 yıllık okulla olmuyor çalışıp didinmekle oluyor. Konu sahibi kolay para ve rahat yaşam derdinde.

Bak iste beni galiba sen anladin ben neler yapabilitim dedim millet paragöz yapti ben atilim yapmak icin akil almak icin yazfim millet hayalkar yapti üzüldum
Arkadasim ben anladim seni sadece basligi yanlis yazmissin.
Ailen desteklemedigi halde onlisans okumussun hedeflerin var butik acmak istiyorsun gayet insani iatekler.
Olumsuz ukala yorumlari takma.
Allah yolunu acik etsin

Aynen katiliyorum.
Konu sahibide kolay para derdinde degil aslinda ama kendini yanlis ifade etti sanirim.

O çok istediğin ''lüks hayata'' sahip olanlardan biri olarak yazıyorum, inşallah lüks içinde yaşarsın da aradığının bu olmadığını anlarsın.
Maaşın olduktan sonra çabalaman lazım yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…