- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi demirlady22
-
Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.
Ins. Hayalindeki hayati yasarsin.Hayir çocukça degil ben şorörmüs villayms degil
Normelde sözleşmeli anasinifi ögretmeniyim şuan calismiyorum malum ama mesala küçük bi butigim olsun isterim giyinmeyi çok severim ve kesinlikle hayatimin meslegi o bnce ama cesaret edemiyorm kredi bilmem ne...
Tsk ederim önerilerin için kulun kula ettigi dua red olmazmis Rabbim seninde kalbindeki tüm hayirli dualarini kabul etain ins.Bu arada konunu sabote ettik kendi adima ozur dilerim hakkini helal et konu sahibi.
Sana tavsiyem meslegini yapip parani biriktir. Butik mi acmak istiyorsun tabiki direk acma, bi kurslara seminerlere git. Hatta kosgebe basvur. Istedikten sonra olmayacak sey yok.
Senin isteğin guzel kaliteli bir yasam, kim istemez ki boyle bir hayati.
Tabiki de senin de en buyuk hakkin.
Ailene de basarabilecegini gosterirsen eminim senin yaninda olurlar.
Allah buyuktur. Tedbir bizden takdir Allahtan.. Umarim hayallerine kavusursun..
Tsk ederim önerilerin için kulun kula ettigi dua red olmazmis Rabbim seninde kalbindeki tüm hayirli dualarini kabul etain ins.
Bizler icinde et lutfen dua birbirmiz icin edelim belki icimizden birnin dilek kapisi aciktir allah kabul eder.hayirli kandillerAmin insallah. Bugun icin de bir sey demek istiyorum.
Bundan tam 4 yil once beraat kandilinde odaya kapanip namaz kilip dua etmistim. Ve o dualarimin hepsi kabul oldu ve olmaya da devam ediyor cok sukur. Muhakkak bu geceyi kacirma derim..
Sevgiler..
Zengin koca?O zaman başarılı olacaktın canım.
Öyle 2 yıllık okullar değil adam gibi okullar okuyacaktin.
Hem başarılı değilsin. Hem havadan lüks yaşam istiyorsun. Biz ne tavsiye verelim sana?
Bizler icinde et lutfen dua birbirmiz icin edelim belki icimizden birnin dilek kapisi aciktir allah kabul eder.hayirli kandiller
Bu muydu lüks dediğin. Hiç normel değil bence. Biryerde küçük lafı geçiyorsa o lüks değildirNormelde sözleşmeli anasinifi ögretmeniyim şuan calismiyorum malum ama mesala küçük bi butigim olsun isterim giyinmeyi çok severim ve kesinlikle hayatimin meslegi o bnce ama cesaret edemiyorm kredi bilmem ne...
Vaayyy ne bu şirinlik,ben de dua istiyorumAmin insallah. Bugun icin de bir sey demek istiyorum.
Bundan tam 4 yil once beraat kandilinde odaya kapanip namaz kilip dua etmistim. Ve o dualarimin hepsi kabul oldu ve olmaya da devam ediyor cok sukur. Muhakkak bu geceyi kacirma derim..
Sevgiler..
Vaayyy ne bu şirinlik,ben de dua istiyorum
Bu arada hayırlı kandiller herkese.
Konu sahibinin derdi sanırım benim derdim gibi.
Lüksten kastı sadece ihtiyacını ya da bazen isteklerini rahatça elde edebilmek,haklı hem de çok.
Rabbim hepimize versin.
Amin.
Oku meslek sahibi ol çalış. Lüks hayat yatarken gelmiyor be gülüm.Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Dandik bi okul okumuş. Sanırım o çaba dediği. Gören de ilk 5000 e girmiş üniversite sınavında sanır.
Arkadasim ben anladim seni sadece basligi yanlis yazmissin.Bak iste beni galiba sen anladin ben neler yapabilitim dedim millet paragöz yapti ben atilim yapmak icin akil almak icin yazfim millet hayalkar yapti üzüldum
Aynen katiliyorum.2 yıllık üniversiteye dandik okul denmez. Önce kafanızdaki bu anlam karmaşasına son verin. Herkes doktor avukat vs. olacak diye bir şey mi var?
Ayrıca herkes derece yapacak diye bir şey de yok.
Ben de 2 yıllık önlisans mezunuyum 10 yıldır da çalışıyorum. Bu işler 2 yıllık 4 yıllık okulla olmuyor çalışıp didinmekle oluyor. Konu sahibi kolay para ve rahat yaşam derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?