- Konu Sahibi xoxzlembay
-
canım ben bu yazdıklarını bu ay uyguluyorum... neden bol bol su içeceğiz onu hiç duymamıştı... karnımız şişmezmi rahatsızlık vermezmi....
valla canım biyerde okumuştum, gebe kalmak istiyorsanız ilişkiden önce bolbol su için yazıyordu. tıbbi bir sayfaydı. sanırım bi gerekçesi var.
valla canım biyerde okumuştum, gebe kalmak istiyorsanız ilişkiden önce bolbol su için yazıyordu. tıbbi bir sayfaydı. sanırım bi gerekçesi var.
maydonoz hamile kalmayı engelliyormuş birde hamilelikte düşük tehlikesi yapıyormuş.patates ve ayçekirdeğide yasakmış doktorlar öyle diyo..Ebru bizim işyerinde hergün patates çıkıyor ve ben maydanoz suyu içiyordum böbreklerim için!! Neyse bunları okuduğum iyi oldu, Allah razı olsun.
maydonoz hamile kalmayı engelliyormuş birde hamilelikte düşük tehlikesi yapıyormuş.patates ve ayçekirdeğide yasakmış doktorlar öyle diyo..
ben bu yöntemlerle ve dualarla hamileyim şimdi
bende yumurta tembelliği olduğu için doktor gonaphene verdi onu kullandım hemen hamile kaldım.yalnız cinsel ilişkiden önce karın bölgeme ilk soğuk su sonra sıcak su tuttum hücreleri harekete geçirmek için ilişkiden sonra içimdekilerin akmaması için kalçalarımın altına yastık koydum yarım saat öyle kaldım.sonra sabah kaltığımda aynı duş tekniğini denedim.mayonoz patates ve ayçekirdeği yemedim.yumurtalama dönemlerimde hergün bir kez ilşkiye girdim.genelde doktorlar bir gün ilişkiye girin birgün dinlenin diyo ama ben dayanamadım:)birde bir dua var sürekli omu okudum.Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.ALLAH yardımcınız olsunQUOTE=özlembay;2770031]Canım nelerle hamiş kaldın.Kac ay surdu?
Ya bende bu sulanma olayı çok fazla olmuyobenim gibi olan var mı
evet canım aynı sorun bende de var ne yapacam onuda bilmiyorum peki şimdi sulanma olmazsa işimiz daha mı zor demek oluyo
krem falan kullansak ne bileyim kullananlar varmı acaba kayganlaştırıcı falan ama spermleri öldürmeyenlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?