çabuk hamiş kalmak için neler denediniz

öğretmen bende ingilizce öğretmeniyim.aslında bu söylenenleri denedikçe ve olmadıkça daha çok strese giriyor insan.bu sefer kendinde problem aramaya başlıyor.en iyisi kendimizi rahat bırakıp oluruna bırakmak.bu çok zor biliyorum .hatta en iyi ben biliyorum belki.ama bu konudan uzaklaşıp ilgimizi farklı alanlara kaydırmalıyız.benim doktorum ne dedi biliyormusun.en iyi korunma yöntemi kafaya takmakmış.taktıkça yumurtalıklara baskı uyguluyormuşuz.

ben de gecen ay hayıt cayı ve adacayı sogan suyu ictim. yumurtlamam sak diye 14. gun oldu. bu ay gene denedim aynı seyleri ama 20. gun oldu tık yok:) anlamadım ben bu isi. ayrıca ovulasyon takibi testlerinden de kullanıyorum. o sebeple biliyorum olmadıgını. 6. ay olacak eger sevgili yumurta hazretli tesrif ederse. ama gelmedi gelmedi bir kac gun daha beklesin diyorum cunku carsamba 14 gun icin california'ya tatile gidiyoruz. o zaman kafayı takmam heralde.

ya rakadaşlar bu çörek otu dediğiniz bildiğimiz siyah renkli,susama benzeyen küçük şeyler mi? balın içine koyupda mı yiyioruz tam anlayamadım da ben

mrb arkadaşlar hamile kalmak için patates maydonoz ve ayçekirdeğinden uzak durmak gerekiyo tv bir doktordan dinledim.ve ilişkiden sonra içindekilerin akmaması için kalçalarının altına yastık koy.yarım saat kalkma.karın bölgendeki hücreleri harekete geçirmek için ilk soğuk su tut o bölgene sonra sıcak su tut.ben yumurta tembelliği olan bir insanım bir ay gonaphene kullandım ve bunları yaptım ve hamileyim.he en önemlisi dua:"Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin"sürekli bunu okudum.dualarım seninle....

canım ben bu yazdıklarını bu ay uyguluyorum... neden bol bol su içeceğiz onu hiç duymamıştı... karnımız şişmezmi rahatsızlık vermezmi....

valla canım biyerde okumuştum, gebe kalmak istiyorsanız ilişkiden önce bolbol su için yazıyordu. tıbbi bir sayfaydı. sanırım bi gerekçesi var.

valla canım biyerde okumuştum, gebe kalmak istiyorsanız ilişkiden önce bolbol su için yazıyordu. tıbbi bir sayfaydı. sanırım bi gerekçesi var.

kıslar benım doktorumda bol bol sıvı tuket dedı..demekkı faydası varkı boyle soyluyorlar..:sm_confused:

Ebru bizim işyerinde hergün patates çıkıyor ve ben maydanoz suyu içiyordum böbreklerim için!! Neyse bunları okuduğum iyi oldu, Allah razı olsun.
maydonoz hamile kalmayı engelliyormuş birde hamilelikte düşük tehlikesi yapıyormuş.patates ve ayçekirdeğide yasakmış doktorlar öyle diyo..
ben bu yöntemlerle ve dualarla hamileyim şimdi

QUOTE=özlembay;2770031]Canım nelerle hamiş kaldın.Kac ay surdu?[/QUOTE] bende yumurta tembelliği olduğu için doktor gonaphene verdi onu kullandım hemen hamile kaldım.yalnız cinsel ilişkiden önce karın bölgeme ilk soğuk su sonra sıcak su tuttum hücreleri harekete geçirmek için ilişkiden sonra içimdekilerin akmaması için kalçalarımın altına yastık koydum yarım saat öyle kaldım.sonra sabah kaltığımda aynı duş tekniğini denedim.mayonoz patates ve ayçekirdeği yemedim.yumurtalama dönemlerimde hergün bir kez ilşkiye girdim.genelde doktorlar bir gün ilişkiye girin birgün dinlenin diyo ama ben dayanamadım:)birde bir dua var sürekli omu okudum.Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.ALLAH yardımcınız olsun

QUOTE=özlembay;2770031]Canım nelerle hamiş kaldın.Kac ay surdu?
bende yumurta tembelliği olduğu için doktor gonaphene verdi onu kullandım hemen hamile kaldım.yalnız cinsel ilişkiden önce karın bölgeme ilk soğuk su sonra sıcak su tuttum hücreleri harekete geçirmek için ilişkiden sonra içimdekilerin akmaması için kalçalarımın altına yastık koydum yarım saat öyle kaldım.sonra sabah kaltığımda aynı duş tekniğini denedim.mayonoz patates ve ayçekirdeği yemedim.yumurtalama dönemlerimde hergün bir kez ilşkiye girdim.genelde doktorlar bir gün ilişkiye girin birgün dinlenin diyo ama ben dayanamadım:)birde bir dua var sürekli omu okudum.Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.ALLAH yardımcınız olsun
[/QUOTE]

Saol cnm,

Ben maydanoz suyu içip hamiş kalanlar duydum ama adetliyken içmeye baslıyosun ve 10.gun kesiyosun.İltihap vs temizliyomus.Ben birkac gun içicem.

evet maydanoz iltihabı söküyo.benim kızım idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.o dönem bol bol içti.bende içtim onla .çok faydasını gördüm.ama onun ve patatesin zararı olduğunu ilk defa duydum.aksi gibi ikinide çok tüketiyorum.inşallah hamiş kalırım.ilk gebeliğimdede çok maydanoz yemiştim.

Kızlar,

Yeni bişey oğrendim hamile kalmak için ilşki olmıycakmış uzun on sevişmeyle ayıptır soylemesi kadının sulanması gerekiyomus.Kadından gelen bu sıvı spermlerin yuzmesini kolaylastırıyormus.Bu cok onemliymiş.Birde kesinlikle oral sx olmayacak tukruk spermleri olduruyormus.

Ya bende bu sulanma olayı çok fazla olmuyo benim gibi olan var mı

evet canım aynı sorun bende de var ne yapacam onuda bilmiyorum peki şimdi sulanma olmazsa işimiz daha mı zor demek oluyo
krem falan kullansak ne bileyim kullananlar varmı acaba kayganlaştırıcı falan ama spermleri öldürmeyenlerinden

kızlar birdee bunu deneyin adetin bittiği gün yarım kilo kuru incir yarım kilo inek sütüü marketten olmayacak bunu macun kıvamına gelene dek pişirin ılıyınca kasığınıza koyup sarın 1 gün kalsınn

Ya canım bu belki gerçekten etkilidir ama Allah isterse olur ,boşver bunları kafaya takmayalım,kayganlaştırıcılar için iyi değil diyolar,bi zararı olmasın.

bende o yüzden kullanmıyorum zaten mecbur böyle devam zaten allah ol dedikten sonra önünde ne durabilirki

ayrıca o incir ve süt olayıda şaka gibi geldi bana daha neler öğrenecez duyacaz bakalım

bu sulanma olayını bende duydum kadın zevk alırsa kasılamalar sprmlerin hareketini kolaylaştırır diye okudum.her gün yapıyoduk biz aman yumurtayı kaçırmayalım diye.ama tabi böyle zoraki oluncasıkıcı ve kuruydu.şimdi dr kontrolündeyiz ve az ilişki oluyor.çünkü daha yumurtlamam olmadı.bu sayede daha rahat olduğumu gördüm.düşüncelerimden en çok sıyrıldığım aydayım.bundan sonra artarmı bilmiyorum.umarım bebşlerimiz sağlıcakla bu ay gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…