çabuk hamiş kalmak için neler denediniz

yatakta amuda kalktım güzelim:1ninca::1ninca: ne mantıkdı bilmiyorum ama yaptım işte...ikinci bebeğime bir yıl sonra hamile kalabildiğim için önüme geleni hiç çekinmeden deniyordum ne yapayım?:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

canim ben cok fazla bisey yapmadim sadece kendimi usutmemeye dikkat ettim,cunku usutunce iltihap oluyo o zaman da bebek olmasi zorlasiyor...
tatli seyler yedim ki direncsiz kalmayayim...bu kadar..sen de bebek istiyorsun galiba Allah sana da nur topu gibi bir bebek versin insallah

ısırgan otuda iltihap söktürücü
ben sütü kaynattım içine 1 bağ maydanocu 3 e böldüm koydum ılıyınca buharına oturdum

hanımlar süte oturmak diye bi tabir varmış bilenler varmı.duyduğum kdarıyla sütü kaynatcakmışsın ve adetin bittikten birgün sonra üzerine oturcakmışsın sonrada hemen yatcakmışsın büyüklerimden duydum açıkcası bilenler ve deneyenler varmı

bende maydonoz suyuna oturmayı duydum denedim.. oa y tutmuştu ama işte malesef dış gebelik oldu..artık yapmıyom öyle şeyler..

ya valla böyle şeyler çok söyleniyor ama doğruluk derecesi tartışılır kimisi maydanoz gebeliğe engel diyor kimisi değil diyor kimisi adaçayı yumurtlamayı kolaylaştırıyor diyor kimisi hayır aksine iyi değil diyor ama doğru hangisi bu merak konusu tabii o yüzden bende arkadaşa katılıyorum Rabnbim verecekse herşey bahane bencebol bol dua edin en önemli si bu bence

kızlaaar bende ayaklarımı havaya kaldırdım
yastık koydum
sabaha kadar yattım
gün aşırı ilişkiye girdim
çatlatma iğnesi oldm
ısı takibi yaptım
ovulasyon testi kullandım
dr gittim
ammmma yooooook tam 1 sene olduuuu allah nasip etmeyince olmmuuuyor.

bende sütü ilk defa duydum ama suyu kaynatıp buharında biraz bekleyip ilişkiyi duymuştum eskilerden bende ilişkiden sonra hemen banyo yapmadım sabaha kadar yattım 3. ayın sonunda tutturdum

arkadaşlar şu çörek otu tarçın bal miktarlarını yazarmısınız günde kaç öğün aç karnına mı birde çörek otu dövülmüş mü olcak.

ben hamile kalmadan önce bal,dut pekmezi,keçi boynuzu pekmezi ve tozu,tarcını bir güzel karıstırıp macun kıvamına getirip her aksam bir kaç kaşık eşime yedirdim kendim de yedim.ayrıca eşim selenyum ve e vitamini içti,sigarayı bıraktı.tüm bunları 1 ay uyguladık ...bir de aynı ay bol bol çam fıstıgı yedim farkında olmadan... çam fıstıgı yumurtaların gelişmesine katkısı oluyormuş sonradan ögrendim bunu.o ayın sonunda hamile kaldım.uzun süredir uğrasıyordum olmuyordu.birde bol bol dua ettim ramazan ayıydı.
yumurtlama günlerimi kaçırmadık o günlerde hergün çalıstık.

valla benim 5 yıl olmadı tüp bebek denemesiylede olmadı bir ay soğan kürü kullandm incr yedim ve papatya ısırgan suyu içtim rabbim verdi ve hamişim

bende 7 ay yastık kullanmaktan başka bişe yapmadım..8. ay
eşime keçi boynuzu kürü bol fındık ceviz
kendimde çörekotu bal tarçın adaçayı içtim ilk defa... çok az ilişki olmasına rağmen hamile kaldım.. adaçayına ve keçi boynuzuna çok iananıyorumm.. ama kimyasal gebelikmiş malesef...kendiliğinden gitti meleğim..
bu ay bişe denemicem yumurtla bile olmayabilir aynı şeylere bi,dahaki ay tekrar başlıcam...

[merhaba kizlar. Azerbeycandan bir arkadasim geldi hamile kalamiyordu trye tedavi olmaya care bulmaya gelmisti. Capaya arastirma hastanelerine ozellere gitti asilama yumurta catlatmadir bilmem tup bebektir ilac igne her turlu tedavi de girisimde bulundu ama olmadii bebegi.. 3 yil istsanbulda kaldi en son doktorlar senin cocugun olmasi imkansiz dediler polib bilmem ne birsuru sey saydilar gittigi gunu hatirlamak istemiyorum kahrolmustu... azerbeycana dondugunde ona buraya iyi okuyun anlayin yasli bir kadin diyor kii cig patatesi rendele bir cay bardagi kadar suyunu elde et ve onu 10 gun boyunca iç hergub bir cay bardagi bildigimiz patatezi sık rendele veya suyunu bir cay bardagi ic diyor Adet öncesi sonrasi farketmiyor ama bencr adetin ilk gununden yada son 10 gun kala diye dusunuyorum . Arkadasim 3 ay sonra hamile kaldi İkinci cocgunuda dogurdu :) size yapin demiyorim ama
Patatezte rahmi besleyen ayrica kistlere iyi gelen maddeler varmis . Bir digeride doguda bizim
Oralarda kadinlar kaynamis ilk sicagi gitmis sütün buharina otururlarmis hamile kalamadiklarinda ve olurmus ta bunuda adet bitince 3 ,4 gun yaparlarmis bunuda memleketime gidince ogrendim.ben henuz bekarim bilgi bilgidir umarim ihtiyacim olmaz ama belki birilerine yarar yazmadan gecemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…