Çabuk sinirlenmeee....

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Her şey benim sinirimi bozabilir hadi bozuyor da çevreme çok yansıtıyorum...

Çevremde yansttıgım sinirim genelde onların yaptığı şeylerin sonucunun bana da zarar vermesi yüzünden ama en ufak ne olursa olsun hemen sinirleniyorum...

Bagırmıyorum ama laf sokuyorum...
Hoş değil ama başka biri yüzünden en ufak zarar görmeye tahammülüm yok...
Sonra karşı tarafı da dinlememeye başlıyorum bir kere zarar gördüm ya..

Sonra adım bencile çıkıyor ha bundan rahatsız değilim kesinlikle hatta doğru da...

Ama öfkemi nasıl yönetebilirim?
Bazen önyargı yüzünden de çok öfkeleniyorum bir de üst üste gelirse vay halimize

Demek ki kizdiriyorlar , kimseye yaranamazsin , kendine deger veriyorsun..Hayat kendine acimayani harcar..Keske senin gibi olsaydim.
Öfkeni nefes sayarak ortamdan uzaklasarak kontrol et..Muhakemeni yap ama haklimiydin.

Terapi alın. Sinirlenmek en kolayı. Herkeste o sinirden var ama insanlar bu duygu ile mücadele ediyor.
Çevremde öyle sinirli karakterler vardı, üzülerek söylüyorum hayatımdan çıkardım.
İnanılmaz rahatladım

Bu öfkemi nasıl kontrol ederimin cevabı değil ama sağolun
Haklıymışsın sinirlisin :) şaka Bi yana bende çok sinirliyim nasıl törpülersniz bilmem ama gerçekten sizide yıpratır dostlarınızı da. Bir arkadaşım terapiye gitmişti belki sizede faydası olur

Sinir hücreleri insandan insana değişkenlik gösteriyor. Fakat bencillik demeyelim, laf sokmada demeyelim diyalog esnasında karşınızdakine gerçekleri söylediğinizden böyle olabilir misiniz? Gerçekleri söylediğiniz içinde karşı taraf bu eleştirinize katlanamayıp sizi sinirlendiriyor olabilir mi?

Fakat her şeye öfkelenen biriyseniz tedavi alabilirsiniz.

Sen aşırı mutsuzsun. Hayatında olaylar istediğin gibi gitmiyor sen de etrafa sarıyorsun. Ben de yaşadım aynısını mutlu olacagın seyler yap hobiler edin hayatını değiştir. Böyle kendine zarar veriyosun

Demek ki kizdiriyorlar , kimseye yaranamazsin , kendine deger veriyorsun..Hayat kendine acimayani harcar..Keske senin gibi olsaydim.
Öfkeni nefes sayarak ortamdan uzaklasarak kontrol et..Muhakemeni yap ama haklimiydin.
Şöyle haklıyım bugun yola çıkıyorum ayakkabı götüruyorum ben en yük olacak ayakkabıyı giymek istedim fazla yer kaplıyor diye...

Yok giyme ee şimdi giymedim şuan bana yük..:
Mesela buna aşırı sinirlendim..
Ve bundan sonra asla fikir verme ben istemedikçe verirsen de dinlemicem üzüleceksin dedim aslında çok basit şeyler

Ben öfkemi aslında sinirli bir yapıya sahip olmayı geçmişe mi bağlıyorum...
Kimse gibi çiçekli yollardan geçmedim ama kendimi kabul ettirmek için çok çaba harcadım ondan sonra tahammülüm sıfırlandı

Haklıymışsın sinirlisin :) şaka Bi yana bende çok sinirliyim nasıl törpülersniz bilmem ama gerçekten sizide yıpratır dostlarınızı da. Bir arkadaşım terapiye gitmişti belki sizede faydası olur
Kendimi en azından sesimi yükseltmiyorum hahah hakaret etmiyorum diye rahatlatıyorum

Açıkçası hayatlarından çıkarsalar aşırı üzülmem hatta üzülmem tek sorun böyle biri olmak istememem bu kadar

Bende çok çabuk sinirleniyorum hemde o kadar saçma sapan şeylere sinirleniyorum ki sürekli mutsuzum bu yüzden enerjim çekiliyor resmen.. Bağırmıyorum kimseye ama bende alttan alttan laf sokuyorum yada surat yapıyorum

Açılan her konuya öneri olarak doktora/psikoloğa git tayfasından değilim ama tiroid değerlerinize -TSH- baktırsanız mı bir acaba? Aynı şekilde sebepli-sebepsiz öfkelenen, öfkesiyle de en çok kendini yoran kuzenim tesadüfen öğrenmişti hipotiroidi olduğunu. Uzman eşliğinde uygun ilaçları kullanmaya başladıktan 3-5 ay sonra bir anda teletubbie olmasa da bir hayli toleranslı olmuştu kişilere ve olaylara karşı. Aklınızda bulunsun derim bu seçenek de

Ben iki ay önce kardeşimi kaybettim ondan önce 3 ay da kanser tedavisi görüyordu kuzum yani artık canlı bomba olmuştum resmen üzüntü den. Haklı haksız herkesle kavga laf sokma halindeydim. Ama anladım ki daha kötü oluyorum ve spora başladım geçen hafta. Uzun yürüyüşler yapıyorum. Öfkeli olunca kendime sosöz verdim bir kahve içip yarım saat susuyorum. İçimde büyük öfke var neden kardeşim öldü diye inan çok zor ama kimseyi uzmeyecegim söz verdim
İş yerimde kahve getiren ablami z yanlışlıkla çok şekerli kahve getirmiş o gün delirdim kadını da kırdım. Sonra öğrendim ki annesi ölüm dosegindeymis kopek gibi pişman oldum özür Diledim. Yani tek öfkeli tek açılı bizler değiliz. Kimbilir ne sorunu var diyerek kimseyi kirmiyorum sen de dene

Ben şuan öyle büyük bir acı da yaşamıyorum hayatımda her şey yolunda olmasa da nötr bilemiyorum

Hem psikolog hem psikiyatriste gidiyorum ve kaç yıldır gidiyorum her şey bende işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…