Caddeye bakan ev alinir mi?

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.660
738
123
39
Hanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.

Ben kiraciyim evim cadde ustu. Inanilmaz gurultulu. Yazin iskence gibi geciyor. Gece yarisi bile araba sesi hic bitmiyor. Bir tek sehirler arasi otobus gecmiyor onun haricinde tir kamyon ne ararsaniz. Evimi cok seviyorum ve tek olumsuz ozelligi bu. Ben de satilik ev ariyorum bu yuzden ev sahibime evini satiyor musun diye sormuyorum bile. Bir tek koronada rahatlamistik simdi gene ayni. Ben almazdim ama klima falan diyorsunuz bilmiyorum boyle kulllanan komsularim da var ama bana iyi bir fikir gibi gelmiyor

Hanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Tık sesine rahatsız olan insan almamalı bence.

cift cam olayı var, ama balkonda çok ciddi ses oluyor şimdi yollar sakinse bile ileride emin ol artar

Cadde üstü aşırı sesli olur gürültü sizi rahatsız eder mi bunu düşünün bence. Bir de geçici bir süre olmadığı için ileriyi de düşünerek karar verin.

Sessizlikten yana biri olarak ben tercih etmezdim. Para olduktan sonra her yer ev icinize sinen baska bir yer mutlaka bulursunuz.

Bende hep cadde üstü evde oturmak istemişimdir.öyle balkona çıkıp insanlara uzaktan bakmak hoşuma gider.beni sadece sesi değilde kiri merakta bırakıyor

salon bakıyorsa çok keyifli olur. ben severim camdan sağı solu izlemeyi.. ama yatak odaları varsa özellikle yaz ayında sorun olur. hele bebek varsa yada olursa o zaman vay haline :halay:

Ev kacıncı katta? Bir tık sesine bile uyanıyorsanız huzursuz olursunuz, aramaya devam edin bence.
Ev 2.katta. rahatsız oluyorum evet ama cam balkon klima falan işimi görür mü ev aradığım gibi ulaşımı güzel kendi güzel fiyatı uygun o yüzden kararsız kaldim

Cadde üstünde oturdum. Yaz kış tozu gürültüsü bitmiyor. Bir de benim evim büyük araç geçtiğinde caddeden deprem oluyor gibi sallanıyordu. Mecbur değilseniz tavsiye etmem.

Cadde=gürültü
Cadde üstü evde 1.kat ile 20. kat arasında gürültü açısından zerre fark yok. Caddedeki sesi olduğu gibi çekiyor. Sese hassas biri iseniz uzak durmalısınız kesinlikle.

Back
X