Caddeye bakan ev alinir mi?

Mahalle arasi olacagina caddeye baksin bence. Mahalle arasi olunca coluk combalak cekirdek citleyenlerden uyunmaz. Cadde bari araba geciyor dersiniz, bu kadin ne diye camimin onunde sohbet ediyor baskalariyla demezsiniz ;)

İlk evimiz öyleydi tam eziyetti. Pazar yeri bizim evin önüne kurulurdu. Pazartesi fobisi olustu o kadar diyeyim. Ama kücük ildeyseniz,şehrin göbeginde değilse ve ses yalitimi varsa cok sıkıntı olmaz.

İlk evimiz öyleydi tam eziyetti. Pazar yeri bizim evin önüne kurulurdu. Pazartesi fobisi olustu o kadar diyeyim. Ama kücük ildeyseniz,şehrin göbeginde değilse ve ses yalitimi varsa cok sıkıntı olmaz.
Hayır izmirdeyim. Şimdi oturduğum ev ilçede. Burdada en büyük market a101 . Hicbir şey yok. Yeni evde her şey ayağımın altında market kasap fırın vs. Birazda o cezbediyor. Peki eski evinizi bu yüzden mi sattınız ya da ev değiştirdiniz sebebi bu muydu

Benim evde cadde ustu ama bol agacli, sadece is cikislari kilitlenen bi cadde.
Benim iki balkonda camli, baya bi sesi kesiyor,cok memnunum ben.
Işte bunu merak ediyordum evi alınca kesinlikle cam balkon ve klima yaptıracağım. Sesi keser mi. Cam balkona bide film kaplatmak istiyorum içerisi de gözükmesin oyle bir şey oluyorsa eeğer. Cam balkonun ozelligi var mi sesi kesen kalın cam vs gibi

Hanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Almayın bence abimin evi öyle gürültüden oturulmuyor hiç önermem.

Mahalle arasi olacagina caddeye baksin bence. Mahalle arasi olunca coluk combalak cekirdek citleyenlerden uyunmaz. Cadde bari araba geciyor dersiniz, bu kadin ne diye camimin onunde sohbet ediyor baskalariyla demezsiniz :KK66:
Evet o da var sitelerde de aidat var merkezi sistem var . Öyle evde de oturdum kira kadar ıvır zivira gidiyor

Işte bunu merak ediyordum evi alınca kesinlikle cam balkon ve klima yaptıracağım. Sesi keser mi. Cam balkona bide film kaplatmak istiyorum içerisi de gözükmesin oyle bir şey oluyorsa eeğer. Cam balkonun ozelligi var mi sesi kesen kalın cam vs gibi

bnm arka balkon film kapli, orayi camasir odasi yaptim, zaten dolaplarimda var, nevresim mont vs orda, utu masamda orda.
On balkonun masa koydugum kismi filmli, gerisinde yok.
Sesi kesiyor evet, kisin evi soguktan koruyor ama yazinda sera etkisi ister istemez oluyor.
Ses kesen ozel cam var mi bilmiyorymum, camcilara sormak lazim.
Ama kursun gecirmeyen varsa ses gecirmeyende vardir bence ☺

Hayır izmirdeyim. Şimdi oturduğum ev ilçede. Burdada en büyük market a101 . Hicbir şey yok. Yeni evde her şey ayağımın altında market kasap fırın vs. Birazda o cezbediyor. Peki eski evinizi bu yüzden mi sattınız ya da ev değiştirdiniz sebebi bu muydu
Evimiz cok eskiydi ondan bundan 8-9 sene öncesi yani. Bizim de kücük ilceydi. Şehrin göbeginde değilse sıkıntı olmaz. Caddeye bakan bir sürü evde oturdum küçük ilde hic sıkıntı yasamadim. Apartmanda ses yalitimlari vardi ve cok islek caddeler değildi ondandir belki de. İzmirin kalabaligi ben de baş ağrısı yapıyor. Ben yapamazdim.

bnm arka balkon film kapli, orayi camasir odasi yaptim, zaten dolaplarimda var, nevresim mont vs orda, utu masamda orda.
On balkonun masa koydugum kismi filmli, gerisinde yok.
Sesi kesiyor evet, kisin evi soguktan koruyor ama yazinda sera etkisi ister istemez oluyor.
Ses kesen ozel cam var mi bilmiyorymum, camcilara sormak lazim.
Ama kursun gecirmeyen varsa ses gecirmeyende vardir bence ☺
Haklisiniz :) ozelikle soracagim ses kesen cam var mı diye ondan varsa yaptıracağım. Zamanla sese de alışılır ama smdilik hiç caddede bir evde oturmadım ondan

Evimiz cok eskiydi ondan bundan 8-9 sene öncesi yani. Bizim de kücük ilceydi. Şehrin göbeginde değilse sıkıntı olmaz. Caddeye bakan bir sürü evde oturdum küçük ilde hic sıkıntı yasamadim. Apartmanda ses yalitimlari vardi ve cok islek caddeler değildi ondandir belki de. İzmirin kalabaligi ben de baş ağrısı yapıyor. Ben yapamazdim.
Ben doğma büyüme izmirliyim kalabalik seviyorum kalabalik yerlerde gezmeyi seviyorum ama hiç yaşamadım caddeli bi yerdebenim icin ses önemli o yuzden baya arastiriyorum

Ben doğma büyüme izmirliyim kalabalik seviyorum kalabalik yerlerde gezmeyi seviyorum ama hiç yaşamadım caddeli bi yerdebenim icin ses önemli o yuzden baya arastiriyorum
O zamam tavsiyen imkaniniz varsa öyle bir yerde 1 hafta kalın. Tatil gibi. Denemis olursunuz.

Hiç sormadım yeni bina aslında belkide vardır soracağım. Eğer yoksa kendi evimize yaptırabilir miyiz yalıtım komple apartmana mi yapılması gerekir
İsi yalitimi yapabilirsiniz kendiniz ama ses yalitimini tum bina yaptirmali diye biliyorum yine de siz sorun bir bilene,yaniliyor olabilirim

Back
X