- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
Teşekkür ederim bunu da araştıracağımİsi yalitimi yapabilirsiniz kendiniz ama ses yalitimini tum bina yaptirmali diye biliyorum yine de siz sorun bir bilene,yaniliyor olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bunu da araştıracağımİsi yalitimi yapabilirsiniz kendiniz ama ses yalitimini tum bina yaptirmali diye biliyorum yine de siz sorun bir bilene,yaniliyor olabilirim
Bende rahatsız olurum sesten ama cam balkon klima düşündüm yaz icin .Abimin evinin onunden Sabah akşam araç geçiyor anca gece yarısı olacak öyle sessiz oluyor,kapı pencere acamiyorsun sesten ,gürültüye alışkın değilseniz onermem
Balkon cam balkonsuz olmaz cadde üzerinde o zaman dayanamam zaten pisine kirine.Temizliği çok zor Oluyor ve hatta bi süre sonra yorulup kendi haline bırakıyorsun özellikle de balkonları. Ayrıca çok da gürültülü oluyor kapı pencere açıp Seslere tahammül etmek bazen Çok zor
ben de tarif ettiğiniz gibi cadde üzeri oturuyorum ama o sesi duymak canlı hissetmek beni memnun ediyor rahatsız etmiyor, geceleri de ses falan olmuyor ıssız oluyo her yer.tek şikayetçi olduğumuz konu eve toz yağıyo resmen.ama ben gürültüde bile (inşaat sesi hariç) uyuyabilen bi insanım o yüzden bana rahat ama sese tahammülüm yok diyorsanız bulaşmayın derim.Ben kiraciyim evim cadde ustu. Inanilmaz gurultulu. Yazin iskence gibi geciyor. Gece yarisi bile araba sesi hic bitmiyor. Bir tek sehirler arasi otobus gecmiyor onun haricinde tir kamyon ne ararsaniz. Evimi cok seviyorum ve tek olumsuz ozelligi bu. Ben de satilik ev ariyorum bu yuzden ev sahibime evini satiyor musun diye sormuyorum bile. Bir tek koronada rahatlamistik simdi gene ayni. Ben almazdim ama klima falan diyorsunuz bilmiyorum boyle kulllanan komsularim da var ama bana iyi bir fikir gibi gelmiyor
En üst katta cok sıcak oluyor diyorlar. En iyisi ara kat diyolarBen de sesten rahatsız olurum ama gündüz dışarıdan gelen sesler beynimde zonklamıyor. Fakat eve giren tozlar büyük sıkıntı. Benden size tavsiye en üst kattan ev alın.
Cam balkonunuz var miben de tarif ettiğiniz gibi cadde üzeri oturuyorum ama o sesi duymak canlı hissetmek beni memnun ediyor rahatsız etmiyor, geceleri de ses falan olmuyor ıssız oluyo her yer.tek şikayetçi olduğumuz konu eve toz yağıyo resmen.ama ben gürültüde bile (inşaat sesi hariç) uyuyabilen bi insanım o yüzden bana rahat ama sese tahammülüm yok diyorsanız bulaşmayın derim.
Cadde üstü bile olsa arka cepheye bakan tercih edin bence araba sesleri bi süre sonra işkenceye dönüşüyor yolun pisliği tozu da ayrı dertHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Canim ben bekarken bizim evimizde öyle biyerdeydi. Sıcakta balkon kapısını camları açmıyodum sesten. Balkon cam balkon olduğu haldeHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Yine de ses geliyor yaniCanim ben bekarken bizim evimizde öyle biyerdeydi. Sıcakta balkon kapısını camları açmıyodum sesten. Balkon cam balkon olduğu halde![]()
İçeri ses almıyorsa alınabilir canım. Akşam camdan o ışıl ışıl gürültü bazen hoşuma bile gider benimHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Şimdilik on cephe caddeye bakiyorCadde üstü bile olsa arka cepheye bakan tercih edin bence araba sesleri bi süre sonra işkenceye dönüşüyor yolun pisliği tozu da ayrı dert![]()
En üst katta cok sıcak oluyor diyorlar. En iyisi ara kat diyolar
Doğrudur temizlik smdilik 2.planda bende :xYüksek olsun da kaçınca kat önemli değil. Girişin üstünde oturuyorum yazın kum süpürüyorum evden.
açık balkon şeklindeydi toz toprak olmasın daha kullanışlı olsun diye biz pimapenle kapattık , yolun karşısındaki bina cam balkon ama.Cam balkonunuz var mi
Işte bende cam balkon yaptırayım belki sesi engeller diye dusunuyordumaçık balkon şeklindeydi toz toprak olmasın daha kullanışlı olsun diye biz pimapenle kapattık , yolun karşısındaki bina cam balkon ama.
Inşallah öyle diyende çok varBir süre sonra alışıyorsunuz, hiç duymazsınız aslında