- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
-
Tık sesine rahatsız olan insan almamalı bence.Hanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
salon bakıyorsa çok keyifli olur. ben severim camdan sağı solu izlemeyi.. ama yatak odaları varsa özellikle yaz ayında sorun olur. hele bebek varsa yada olursa o zaman vay halineHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Ev 2.katta. rahatsız oluyorum evet ama cam balkon klima falan işimi görür mü ev aradığım gibi ulaşımı güzel kendi güzel fiyatı uygun o yüzden kararsız kaldimEv kacıncı katta? Bir tık sesine bile uyanıyorsanız huzursuz olursunuz, aramaya devam edin bence.
Kir icin cam balkon klima düşündüm. Işte engeller mi sesi kiri engeller o temizlenir deBende hep cadde üstü evde oturmak istemişimdir.öyle balkona çıkıp insanlara uzaktan bakmak hoşuma gider.beni sadece sesi değilde kiri merakta bırakıyor
Başak burcu değilim ama konuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm ilk olarakBir Başak burcu olarak ilk aklıma gelen O caddenin tozu pisliği bitmez geldi
Evet aynı şeyi düşündüm o yüzden cam balkon klima düşündüm ama tozunda değilim sesindeyimBaşak burcu değilim ama konuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm ilk olarak
Balkonunuz mu bakıyordu caddeye. Cam balkon var miydiCadde üstünde oturdum. Yaz kış tozu gürültüsü bitmiyor. Bir de benim evim büyük araç geçtiğinde caddeden deprem oluyor gibi sallanıyordu. Mecbur değilseniz tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?