cadı kaynana

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Her hareketinize kusur bulan kaşının üstünde gözün var diyen kaynanaya ne yaparsınız ?

Size ve eşinize bağlı.
Ben yapı olarak hiç takmam, ciddiye almam, kendi halinde söylenip dursun diye düşünürüm.
Bana zararı dokunuyor veya başkalarına mahcup ediyorsa görüşmem.
Eşim de böyle bir durumda destekler.
Ama eşiniz bu konuda size anlayış göstermiyorsa veya idare et diyorsa, akıl sağlığınız açısından mesafe ve duymamak size çözüm olur.
Kendinize meşgaleler bulun az görüşün. Söylendiği zaman ciddiye almadığınızı görürse vazgeçer belki.

Her hareketinize kusur bulan kaşının üstünde gözün var diyen kaynanaya ne yaparsınız ?

Duruma göre değişir, sabır testinin kaçıncı sorusu bu? Kaç olaydır böyle devam ediyor?
Son 30 puanlık soruysa şöyle diyebilirim ki ben de onun kaşının altını gözünün üstünü bırakmam. Rahatlarım.

Köprüler yıkılır. Köprüden kim geliyor-geçiyor derdi kalmaz.

muattap olmam ne beni ne de oğluşumu zor görür. hadi ben neyse de torununa dayanamaz o yüzden bişi diyemiyor:)

şöyle söyleyeyim en ufak bir şeyi bile art niyetli yorumlayıp sülaleme kadar beni kötüleyen bir seviyede artık. şu an görüşmüyoruz ama hayatım boyunca görüşmesem öfkem sönmez gibi.

kv senaryo yazıp kendini haklı çıkarmakta uzman olmuş bir insan. anneme bile beni kötüleyip inandırmış bir kişilik. ki anneme de zaten inandığı için ayrı kızdım orası ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…