cadı kaynana

Annelerımızın zamanında boyleymış bu işler hala oyle sanılıyor
Halbukı sımdı kendını ezdıren insanı kımse sevmıyorda saymıyorda
Bizimde sansımız eslerımız cocuklarımız olsun bı yerde kapını kapattın mı hepsı dısarda sonucta
Laf sahibinde batar senı herkese sıkayet etsın bosver bu kendısı acısından kötü
Onumuzde uzuun ömur var neyın ne oldugu elbet herkes tarafından anlasılacak
Sız bence hıc cıddıye almayın onları gorusmek zorunda kaldıgında da buz gıbı mesafe işi cozer dıye dusunuyorum

Kotu kayınvalıdelerın yatacak yerı yok

5 senedir evliyim 5 senedir aynı şeyleri yaşıyorum eşim ilk defa anladı annesinin niyetini. (ki umarım anlamıştır) çok canım yandı ondan sanırım hazmedemiyorum ben unutsam kadın bir yerden karşıma çıkıyor. haklısınız kim kimin ne olduğunu anlayacak ama benim artık yıpranacak takatim kalmadı. tek dileğim kendinin de kızı var aynı şeyleri o yaşarsa dank eder belki. eşimle aramı öyle bir bozdu ki boşanma aşamasına geldik, 1 yıl geçti daha yeni yeni toparlanıyoruz başka konularım da var zaten. allaha havale ettim, canımın acısını hiç unutmamak üzere...

kızlar eşim anneler gününde bir atak yapmaya çalışacak gibi.... kafam çok karışık kv ile görüşmek istemiyorum ama eşim ısrar ederse ne yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…