- 7 Şubat 2016
- 78
- 14
- 8
- 32
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
Bakmadan yamisim. Uzatanlarin gitmesi kazınmış. Kesimde vardiAnlayan varsa anlatsın
"uzatmaların gitmesi kazınmış""pimpiriklerim de gitmesi lazım"
"kesimde vardı"daki kesim nedir?
Eşim yaniiii. T9 otomatikBakmadan yamisim. Uzatanlarin gitmesi kazınmış. Kesimde vardi
Canım salonda oturcakda geç saate kadar mi ?Aynı evdesiniz salonda oturacak tabi kadın nerde oturcak, kaynana kıskanmalarını anormal gibi anlatmayın çogu kadın yaşıyor bunu ayrı eve çıkana kadar alttan alın, cevap vermeyin herşeye eşinizin hatrına
Canım salonda oturcakda geç saate kadar mi ?
Bilip bieden on yargili olma ilk gün olan olmuş hap kullanmama ragmen1 senelik evlilik, kaynana yanında kendi evine çıkmadan bir de bebek. İyi cesaret valla.
Evlenirken 2ay snra kendi evimize geçilecek dedi ondan evlendi TM dedim ama 2ay oldu 1yilSen onun yaşam alanını işgal etmiş oluyorsun bi evde 2 hanım olmaz aynı eve çıkmadan düşünmen gerekti bunları insan bazen öz annesiyle ters düşüyor ki o senin kaynanan boşver herşeyi görürsen eşinle boşanma aşamasına gelirsin kendi evine çık o zaman daha farklı olur şimdilik alttan al işte
TSK ederimmm :) kendi evi canım biz gidecez onu bekliyorum1 yıllık evliyim. Eşimin ailesiyle oturuyorum. İdareten kendi evimize geçeceğiz.
Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı. Akıl sır erdiremiyorum, fesat bir şey. Aramız kötü olsun bana laf vurdurur, oğlunun yanında. Bugün de öyle bir şey oldu. Ben her şeyi uzatiyormuşum, psikoloğa gidecekmişim. Uzatanların gitmesi lazımmış. Bende pimpiriklilerin de gitmesi lazım dedim. Eşim de vardı tabi. Ben suçlu oldum ya durduğum yerde, kendine bir lafım yok bana laf vurduruyor, tabi her zaman böyle. Eşimde annesinin yanında bana kızdı etti.
Ben napcam bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor. Bi başbaşa kalamiyoruz, yatana kadar bizim yanımızda. TV izliyor. Küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz. Yatana kadar oda bizimle oturuyor . Eşimle ve kaynanamla ne yapacam ?
Konunu düzenledim. Kaynana evine geçene kadar idare edeceksin kadın cins biri belli ama eşin de kaynananı tutuyor peki kaynana ne zaman gidecek evine?
Genelde hemen geçeriz eve idare et derler ama o zaman bir türlü geçmek bilmez.TSK ederimmm :) kendi evi canım biz gidecez onu bekliyorum
Ev arıyordu bir ara oda beklemede şuan maaşı düzenli yatmiyor diyeGenelde hemen geçeriz eve idare et derler ama o zaman bir türlü geçmek bilmez.
Eşinle konuşup ayrı eve çıkmak istediğini söylesen?
Bana 2 ay dedin 1 yıl oldu desen seni anlamaz mı?
En doğrusu aslında bu teklifini baştan kabul etmemekti.
Hiç dusunemedm böyle olacaginiHic kimse sana demedimi ev ev ustunde olurmu kv zaten adi yeter bide ayni evde cekeceksin cezani ayri ev isteseydin.bilmiyorumki nesandin birlikte oturmayi
Evlenirken 2ay snra kendi evimize geçilecek dedi ondan evlendi TM dedim ama 2ay oldu 1yil
Doğru söylüyorsun oda o söylesin sen neden karşılık veriyosun diyor ama düdük yerde sinirlerini oksuyorHep öyle derler zaten ben kaynanan haklı demiyorum haksız ama eşinle aranın bozulmaması için alttan al diyorum
Doğru söylüyorsun oda o söylesin sen neden karşılık veriyosun diyor ama düdük yerde sinirlerini oksuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?