Cadı Kaynana !!

elif1eylul4

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
78
14
8
32
1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?

Son düzenleme:
Aynı evdesiniz salonda oturacak tabi kadın nerde oturcak, kaynana kıskanmalarını anormal gibi anlatmayın çogu kadın yaşıyor bunu ayrı eve çıkana kadar alttan alın, cevap vermeyin herşeye eşinizin hatrına

Canım salonda oturcakda geç saate kadar mi ?

Sen onun yaşam alanını işgal etmiş oluyorsun bi evde 2 hanım olmaz aynı eve çıkmadan düşünmen gerekti bunları insan bazen öz annesiyle ters düşüyor ki o senin kaynanan boşver herşeyi görürsen eşinle boşanma aşamasına gelirsin kendi evine çık o zaman daha farklı olur şimdilik alttan al işte

1 yıllık evliyim. Eşimin ailesiyle oturuyorum. İdareten kendi evimize geçeceğiz.
Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı. Akıl sır erdiremiyorum, fesat bir şey. Aramız kötü olsun bana laf vurdurur, oğlunun yanında. Bugün de öyle bir şey oldu. Ben her şeyi uzatiyormuşum, psikoloğa gidecekmişim. Uzatanların gitmesi lazımmış. Bende pimpiriklilerin de gitmesi lazım dedim. Eşim de vardı tabi. Ben suçlu oldum ya durduğum yerde, kendine bir lafım yok bana laf vurduruyor, tabi her zaman böyle. Eşimde annesinin yanında bana kızdı etti.
Ben napcam bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor. Bi başbaşa kalamiyoruz, yatana kadar bizim yanımızda. TV izliyor. Küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz. Yatana kadar oda bizimle oturuyor . Eşimle ve kaynanamla ne yapacam ?

Konunu düzenledim. Kaynana evine geçene kadar idare edeceksin kadın cins biri belli ama eşin de kaynananı tutuyor peki kaynana ne zaman gidecek evine?

Evlenirken 2ay snra kendi evimize geçilecek dedi ondan evlendi TM dedim ama 2ay oldu 1yil

TSK ederimmm :) kendi evi canım biz gidecez onu bekliyorum

TSK ederimmm :) kendi evi canım biz gidecez onu bekliyorum
Genelde hemen geçeriz eve idare et derler ama o zaman bir türlü geçmek bilmez.
Eşinle konuşup ayrı eve çıkmak istediğini söylesen?
Bana 2 ay dedin 1 yıl oldu desen seni anlamaz mı?
En doğrusu aslında bu teklifini baştan kabul etmemekti.

Hic kimse sana demedimi ev ev ustunde olurmu kv zaten adi yeter bide ayni evde cekeceksin cezani ayri ev isteseydin.bilmiyorumki nesandin birlikte oturmayi

Ev arıyordu bir ara oda beklemede şuan maaşı düzenli yatmiyor diye

Doğru söylüyorsun oda o söylesin sen neden karşılık veriyosun diyor ama düdük yerde sinirlerini oksuyor

Boşver ya sen he de geç şöyle düşün sen eşisin tamam ama oda annesi ne derse desin haksız olduğunu bilsede bişey diyemez sen azcık ılımlı olursan kocan daha bağlı olur sana, ayrı ev içinde eşine canım annenle anlaşamıyoruz sende görüyorsun kendi evimize çıkalım bi an önce,sende arada kalıyosun böyle felan gibi şeyler söyle daha mantıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…