- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
Tabikiiiiisanrım kaynananın iyisi yok tatlım
Aynen eşimin işleri yoluna girsn.Huzur yok esimle aramzdaHemen ayrı eve çık büyük ölçüde huzura kavuş.
KKesinlikle.nasıl başardım bunubende birlikte 1yıl oturdum ömrümden ömür gitti güç bela evi ayırdım durma arkadaşım evini ayır bebeğim 3 aylıktı yuvamızı kurduk çok şükür bi kilimin bi yatagın bi de kuru ekmeğin olsun ama başın rahat olsun
bi evde iki hanım olmuyor malesef
ya bastan belli bunlar niye kabul ediYorsunuz ki. sizin kv rahatsiz olmaya hakkiniz yok ev onun evi istedigini yapar. evlenen bir zahmet evini kurmasink bilecek.sif evlenmek icin evleniyorsunuz sonrada ah vahlar. ya akil var mantik var. yeni evli bir clft basa basa olmak ister bunlari hicmi dusunmezsiniz. kvde uyucakta siz odaniza cekilceksinizde ohoooKesinl
KKesinlikle.nasıl başardım bunu
Ya ama elimde değil biliyo beni laf sokuyo küs zaten şuan küs ken laf vurdurduSizde onun gibi olucaksınız, eşinizin yanında uyanık davranıcaksınız
Herşeyi cevaplamayın, tebessüm edin kafa sallayın biraz değiştinizi görsünler
Biz ne dersek diyelim takmıyor gibi oda pes eder sonunda
Kendisi istedi oturmayıya bastan belli bunlar niye kabul ediYorsunuz ki. sizin kv rahatsiz olmaya hakkiniz yok ev onun evi istedigini yapar. evlenen bir zahmet evini kurmasink bilecek.sif evlenmek icin evleniyorsunuz sonrada ah vahlar. ya akil var mantik var. yeni evli bir clft basa basa olmak ister bunlari hicmi dusunmezsiniz. kvde uyucakta siz odaniza cekilceksinizde ohooo
Neler yapaym meselaMaalesef o evden ayrılanana kadar bu çileyi çekersiniz
zATEN BAŞTA yanlışı aynı ev içinde yaparak yapmışsınız
Şimdi ne yapıp edip kiraya çıkma atılımlarında bulunun
En çok kendisi istedi beraber oturmayıAmaan bir an once evleneyim de sonradan dedigimi yaptiririm diye dusundugunuze eminim. Ayrica herkes kendi evinde istedigi saate kadar tv izler. Onun evi orasi siz karisamazsiniz.
Kaynana yanina oturmayi kabul edipte sonradan rahatsiz olanlari "elimi atese soktum yandi" demekten farksiz bulmuyorum.
2 ay beklemek zor gelmis kaynana yaninda oturmayi kabul etmek zor gelmemis.
Ne
Neler yapmıştır mesela
Kendi evi ztn ona bise dediğim yok ama azcik anlayışlı olsa fenalık yapmak zorunda mu durduk yerdeAmaan bir an once evleneyim de sonradan dedigimi yaptiririm diye dusundugunuze eminim. Ayrica herkes kendi evinde istedigi saate kadar tv izler. Onun evi orasi siz karisamazsiniz.
Kaynana yanina oturmayi kabul edipte sonradan rahatsiz olanlari "elimi atese soktum yandi" demekten farksiz bulmuyorum.
2 ay beklemek zor gelmis kaynana yaninda oturmayi kabul etmek zor gelmemis.
Aynennn :))Google translate o :)
kabul etmiyeceksiniz istesin istemesinKendisi istedi oturmayı
Hiç sorma bir kelime bile konuşamıyorum hemen lafa giriyorAllah yardımcın olsun inşallah tez zamanda çıkarsın. On gün kaldım kv evinde eşimle. Hiç bir özeli olmuyor insanın ki biz aynı evde bile değil alt üst dairede kalıyoruz gittiğimizde. Ama sürekli kapı çalması, pat diye arkamızdan gelmesi, onlara göre yatıp kalkma saatimizin belirlenmesi çok zor oluyor. Bir odaya çekilip bir saat kafa dinleme, sessiz sakin oturma lüksün olmuyor. Keşke baştan aynı eve oturulmasa
Ona ztn en başta kızıyorum evlenince kıymete bindisen kaynanaya kızma seni ezdiren kocaya kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?