Cadı Kaynana !!

Kendisi istedi oturmayı
ya istesin istemesin olmaz olmaz yeni evlisiniz evde buyuk varken ne kadar özgür cinsel hayatiniz olabilir? banyo hersey sorun? bir tek basina kahvalti dahi edemezsin. ailen gelse arkadasin gelse evde hep biri var. bunlari bastan dusuncektin.

Cokkkkk haklisin

Sus sus nereye kdr seninki bu kdr değildir yada esin seni tutoydr.klavyeye de bu kdr takmana gerek yok olursan anlarsin

Kesinl

KKesinlikle.nasıl başardım bunu

20 günlük lohusayken 15 dikişim var herşeyi göze aldım yolculuk yaptım anneme geçtim orda kaldım eşimede ayrı ev olmazsa ayrılacağımı söyledim zaten evi ayrıcaktık ama bu yaptıkları beni bitirdi tükendim bebeğimide gözüm görmedi ayrılıcaktım ama eşim ev tuttu farklı memleketten iş teklifi gelmişti kabul etti şimdi uzak bi memlekette yaşıyoruz...hem anneme uzağım hem kaynanama...çok şükür Allahım kapılar açtı ama gel gelelim unutamıyorum yaptıklarını yaşattıklarını,hamile hamile çektiğim eziyetleri,hor görüldüm,evli görümcem gelirdi bize,bi de çocuğu var ki kv kp gözbebeğidir o,ona dondurma çikolata alır gizli gizli evde yedirirlerdi ben görmeyim diyede paketini delikten deliğe sokarlardı yaa bende hamileyim onların torununu taşıyorum .... gerçekten bakmaya yüz bırakmadılar benim halim içler acısıydı çok şükür halime şimdi bin şükür ...
inşaallah sende ayrı eve çıkarsın senin için dua edicem olmuyormuş bende yaşayınca anladım.bana meleklerdi nişanlıyken kurban olurum ben kızıma diye severdi beni,sonra sı malum....

Biliyomusim bnde aynısını yaşam annemgilde kaldım evi ayirmazsan gelmicm dedim ne yaptı etti kandırdı geldim sonuç hiç bise yok.hamile halimle sabah akşam öğlen bulaştığını bn yikardm belim kırılan kırılan makina varken makinayı baglamadlr 200tl gidckms tezgah kırmaya.şimdi bağlandı makina hemde kızdırmaya gerek kalmadan ( şimdi arada kaynnmda yikiyo ben bebeğine bakıyorum eşim ve kayınbabası yazık değil mi o kadına kalk yıka bulaştıkları dedi 11de yikadigimi bilim bebeğimi uyutup kaynnmda gezmedeydi

iyi düşün cnm büyük bi karar ama al bebeğini annene git eşin bu sefer evi tutmadıktan sonra dönme sana kira sözleşmesini göstersin öyle inan,eğer bi tavır koymazsan bu hal yıllarca sürecek bebeğin o ortamda büyüyecek...bir yıl sonra refaha kavuştum çok şükür bak şuan ezanlar okunuyo sana dua ediyorum ayrı ol mutlu ol inşaallah

Tejtit ediyo sınırlı bnm eşim ailmle kavga eder diye korkyrm

İ
İnSallah canım bnm Allah razı olsun

Tejtit ediyo sınırlı bnm eşim ailmle kavga eder diye korkyrm
Korkma bi halt yiyemez sen korktukca sindiriyor seni hem ailenle kavga etse nolcak etsin sakin etti diye peşine düşüp gitme kal ailenle ama 3ay ama 5ay sonra essek gibi evi ayırıp gelecek seni almaya hemde ailenden özür dileyip Dünya nin sonuymus gibi geliyor insana ama inan değil cek resti git annene adam olacaksa böyle olacak

Cesaret edemiyorum

Cesaret edemiyorum
O zaman otur canım orda esin insafa gelir anasına karşı gelir de ev ayırır diye bekle dur ne diyeyim yardımcı olmak için cabaliyorum korkma ne diye korkuyorsun en en fazla bosanirsin Kİ bu durumda bosanilmaz kimse ayrı ev istiyor diye kari bosamaz hakimde bosamaz is oraya varsa bile evini ayır diye şart koşar 3ay müsaade eder falan filan cesur ol seni sindirmesine izin verme bisey olmaz inan bana beni evimden kovdu eşim olacak ayı evi tasi dedim gelmem dedim bizim evimiz ayrı ama çok yakin lohusaydim salak gibi acele ettim düştüm peşine geldim taşımadan söz verdi tasiycam diye ama hani nerde bekleswydim essek gibi taşıyacaktı da iste cahillik ettim sen yapma git otur sicack ananın evinde ne var bunda misafir olacaksın çokta rahat huzurun için o bebeğe de yazık sen bu haldeyken sağlıklı bi anne rolü olamazsın bebegine

Canim ya bem evim ayri ama seni anlıyorum. Keske bastan evini ayirsaydin sonradan ayilmak isteyince hep sorun cikiyor laf oluyor ama sen bunlari takma hepsi gelir gecer. Sen dirayetli ol ve evini ayir bebeginde var onu kaynana elinde buyutme

Ay ben kaynanama iki saat gitsem afakanlar basio kendi evin olsun iki goz olsun kimse icin kendi mutlulugundan odun verme korkma disli ol sen bi annesin

Canim annemgile geldimdun aksam tartistik bosanmak istedigimi soyledim annesiyle babami sucluyorlar gelip niye aldiniz diye

Vok kotu tartistik dun babami arayp bagiriyo bana ya gel yada cocugu gonder dedi yok dedim o zmn candan can gidecek diyo.kavgamz ev konusundan degildi icmis sacma sapan konular aciyo anasini kayiriyo agza alinmick kelimeler bnde annemi aradm geln alin dedim

Olsun canım üzülme hic korkmada bi halt yiyemez çocuğu falan alamaz sen vermedikçe alma eve biraz akli başına gelsin essek gibi taşıyacak evi Allah in izniyle ama sen bi hafta on gün geçince yanlismj yaptım deyip pişman olma geri gitmeye kalkma bırak gerekirse 6ay sursun sabir gerek bu kısmında iste. Eninde sonunda senin kararlı olduğunu görünce taşıyacak o evi İnşallah herşey gönlünce olur Rabbim yardımcın olsun dua edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…