- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
ve sen buna inandin o 1 yıl olacak 10 yıl cünkı eşım annesını bırakmıcak bu tıp şeylere kanarsanız olagı budur.Evlenirken 2ay snra kendi evimize geçilecek dedi ondan evlendi TM dedim ama 2ay oldu 1yil
Ev satılacaktı onu beklefk 1tane daha evleri var ama uzaktao an evını ayıramıyan 2 ay sonra nasıl ayırsın madem oyle 2 ay bekelseydın cok zaman degılkı. böyle seylere nasıl ınanırsınız anlamıyorum acıkcası. eşın annesını bırakmaz
Okumadn galiba korunduğunu halde hamile kaldimkendı sucun ozaman bıraz daha bekleseydın evını alıp oyle evlenseydın?! ev onun evı ıstedıgı yerde oturur.bunları baştan düşüncektın. kv yanında ne kadar özel hayatın olabılır ki? bırde üstüne bebek yapıyorsun.
valla 10 yıllkk evlılıgımde korundugum halde hamıle kalamdım. ev satılcaksa satılaaydı 2 ay bekleseydın. annesını bırakmaz hıkaye onlar gercek olsaydı 2 ay 1 yıl olmazsı demı. korunupta hamıle kalanlarada gercekten şaşırıyorum pek ınandırıcı gelmıyor. onuda gectım aonucta ev kvdenın evı rahatsız olacak bırı varsa oda o sen degıl.Okumadn galiba korunduğunu halde hamile kaldim
Google translate o :)Anlayan varsa anlatsın
"uzatmaların gitmesi kazınmış""pimpiriklerim de gitmesi lazım"
"kesimde vardı"daki kesim nedir?
sen kaynanaya kızma seni ezdiren kocaya kız1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
eğer kaynananı sinir etmek istiyosan kocanı elde edeceksin tatlım. kaynananın yanında kocanı hep sevgi sözcüklerine boğ ona hep yakın davran. kocan sana bağlandıkça kadın çıldırır1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
Eşim yaniiii. T9 otomatik
huzura ermek için sabır ömür boyu kv ile oturanlar atsınlar o zaman kendilerini1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?