Cadı Kaynana !!

İnsallah canim ama duzeez sadece ev konusu degil bi kac tane vurdu dayanamdm bu kez karaliyim gitmicm

İnsallah canim ama duzeez sadece ev konusu degil bi kac tane vurdu dayanamdm bu kez karaliyim gitmicm
Vurdu mu hayvan herif ben anlamıyorum bunlarida bi kadın yetiştiriyor nerde yanlış yapılıyor yazık geçmiş olsun canım karar senin tabi inşallah hayırlısı olsun hakkında

şu hayatta her suçu erkeklere atıyoruz bazen. ama asıl suç onları yetiştiren bayanlar bence. daha küçükken sürekli çocuğun ayıp yerleriyle oynayan, ilkokula başladığında bütün kızların kendisine aşık olduğunu söyleyen anneler, kayınvalideler var. erkek çocukları sapıklığa tamamen anne ve büyüklerinin ittiğini düşünüyorum. ayrıca benim kayınvalidem gibi gelin önemli değil, ona kızabilirsin, dövebilirsin, ama annen bir tane diyen kadınlar da var. o yüzden bu kadınlar gününde her kadının kadınlar günü değil, kadın gibi kadınların kadınlar günü kutlu olsun bence.

Kaynanayla oturmak ayy Allahım kimse kabul etmesin inşallah en kısa zamanda kendi duzenimiz kurarsınz.

1 ayda ayri eve cikmissiniz. Madem bukadar kisa surede toplanabiliyordunuz 1 sene niye ailesiyle oturdun?. Iyiki buraya konu acmissiniz yoksa cikamazmissiniz mazallah. Gecmis olsun :)

Evlenirken 2ay snra kendi evimize geçilecek dedi ondan evlendi TM dedim ama 2ay oldu 1yil
Canım benim o 2 ay hiç bir Zaman gelmez. Benim eşim askere gitti geldi. 2 yıllık evli olduk bu ay. Ben sana bisey yapamam elimden bisey gelmiyor diyor. Bu erkekler ayrı eve cikamazlar. Hele anasina bağlı olan. Benim eşim benimle oda da iki konuşsa sakalassa 5 dk sonra anasıyla da oynamaya başlıyor kıskanır anası mazallah. Esimsiz 1 yıl çok zor geçti ama o gelince de bisey değişmedi zaten. Takmayalim napalim.

Kendi evine geçene kadar idare edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…