- 7 Şubat 2016
- 78
- 14
- 8
- 32
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
İnsallah canim ama duzeez sadece ev konusu degil bi kac tane vurdu dayanamdm bu kez karaliyim gitmicmOlsun canım üzülme hic korkmada bi halt yiyemez çocuğu falan alamaz sen vermedikçe alma eve biraz akli başına gelsin essek gibi taşıyacak evi Allah in izniyle ama sen bi hafta on gün geçince yanlismj yaptım deyip pişman olma geri gitmeye kalkma bırak gerekirse 6ay sursun sabir gerek bu kısmında iste. Eninde sonunda senin kararlı olduğunu görünce taşıyacak o evi İnşallah herşey gönlünce olur Rabbim yardımcın olsun dua edicem inşallah
Vurdu mu hayvan herif ben anlamıyorum bunlarida bi kadın yetiştiriyor nerde yanlış yapılıyor yazık geçmiş olsun canım karar senin tabi inşallah hayırlısı olsun hakkındaİnsallah canim ama duzeez sadece ev konusu degil bi kac tane vurdu dayanamdm bu kez karaliyim gitmicm
Evet yok gitmicem bir omur gecmez butda annemlerde daha cok mutluyumVurdu mu hayvan herif ben anlamıyorum bunlarida bi kadın yetiştiriyor nerde yanlış yapılıyor yazık geçmiş olsun canım karar senin tabi inşallah hayırlısı olsun hakkında
Mutlu hissetmene çok sevindim Allah yardımcın olsun hepimizin tabi..Evet yok gitmicem bir omur gecmez butda annemlerde daha cok mutluyum
Evi ayirdik canimelif1eylul4 canım naptin son durum ne?
Çok sevindim canım benim, bundan sonra huzuru bulursunuz dilerimEvi ayirdik canim
İnsallah canim benim tesekkurlerÇok sevindim canım benim, bundan sonra huzuru bulursunuz dilerim
Çok şükür canım çok sevindim gerçektenEvi ayirdik canim
Canım benim o 2 ay hiç bir Zaman gelmez. Benim eşim askere gitti geldi. 2 yıllık evli olduk bu ay. Ben sana bisey yapamam elimden bisey gelmiyor diyor. Bu erkekler ayrı eve cikamazlar. Hele anasina bağlı olan. Benim eşim benimle oda da iki konuşsa sakalassa 5 dk sonra anasıyla da oynamaya başlıyor kıskanır anası mazallah. Esimsiz 1 yıl çok zor geçti ama o gelince de bisey değişmedi zaten. Takmayalim napalim.Evlenirken 2ay snra kendi evimize geçilecek dedi ondan evlendi TM dedim ama 2ay oldu 1yil
Kendi evine geçene kadar idare edeceksin.1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?