• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadicimın çeyizleri :)

Cadicim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
111
3
96
Arkadaslar mrb ilk defa konu acıyorum sizce bu parçalar çeyizime eklenmelimi fikirlerinizi bekliyorum

Hepsini biraya topladım arkadaslar beraber eksikleri bulalımmı ;)
9 ve 10. Sayfalara toparladım sizce eksiklerim neler??

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 265
  • $image.webp
    $image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 271
  • $image.webp
    $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 247
  • $image.webp
    $image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleme:
Tatlım hepsi çok şıklar içine sindiyse al tabi. :)

ben çay setini çok beğendim, seramikler zaten çok revaçta. çelik set de gayet iyi. :) Yemek takımın benim zevkim değil ama alınabilinir.

Tatlım hepsi çok şıklar içine sindiyse al tabi. :)

ben çay setini çok beğendim, seramikler zaten çok revaçta. çelik set de gayet iyi. :) Yemek takımın benim zevkim değil ama alınabilinir.

Teşekkür ederim tatlım :) Kararsız kaldım şimdilik ödemelerimi yapıyorum en son bunları seçmiştim son taksitim kaldı bunlar mı olmalı değiştirmelimiyim bilemedim :)

ben çok beğendim çok şıklar, güle güle kullan :) Falez sanırım? Falezi çok övüyorlar seramik konusunda:)
yemek takımına alternatifler var mı?

ben çok beğendim çok şıklar, güle güle kullan :) Falez sanırım? Falezi çok övüyorlar seramik konusunda:)
yemek takımına alternatifler var mı?

Teşekkür ederim :) evet falez tavsiye üzerine ve kararsz kalark aldım falezi inş memnun kalırım evet var alternatifler ekliyeyimde fikirlerinizi alayım

ben olsam 4. yü alırdım senin beğendiğin de değişikmiş yakından gördüm :) sen hangi ikisi arasında kaldın şekerim?

ben olsam 4. yü alırdım senin beğendiğin de değişikmiş yakından gördüm :) sen hangi ikisi arasında kaldın şekerim?

4.bende buraya eklerken gördüm aslında tatlım evet o olabilir birde üçle benim ilk koyduğum arasında bi secim yapabilirim aslında

tatlım bunların fiyatı ne kadar tuttu tek tek markalarıyla beraber fiyatını söylermisin ona göre başka markalardanda öneririz . bide aldığın yerde hangi markalar var

Son düzenleme:
tatlım bunların fiyatı ne kadar tuttu tek tek markalarıyla beraber fiyatını söylermisin ona göre başka markalardanda öneririz . bide aldığın yerde hangi markalar var

Tatlım yemek takımı pahalıya geldi sanırım ödemelerimi yaptım oraya mecbur oradan almak zorundayım artık da
Yemek takımı 1099
Tencere çeyiz set 659
Seramik set 199
Çay set 229
bunlar hepsi falez
Çatal kasık bıçak sandıklı bunun markası farklıydı 369 dü sanırım
Toplam 2555 ben 2100 ödemiş olucam
Uygun fiyata bilişler alayım derken biras pahalıya geldi sanırım benimkiler ama ödemeyi çok ara ara yaptım başka yerden alsam bukadar uzun sürmesdi ödemem 1,5yılda 4-5 taksitte fln ödedim
Oradaki başka markaları cokta bilmiyorum açıkcası unuttum

Tatlım yemek takımı pahalıya geldi sanırım ödemelerimi yaptım oraya mecbur oradan almak zorundayım artık da
Yemek takımı 1099
Tencere çeyiz set 659
Seramik set 199
Çay set 229
bunlar hepsi falez
Çatal kasık bıçak sandıklı bunun markası farklıydı 369 dü sanırım
Toplam 2555 ben 2100 ödemiş olucam
Uygun fiyata bilişler alayım derken biras pahalıya geldi sanırım benimkiler ama ödemeyi çok ara ara yaptım başka yerden alsam bukadar uzun sürmesdi ödemem 1,5yılda 4-5 taksitte fln ödedim
Oradaki başka markaları cokta bilmiyorum açıkcası unuttum

canım ödediğin fiyatlar çok yüksek falez ucuz diye biliyorum ben şuan karacanın yemek takımı + ckb takımı sandıklı 1200 tl kafadan 268 tl daha ucuza geliyor seninkinden :50: tenceredede falez bilmiyorum nasıldır ama hisar emsan aryıldız düşünülebilir çay setleri hep aynı fiyat zaten beğendiysen dursun bence ordaki markaları öğren ona göre fikirleşelim değiştirme şansın varsa değiştirebilirsin

Öncelikle hoşgeldin :3:
İlk eklediğin resimdeki yemek takımı çok hoş onu tercih etmelisin :56:
Çay setini beğenmedim ama :26:
Seramik tencere tava setleri bu aralar çok revaçta :13: onlardan vazgeçme derim :31:

canım o çay setini çok gereksiz buluyorum ben asla almam ama diğerleri alınmalı bence. onları kullanmıcaksın ki çoğunlukta çay tabakları falan genelde hep cam kullanıyoruz ama bu benim fikrim seni bilemem :17:

canım ödediğin fiyatlar çok yüksek falez ucuz diye biliyorum ben şuan karacanın yemek takımı + ckb takımı sandıklı 1200 tl kafadan 268 tl daha ucuza geliyor seninkinden :50: tenceredede falez bilmiyorum nasıldır ama hisar emsan aryıldız düşünülebilir çay setleri hep aynı fiyat zaten beğendiysen dursun bence ordaki markaları öğren ona göre fikirleşelim değiştirme şansın varsa değiştirebilirsin

Tatlım yne bi gittiğimde bakayım başka hangi markalar var ona fikrinisi alayım değiştirme şansım var çünkü ürün almadım hiç dha

Öncelikle hoşgeldin :3:
İlk eklediğin resimdeki yemek takımı çok hoş onu tercih etmelisin :56:
Çay setini beğenmedim ama :26:
Seramik tencere tava setleri bu aralar çok revaçta :13: onlardan vazgeçme derim :31:

Hoşbulduk :) yemek takımı şimdilik o diyorum bakalım fikrim değişmesse :) seramik tencere tava seti kırmızı olmasa bile istiyorum evet :) buralar mutfak ürünlerinde kırmızıya takıldım tek renge takılı kalmalımıyım sonra pişman olurmuyum bilemedim :)

canım o çay setini çok gereksiz buluyorum ben asla almam ama diğerleri alınmalı bence. onları kullanmıcaksın ki çoğunlukta çay tabakları falan genelde hep cam kullanıyoruz ama bu benim fikrim seni bilemem :17:

Tatlım Bende gereksiz buluyorum da malesefki annem misafirde kullanırsın al diyor :/ daha su takımı aldıracakta almıyorum bilmiyormki alınmalı mı sizce

Hayırlı olsun çeyizciklerin. Ben aldığın takımla eklediklerin içinde son resimdekini çok beğendim. Ama önemli olan senin hangisini beğendiğin. Bir de aldıktan sonra geri dönmemeye bak çünkü daha bir sürü detay ver her ayrıntıda bu kadar uzun süre düşünme bence beğen ve geç ben bunu beğendim de:)

Back
X