• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadicimın çeyizleri :)

Canım son aldıklarının hepsi çok güzel ama o domuzu ben beğenmedim:19:
Aldıklarını musmutlu kullan inşallah :16:

Tantitoniden aldıklarına da english home dan aldıklarına da bayıldım. ne kadar cici seçimler olmuş öyle. masal gibi bir mutfağın olcak şekerim :16:

Tantitoniden aldıklarına da english home dan aldıklarına da bayıldım. ne kadar cici seçimler olmuş öyle. masal gibi bir mutfağın olcak şekerim :16:

Saolasın tatlım inş güzel olur hersey hepimiz için senin aldıklarında takipteyim çok güzeller şekerim ;))

Nesli design kavanozlarımız ;)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 107
Hepsini bıraraya toplasam beraber eksiklerimi bulsak arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ;) çoğu şey haftasonu koliledik bikısmıda koliilerdeydi ve fotolarını çekemedim oyüsden nevresimler fln fotolar yok ama artk oturup liste çıkarma zamanıda geldi ;)

$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp

Su set
Antartika set
Serin serin set

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $image.webp
    $image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $image.webp
    $image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 116
bugünkü a101 ganimetlerim :) hepsinden 6lı takım yaptım :)

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    $GetAttachment.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 115
Back
X