Cadicimın çeyizleri :)

12 şer tane bugünün ganimetleri busekilde 12şer alarak takım renkli takım yapmak istiyorum bakalım :)
Renkleri çıkıyor diyorlar inşallah çıkmasss..

Bak biyerden başlamışsın çok güzeller canım
Tatlım ben mutfakla ilgili coğu seyi aldm aslında tencere setleri tava vs günlük misafrlik yemek ve kahvaltı takımları pasta takımları misafr cay takımı günlük cay takımı saklama kavonazları tupperwareler vs vs küçük parçalar fln cogunu koymaya calısıorm günlük yemek takımı ve kahvaltı takımlarımın fotolarını yükleyemdm kolili diye genelde aldklarımı yüklemeye calısıorm bibakarsn sevinirim tatlım atladgm bişiler varmı gözüne carpan

miorre ürünlerim :) satış yaparken çeyizime getirttiklerim :)

Son düzenleme:
english home çıkartmalarım :)

Eklentiler

• $battaniye pembe.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 123
  • $masa örtüsü pembe.webp
    5 KB · Görüntüleme: 138
internetten aldığım nevresim takımımız - soley nevresim takımı - pike takımı - hamam takım setimiz pudra tercih ettim :))

bornoz takımım bunun pudrası çok hoşuma gitti sevdiğim için de krem düz renk aldım set halinde

maşallah cnm eşyaalrının hepside birbirinden gzüle çook tatlılar allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallahh

çok güzeller güle güle kullanın inşallah

ıkea ürünlerim ve kuş biblom :) aynısından arıyorum nette bulamıyorumm :/ tozpembe kuş biblo gören bilen varmı ??
Canim bende toz pembe beyaz ve acık mavı var. Üçünüde bizim buradaki bir milyoncudan buldum 4.5 liraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…