Oha kaç tane nevrsim alcakmışın dahayok tatlım nerde daha ben bişi almadımki arkadaslarım az daha alman lazım diyorlar kac tane almalıyım bilmiorumki :)
Oha kaç tane nevrsim alcakmışın daha
Bence nevresim yeterli önceliği mutfaga ver birazda derimbilmiyorumki :)) annem de daha düğünden sonra hediye gelende olur sonra begendiğinde olur ozaman alamassın simdi daha cok alırsan diyor..
Bence nevresim yeterli önceliği mutfaga ver birazda derim
Bak biyerden başlamışsın çok güzeller canım12 şer tane bugünün ganimetleri busekilde 12şer alarak takım renkli takım yapmak istiyorum bakalım :)
Renkleri çıkıyor diyorlar inşallah çıkmasss..
Eki Görüntüle 948864 Eki Görüntüle 948871
Tatlım ben mutfakla ilgili coğu seyi aldm aslında tencere setleri tava vs günlük misafrlik yemek ve kahvaltı takımları pasta takımları misafr cay takımı günlük cay takımı saklama kavonazları tupperwareler vs vs küçük parçalar fln cogunu koymaya calısıorm günlük yemek takımı ve kahvaltı takımlarımın fotolarını yükleyemdm kolili diye genelde aldklarımı yüklemeye calısıorm bibakarsn sevinirim tatlım atladgm bişiler varmı gözüne carpanBak biyerden başlamışsın çok güzeller canım
Nesli design kavanozlarımız
tesekkür ederim EbruuLy :))cadıcım çeyizlerin çok güzel kavanozlarına bittim güle güle kullan
Canim bende toz pembe beyaz ve acık mavı var. Üçünüde bizim buradaki bir milyoncudan buldum 4.5 lirayaıkea ürünlerim ve kuş biblom :) aynısından arıyorum nette bulamıyorumm :/ tozpembe kuş biblo gören bilen varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?