A101 cicilerini güle güle kullan canım
Gule gule kullan canim yeni cicilerini
MaşaAllah canım çeyizlerin çok güzeeelllll hepsini mutlulukla kullan inşaAllahh canımmm
Tesekkür ederm tatlım senin ceyizciklerinde cok güzeller :) doğru söylüosn aslında fasla almak lasım hediye falanda gelir cok alma düğünden sonrada alırsn deyip beni kısıtlıyorlar ama ben alayım yinede :) cnkü nişanlımın ailesi farklı sehirde gelenim gidenim cok olur hem dısardan..güle güle kullan canım çeyizcikleriini her biri ayrı güzel:) canım bence bi en z 5 tane nevresim al gelen gidene göre daha da fazla alabilirsin:) sen kaç tane alırsın diye sorarsan 10 a kadar yolu var
nevresim takımlarımız - pike takımlarımız - uyku setimiz - yatak örtümüz - battaniyemiz :)
ben hiç kendim almadım hep annemlerin koydukları kendimde beğenime göre daha sonra almak istiyorum
sizce kaç tane almalıyım baska ne gerekli ki :)
Eki Görüntüle 940242 Eki Görüntüle 940239 Eki Görüntüle 940238 Eki Görüntüle 940236 Eki Görüntüle 940243 Eki Görüntüle 940244 Eki Görüntüle 940234
Woovv ne kadar cok oyle keske benimde bitse yatak odasi tekstilleri :) hepsi cok guzel gule gule kulla, canim
Güle güle kullan cadıcım hepsi çok hoş seçimler
Ne kadar güzel zevkli şeyler almışsın,özellikle pasta takımına bayıldım,güle güle kullan canım
Maşallah nevresmler bitmiş çok güzellernevresim takımlarımız - pike takımlarımız - uyku setimiz - yatak örtümüz - battaniyemiz :)
ben hiç kendim almadım hep annemlerin koydukları kendimde beğenime göre daha sonra almak istiyorum
sizce kaç tane almalıyım baska ne gerekli ki :)
Eki Görüntüle 940242 Eki Görüntüle 940239 Eki Görüntüle 940238 Eki Görüntüle 940236 Eki Görüntüle 940243 Eki Görüntüle 940244 Eki Görüntüle 940234
Maşallah nevresmler bitmiş çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?