Cadicimın çeyizleri :)

MaşaAllah canım çeyizlerin çok güzeeelllll hepsini mutlulukla kullan inşaAllahh canımmm

Yeni Tupperware üyeliğim ve Tupperwarelerim :))

Eklentiler

• $01-tupperware-kristalin-1-lt-yeni-500x700.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $004535-0000-0025.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $indir (1).webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $şekerlkaplar2li.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 75
ıkea ürünlerim ve kuş biblom :) aynısından arıyorum nette bulamıyorumm :/ tozpembe kuş biblo gören bilen varmı ??

Eklentiler

• $pe258543.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $GetAttachment.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 68
ıkea soyma bıçağı - patates soyucu - pizza bıçağı :)

Eklentiler

• $pe327870.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $pe327866.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $pe327868.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
nevresim takımlarımız - pike takımlarımız - uyku setimiz - yatak örtümüz - battaniyemiz :)
ben hiç kendim almadım hep annemlerin koydukları kendimde beğenime göre daha sonra almak istiyorum
sizce kaç tane almalıyım baska ne gerekli ki :)

Eklentiler

• $29-83478-big.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $ahenk battaniye.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 64
güle güle kullan canım çeyizcikleriini her biri ayrı güzel:) canım bence bi en z 5 tane nevresim al gelen gidene göre daha da fazla alabilirsin:) sen kaç tane alırsın diye sorarsan 10 a kadar yolu var

güle güle kullan canım çeyizcikleriini her biri ayrı güzel:) canım bence bi en z 5 tane nevresim al gelen gidene göre daha da fazla alabilirsin:) sen kaç tane alırsın diye sorarsan 10 a kadar yolu var
Tesekkür ederm tatlım senin ceyizciklerinde cok güzeller :) doğru söylüosn aslında fasla almak lasım hediye falanda gelir cok alma düğünden sonrada alırsn deyip beni kısıtlıyorlar ama ben alayım yinede :) cnkü nişanlımın ailesi farklı sehirde gelenim gidenim cok olur hem dısardan..

Woovv ne kadar cok oyle keske benimde bitse yatak odasi tekstilleri :) hepsi cok guzel gule gule kulla, canim

Ne kadar güzel zevkli şeyler almışsın,özellikle pasta takımına bayıldım,güle güle kullan canım

Güle güle kullan cadıcım hepsi çok hoş seçimler

Woovv ne kadar cok oyle keske benimde bitse yatak odasi tekstilleri :) hepsi cok guzel gule gule kulla, canim

al al bitmiyor tatlım bukadar almaya hala eksik çokkkk düğüne 3,5 ay kaldı ama eksikler bitmiyor birtürlü :) tesekkür ederim buarada sende herseyini güle güle aşkla kullan :)

Maşallah nevresmler bitmiş çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…