Tatlım hepsi çok şıklar içine sindiyse al tabi. :)
ben çay setini çok beğendim, seramikler zaten çok revaçta. çelik set de gayet iyi. :) Yemek takımın benim zevkim değil ama alınabilinir.
ben çok beğendim çok şıklar, güle güle kullan :) Falez sanırım? Falezi çok övüyorlar seramik konusunda:)
yemek takımına alternatifler var mı?
ben olsam 4. yü alırdım senin beğendiğin de değişikmiş yakından gördüm :) sen hangi ikisi arasında kaldın şekerim?
4.bende buraya eklerken gördüm aslında tatlım evet o olabilir birde üçle benim ilk koyduğum arasında bi secim yapabilirim aslında
tatlım bunların fiyatı ne kadar tuttu tek tek markalarıyla beraber fiyatını söylermisin ona göre başka markalardanda öneririz . bide aldığın yerde hangi markalar var
Tatlım yemek takımı pahalıya geldi sanırım ödemelerimi yaptım oraya mecbur oradan almak zorundayım artık da
Yemek takımı 1099
Tencere çeyiz set 659
Seramik set 199
Çay set 229
bunlar hepsi falez
Çatal kasık bıçak sandıklı bunun markası farklıydı 369 dü sanırım
Toplam 2555 ben 2100 ödemiş olucam
Uygun fiyata bilişler alayım derken biras pahalıya geldi sanırım benimkiler ama ödemeyi çok ara ara yaptım başka yerden alsam bukadar uzun sürmesdi ödemem 1,5yılda 4-5 taksitte fln ödedim
Oradaki başka markaları cokta bilmiyorum açıkcası unuttum
canım ödediğin fiyatlar çok yüksek falez ucuz diye biliyorum ben şuan karacanın yemek takımı + ckb takımı sandıklı 1200 tl kafadan 268 tl daha ucuza geliyor seninkindentenceredede falez bilmiyorum nasıldır ama hisar emsan aryıldız düşünülebilir çay setleri hep aynı fiyat zaten beğendiysen dursun bence ordaki markaları öğren ona göre fikirleşelim değiştirme şansın varsa değiştirebilirsin
Öncelikle hoşgeldin
İlk eklediğin resimdeki yemek takımı çok hoş onu tercih etmelisin
Çay setini beğenmedim ama :26:
Seramik tencere tava setleri bu aralar çok revaçta :13: onlardan vazgeçme derim
canım o çay setini çok gereksiz buluyorum ben asla almam ama diğerleri alınmalı bence. onları kullanmıcaksın ki çoğunlukta çay tabakları falan genelde hep cam kullanıyoruz ama bu benim fikrim seni bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?