Cadılar Evi II

ama bu bu telepati değil telekinezi :)

kızlar ben de deste katinaya bakıyorum yeni başladım sayılır. bilgisi olan var mı deste katinayla ilgili

Birgün farkında olmadan telepati yaparsan kötü birşey adına tehlikeli valla

Benimde sevdiğim biri vardı sevıyorum dıye hep kafamdaydı ve rüyama girerdi paso ama hiç birşey olmadı anlamsızdır bu tip rüyalar. Neyse artık sevgim falan yok kurtuldum. rüyamada girmeyi kesti.

haklısın yaa sürekli aklında olunca haliyle bilinçaltınada yerleşiyor

En azından korkutucu olan kısmından bahsetmedin, söylemıyım burda ıyıce arastırıp yapılsın dıyorum. Anlatabıldım mı

korkutucu ya da tehlikeli herneyse kısmından bahsetmeyince çok eğlenceli gibi mi anlatılmış oluyor?korkutucu olan neymiş ayrıca söyle de bilelim.burada amacımız insanları bilgilendirmek merakı olanların merakını gidermek zaten.

kızlar ben de deste katinaya bakıyorum yeni başladım sayılır. bilgisi olan var mı deste katinayla ilgili

ben de katina bakıyorum ara sıra.katina destesi çok farklı bir deste bence.bir kere farkettim ki kötü anlamı olan kartlar iyi anlamı olanlardan daha fazla gibi.hiç saymadım ama bana öyle geldi sanki.bir de kartlar pek yoruma açık değil yani kitaptaki anlamı neyse o çıkıyor kıvırmak mümkün değil :) ben biraz çekiniyorum açıkçası bu desteden neden bilmiyorum.bir de kartlarınla asla inatlaşma o gün açılmak istemeyebilirler ya da kötü kart çekmiş olabilirsin üstüne gittikçe daha beter kartlar çıkıyor :)

haklısın viking prenses. böyle bir tecrüben var. ama gerçeğe çok yakın şeyler söylüyorlar. daha yeniyim ama seviyorum ben destemi.

ben tarot daha cok olasılıkları soyluyo ama katına olacakları verıyo dıye bılıyorum mesela tercıh etmen gereken ıkı tane erkek var tarot x kişisiyle olursan senın ıcın daha ıyı olur dıyo katına ıse sen y kişisi ile olcaksın gıbı yanlışmı bılıyorum acaba??

Lütfen açıklayabilir misin? Denemek isteyenler için faydalı olur...
ruhun bedenden çıkması, kordon bağı kopmadan söyle söylemek gerekirse biran yukardan kendı bedenını görmen daha fazla yazmıyım sence ürkütücü değil mi
ben çok iyi niyetli bir cadıyımdır. ama acemi bir cadıyım. ben de korktum şimdi kendimden bak. :18::26:

yok kötüsün anlamında demedim hani olur ya biran birine kızarsın istemeden aklından kötu bırsey gecer telepatıye girer falan

haklısın viking prenses. böyle bir tecrüben var. ama gerçeğe çok yakın şeyler söylüyorlar. daha yeniyim ama seviyorum ben destemi.
ya evet işte ondan çekiniyorum ben de ne derse oluyor ve sonuç kesinlikle esnetilemiyor
tarot da pek olasılık gibi değil ama yorumlayana göre değişir sonucu ama katina çat diye söylüyor suratına her şeyi :)

Öyle birşey yok ben inanmam ne o elm sokagın lanetı gıbı tarot lanetı saçma

şöyle duymuştum bentarotun laneti ile ilgili ; tarot kartlarını sadece sahibi kullanmalıdır. sahibinden başka birisine ödünç verilirse veya bir başkası o kartlardan tarot bakarsa lanetlenir ve başına mutlaka büyük bir iş gelir.

Deste katina kartları da çok ağır kartlar. İnsanın bütün enerjisini emiyorlar sanki. Ancak her birisi gerçek bir karakter - insan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…