- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
eğlenceli birşey gibi mi anlatıyorum?nerede?ne zaman anlatmışım?kim neyi aşamayabilir?
selam güzel cadılar. telepati hikayemi anlatıyorum.
Benim dün gece internet kotam doldu. Evde başka bir internet bağlantısı daha var. Onunla da kardeşim 3d film idiriyor ve indirmesi saatler sürüyordu. Benim de mutlaka internete girmem gerekiyordu ama kardeşimin indirdiği dosya onun için çok önemliydi. Neyse fazla uzatmayayım.
Diğer odaya geçtim. Başladım pc ile telepati kurmaya. Pcyr bağlantıyı kesmeni istiyorum, bağlantını kesmeni istiyorum diye bir kaç dk söyledim. Daha sonra kardeşim geldi ve dedi ki abla bağlantı kesildi. akşam tekrar indireceğim. internet senin dedi.
selam güzel cadılar. telepati hikayemi anlatıyorum.
Benim dün gece internet kotam doldu. Evde başka bir internet bağlantısı daha var. Onunla da kardeşim 3d film idiriyor ve indirmesi saatler sürüyordu. Benim de mutlaka internete girmem gerekiyordu ama kardeşimin indirdiği dosya onun için çok önemliydi. Neyse fazla uzatmayayım.
Diğer odaya geçtim. Başladım pc ile telepati kurmaya. Pcyr bağlantıyı kesmeni istiyorum, bağlantını kesmeni istiyorum diye bir kaç dk söyledim. Daha sonra kardeşim geldi ve dedi ki abla bağlantı kesildi. akşam tekrar indireceğim. internet senin dedi.
Benimde sevdiğim biri vardı sevıyorum dıye hep kafamdaydı ve rüyama girerdi paso ama hiç birşey olmadı anlamsızdır bu tip rüyalar. Neyse artık sevgim falan yok kurtuldum. rüyamada girmeyi kesti.
En azından korkutucu olan kısmından bahsetmedin, söylemıyım burda ıyıce arastırıp yapılsın dıyorum. Anlatabıldım mı
ama bu bu telepati değil telekinezi :)
En azından korkutucu olan kısmından bahsetmedin, söylemıyım burda ıyıce arastırıp yapılsın dıyorum. Anlatabıldım mı
ben telepati niyetiyle yaptım kabul olmuş mudur acabaaa
Birgün farkında olmadan telepati yaparsan kötü birşey adına tehlikeli valla
kızlar ben de deste katinaya bakıyorum yeni başladım sayılır. bilgisi olan var mı deste katinayla ilgili
ben de katina bakıyorum ara sıra.katina destesi çok farklı bir deste bence.bir kere farkettim ki kötü anlamı olan kartlar iyi anlamı olanlardan daha fazla gibi.hiç saymadım ama bana öyle geldi sanki.bir de kartlar pek yoruma açık değil yani kitaptaki anlamı neyse o çıkıyor kıvırmak mümkün değil :) ben biraz çekiniyorum açıkçası bu desteden neden bilmiyorum.bir de kartlarınla asla inatlaşma o gün açılmak istemeyebilirler ya da kötü kart çekmiş olabilirsin üstüne gittikçe daha beter kartlar çıkıyor :)
ben de katina bakıyorum ara sıra.katina destesi çok farklı bir deste bence.bir kere farkettim ki kötü anlamı olan kartlar iyi anlamı olanlardan daha fazla gibi.hiç saymadım ama bana öyle geldi sanki.bir de kartlar pek yoruma açık değil yani kitaptaki anlamı neyse o çıkıyor kıvırmak mümkün değil :) ben biraz çekiniyorum açıkçası bu desteden neden bilmiyorum.bir de kartlarınla asla inatlaşma o gün açılmak istemeyebilirler ya da kötü kart çekmiş olabilirsin üstüne gittikçe daha beter kartlar çıkıyor :)
ruhun bedenden çıkması, kordon bağı kopmadan söyle söylemek gerekirse biran yukardan kendı bedenını görmen daha fazla yazmıyım sence ürkütücü değil miLütfen açıklayabilir misin? Denemek isteyenler için faydalı olur...
ben çok iyi niyetli bir cadıyımdır. ama acemi bir cadıyım. ben de korktum şimdi kendimden bak. :18::26:
tarotun laneti diye bir şey duymuştum ben uzun zaman önce. var mı böyle bir şey kızlar.
ben telepati niyetiyle yaptım kabul olmuş mudur acabaaa
ya evet işte ondan çekiniyorum ben de ne derse oluyor ve sonuç kesinlikle esnetilemiyorhaklısın viking prenses. böyle bir tecrüben var. ama gerçeğe çok yakın şeyler söylüyorlar. daha yeniyim ama seviyorum ben destemi.
tarot da pek olasılık gibi değil ama yorumlayana göre değişir sonucu ama katina çat diye söylüyor suratına her şeyi :)ben tarot daha cok olasılıkları soyluyo ama katına olacakları verıyo dıye bılıyorum mesela tercıh etmen gereken ıkı tane erkek var tarot x kişisiyle olursan senın ıcın daha ıyı olur dıyo katına ıse sen y kişisi ile olcaksın gıbı yanlışmı bılıyorum acaba??
Öyle birşey yok ben inanmam ne o elm sokagın lanetı gıbı tarot lanetı saçma
ruhun bedenden çıkması, kordon bağı kopmadan söyle söylemek gerekirse biran yukardan kendı bedenını görmen daha fazla yazmıyım sence ürkütücü değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?