- Konu Sahibi kimyahatunn
-
selam tatlı cadılar. nasıl geçti gününüz?
Telepati yapmayı denediniz mi? Denemeyen varsa gece yarısına kadar deneyin lütfen. tecrübelerinizi okumak için sabırsızlıkla bekliyorum.
benim çok komik bir telepati hikayem var size.
VikingPrincess astral seyahatte max süre ne kadardı ,bilgin var mı ? telepatiyi deneyemedim, vaktim olmadı bir gün denerim.
tubistubis verdiğin link için teşekkür ederim :)
ben geldim yine kimsecikler yok
benim sorum tarot falı bakanlara bugun de
tarot kartı alayım deim ama çok fazla kart vardı kafam karıstı hangisini almamı önerirsiniz
yorumlarınızı bekliyorum
VikingPrincess astral seyahatte max süre ne kadardı ,bilgin var mı ? telepatiyi deneyemedim, vaktim olmadı bir gün denerim.
tubistubis verdiğin link için teşekkür ederim :)
ben "rider-waite tarot" destesini kullanıyorum sana da tavsiye ederim kartlar bunlar
bir de katina destesi var yalnız tarot değil.fakat tarota göre çok daha kesin ve esnetilemez cevaplar veriyor.
selam tatlı cadılar. nasıl geçti gününüz?
Telepati yapmayı denediniz mi? Denemeyen varsa gece yarısına kadar deneyin lütfen. tecrübelerinizi okumak için sabırsızlıkla bekliyorum.
benim çok komik bir telepati hikayem var size.
çok teşekkürler canımm aldıktan sonrada basının etii yicem nasıl bakıldıgı konusunda
bu kart çekimi degilde tarot falı bakmak farklı bi şey sanırım ben ondan istiyorum çünkü o zaman sanırım kesin sonuç veriyo
Astral seyaheti herkez yapamaz bence o kadar kolay birşey değil, ve rüyalardan ben anlarım benim rüyalarım da hep haberci rüyalardır, çıkar...
tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim canım.evet 15-20 kartlık bir açılım yapıldığında daha detaylı bir sonuç alınabiliyor.tabi kartlar yoruma açık her zaman.birine bakarken çıkan bir kartı iyi yorumlayabilirsin falın gidişatına ya da senin içinden geçen hisse göre.aynı kart başka birine çıktığında kötü de yorumlayabilirsin yine aynı şekilde
Astral seyaheti herkez yapamaz bence o kadar kolay birşey değil, ve rüyalardan ben anlarım benim rüyalarım da hep haberci rüyalardır, çıkar...
Ben denedim ama başarılı olamadım o yüzden bana göre zor ve tehlikeli sen çok eğlenceli birşeymiş gibi anlatıyorsun ama değil herkez yapsa bile o anda yaşadığını aşamayabilir..aslında farkında olmadan yapan çok kişi vardır da bilinçli olarak yapmak için çaba sarfetmek gerekiyor ama çok da zor değil
canım hemen bi soru sorayım sanada bugün ne çok soru sordum ben
rüyada sürekli hoşandıgım kişiyle sevgili oldugumu görüyorum ama bu bi kez degil sürelki olan bi sey anlamı ne acaba yorumlarmısın
tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim canım.evet 15-20 kartlık bir açılım yapıldığında daha detaylı bir sonuç alınabiliyor.tabi kartlar yoruma açık her zaman.birine bakarken çıkan bir kartı iyi yorumlayabilirsin falın gidişatına ya da senin içinden geçen hisse göre.aynı kart başka birine çıktığında kötü de yorumlayabilirsin yine aynı şekilde
eğlenceli birşey gibi mi anlatıyorum?nerede?ne zaman anlatmışım?kim neyi aşamayabilir?Ben denedim ama başarılı olamadım o yüzden bana göre zor ve tehlikeli sen çok eğlenceli birşeymiş gibi anlatıyorsun ama değil herkez yapsa bile o anda yaşadığını aşamayabilir..
tarottan anlıyorsun galıba bırsey sorabılırmıyım?? ben bıgun bı falcıya tarot baktırıyordum kadın bana kart sec dedı bende ıcımden gecırdım dedımkı asıklar karı secıcem dedım ve kartı sectım kadım kartı bı actı asıklar kartı cıktıbunun bı anlamı olabılırmı sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?