- Konu Sahibi kimyahatunn
-
kimyahatun sen bilinçlisindir....
varmı böyle bi kolaylık bana....
ben kendime bakıyorum tarot da katina da fakat tarotla kendime doğru düzgün yorum yapamadığım için katina bakıyorum çünkü onun kartlarını yorumlamaya gerek yok kartın anlamı neyse o çıkıyorKatina'yi da tarot gibi kendimize bakamıyor muyuz?
bende kendime tarot bakayım diye kart almıştım ama Eylülden kendimize asla bakılmamasını gerektiği öğrendim, arkadaşıma baksam bile içimden birşeyler hissedemiyorum, lisedeyken bir ara kahve falı yorumlamaya çalıştım kendimce, yok yapamadım, bence yetenek ve hisle alaklalı, kimileri o anlığına birşeyler hissediyor, sanki kanal açılıyormuş gibi, o zaman fallar daha gerçekçi oluyor, yanlış mıyım ? Son zamanlarda aklıma takılan bir konu vardı, bunu öğrenmek için birkaç falcıya sordum, bazıları farklı şeyler söylüyor , zamanla belli olacak hangisinin iyi falcı olduğunu :)))
bilinçli bi şekilde yaptıgım bişey yok ama çok sevdiğim 2 yakınımı kaybettikten sonra gün içinde onları çok düşünürsem özlersem vs bazen görebiliyorum rüyamda
çok istersen içinden geçirirsen görebilirsin bence ama bi yöntemi varsa bilmiyorum ben onu
o zaman kendimize bakmak için katina destesi şart
sağol...o zaman sürekli resimlere bakıp rüyama gel diye yalvarıcam...
yok öyle şartlama kendi ben kendime yorumlayamıyorum ama belki sen yapabilirsin belli mi olur önce bir dene
sana söylediğim desteyi bulmak zor değil aslında çok yaygın bir deste özellikle taksim civarında kolayca bulabileceğini düşünüyorum kitapçılarda filantamam öyle yapayım dün biraz baktım d&r da melek destesi vardı bulmakta sıkıntı olacak sanırım ama ilk fırsatta alıcam ve kendimde denicem
bazende çok kötü bi durumda oluyorum onun eksikliği oluyo o olsa dertleşirdim diyorum falan
o zaman da geliyo ama hiç konusmuyo benimle bakıyo sadece
kızlar ben kahve falı bakamıyorum öyle bi yeteneğim yok...
hatta fincana bön bön bakma boyutundayım...
ama 4-5 ay önce fincanımı çevirdim...zaten her içişimde çeviririm ama, 4-5- ay önce fincanımda yani kendi fincanıma bakıyorum, tüfek şekli gördüm...
ama şekil benim gibi kahve yorumu kıt biri için bile çok belirli görünüyodu...
int. ten kahve yorumuna baktım ölüm haberi diye yazıyodu...
komşu biraz biliyo ona danıştım namlu yukarı ise senin çevrenden, aşağı ise uzak çevrenden ölüm haberi dedi...
namlusu aşağıydı...kısa zaman yani 15 gün sonra eski komşulardan birinin ölüm haberi geldi...
sana söylediğim desteyi bulmak zor değil aslında çok yaygın bir deste özellikle taksim civarında kolayca bulabileceğini düşünüyorum kitapçılarda filan
ufff cok berbat bı durum ya bende hıc anlamam dedıgım zamanlarda sevdıgım bı ablamın fıncanına bakarken fıncan dıbınde yatan bı olü gordum ıkı hafta ıcerısınde ablamızı kaybettık uzun bı sure kendımı suclamıstım nıye oyle bısey hıssetımkı dıye
bu destenin fiyatı nedir...kaç günde bir açar insan bide kendi kendine açabilirmi...
orion d&r da indirime girmiş 15 TL
ucuzmuş ya ben çok pahalı bulunması zor bişey diye düşünüyodum...
bu desteyi kullanmanın belirli kuralları varmı....
hani yanlış bi şey yapmıyım...
ben kendime bakıyorum tarot da katina da fakat tarotla kendime doğru düzgün yorum yapamadığım için katina bakıyorum çünkü onun kartlarını yorumlamaya gerek yok kartın anlamı neyse o çıkıyor
kendimize bakmamamız mı gerekiyormuş?bunun açıklaması nedir?
hangi deste?katina mı tarot mu?
ucuzmuş ya ben çok pahalı bulunması zor bişey diye düşünüyodum...
bu desteyi kullanmanın belirli kuralları varmı....
hani yanlış bi şey yapmıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?