- Konu Sahibi kimyahatunn
-
şöyle duymuştum bentarotun laneti ile ilgili ; tarot kartlarını sadece sahibi kullanmalıdır. sahibinden başka birisine ödünç verilirse veya bir başkası o kartlardan tarot bakarsa lanetlenir ve başına mutlaka büyük bir iş gelir.
Deste katina kartları da çok ağır kartlar. İnsanın bütün enerjisini emiyorlar sanki. Ancak her birisi gerçek bir karakter - insan gibi.
ruhun bedenden çıkması, kordon bağı kopmadan söyle söylemek gerekirse biran yukardan kendı bedenını görmen daha fazla yazmıyım sence ürkütücü değil mi
ruhun bedenden çıkması, kordon bağı kopmadan söyle söylemek gerekirse biran yukardan kendı bedenını görmen daha fazla yazmıyım sence ürkütücü değil
Ben bunu yıllar önce birkac dakikaligina (belki de daha kisa bir sureligine)istemsizce deneyimlemis biriyim ve hiç korkmamistim, ama ilginç gelmişti tepeden kendimi gozlemlemek.Sonra araştırdım ve bunun astral olduğunu öğrendim. .Herhangi bir acı hissetmedim, ses duymadım ve başka bir varlıkla karşılaşmadım, o yüzden çok da korkutucu bir yani yoktu.
Farklı deneyimlerle ilgili bilgin var sanırım, paylaşır misin?
bu kişiden kişiye degişir bana ürkütücü gelen tek şey ast sırasında baska evrenden varlıklara rastlamak ve onların musallat olması
çok arastırdım daha öncede söyledim henüz kimse ast sırasında bag kopup ta ölmemiş sadece bedene hızlı dönş yapınca bazı kötü etkileri oluyor
tüm cadılara iyi geceler....
cadılar ağır bi şey sorcam...
ölülerle istediğimiz zaman rüyada görüşebilirmiyiz....
ya evet işte ondan çekiniyorum ben de ne derse oluyor ve sonuç kesinlikle esnetilemiyor
tarot da pek olasılık gibi değil ama yorumlayana göre değişir sonucu ama katina çat diye söylüyor suratına her şeyi :)
Ben hayatımda bir kere katina baktirdim; fakat hiç de kartların söylediği gibi gelişmedi olaylar. Bakandan mı kaynaklanıyor acaba?
Cidden ağır oldu bu ablam
var böyle bi yöntem deseler yapıcam cidden kafaya koydum ama nasıl?
naber kız mati nasıl gidiyor...bizim topik nasıl....
konsantrasyon, yorum ve enerji önemli canım.
ah ablam benim kime yapacağını biliyorum sanki :)
bizim topik bu ara durgun :)
bazı varlıkların musallat olması hakkında neler biliyorsun kimyacım. anlatabilir misin? denemek istiyorum ama endişelerim var
Katina'yi da tarot gibi kendimize bakamıyor muyuz?
kimyahatun sen bilinçlisindir....tüm cadılara iyi geceler....
selamladım bizimkileri...topiği takipteyim uyuyana kadar...
kız bildiğin bişey varmı sorduğum hakkında gözümü karartıp yaparım...
selamladım bizimkileri...topiği takipteyim uyuyana kadar...
kız bildiğin bişey varmı sorduğum hakkında gözümü karartıp yaparım...
Sizin topik hangisiymiş? Bize giriş izni yok mu:]
Sizin topik hangisiymiş? Bize giriş izni yok mu:]
ölülerle görüşmek muamma zaten.gerçekten görüşen var mı yoksa başka varlıklar ölülerin yerine geçip bizimle konuşuyor mu bilemiyorum.tüm cadılara iyi geceler....
dediğim gibi katina destesi çok farklı bir deste.resmen bir kişiliği var destenin.bazen açılmak istemiyor kartlar bakanın ya da baktıranın enerjisiyle alakalı bir durum bu bence.o gün kartlar açılmak istemiyorsa çok alakasız şeyler çıkabiliyor.onun dışında yoruma açık bir deste değil yani kartın anlamı neyse o çıkıyor ama belki bakan kişi yanlış yorumlamıştır hani aileyle ilgili bi meseleyi iş için yorumlamıştır o yüzden çıkmamıştır diyebilirimBen hayatımda bir kere katina baktirdim; fakat hiç de kartların söylediği gibi gelişmedi olaylar. Bakandan mı kaynaklanıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?