Cadılar Evi II

evet tarot destesinin sahibi kartlarını ödünç vermemelidir fakat lanetle ilgisi yok.kartlara sahibinden başka kişilerin dokunması o kişilerin enerjisinin kartlara bulaşmasına sebep olur.bu da o kartlarla açılan falı etkiler tabi

ruhun bedenden çıkması, kordon bağı kopmadan söyle söylemek gerekirse biran yukardan kendı bedenını görmen daha fazla yazmıyım sence ürkütücü değil mi

bu kişiden kişiye degişir bana ürkütücü gelen tek şey ast sırasında baska evrenden varlıklara rastlamak ve onların musallat olması
çok arastırdım daha öncede söyledim henüz kimse ast sırasında bag kopup ta ölmemiş sadece bedene hızlı dönş yapınca bazı kötü etkileri oluyor

tüm cadılara iyi geceler....
cadılar ağır bi şey sorcam...
ölülerle istediğimiz zaman rüyada görüşebilirmiyiz....

bazı varlıkların musallat olması hakkında neler biliyorsun kimyacım. anlatabilir misin? denemek istiyorum ama endişelerim var

Ben hayatımda bir kere katina baktirdim; fakat hiç de kartların söylediği gibi gelişmedi olaylar. Bakandan mı kaynaklanıyor acaba?

var böyle bi yöntem deseler yapıcam cidden kafaya koydum ama nasıl?
naber kız mati nasıl gidiyor...bizim topik nasıl....

ah ablam benim kime yapacağını biliyorum sanki :)
bizim topik bu ara durgun :)

bazı varlıkların musallat olması hakkında neler biliyorsun kimyacım. anlatabilir misin? denemek istiyorum ama endişelerim var

bildiğim kadarıyla onlara rastlama ihtimalimiz var yani ast sırasında karsılaşırsak peşimize takılma ihtimali varmış
bu durumda camiye yada mezarlıga gitmemiz gerekliymiş
çok şükür hiç karşılasmadım ama bu ihtimal beni korkuttugu için her zaman denemiyorum sadece çok istedigim zamanlarda çıkıyorum

bende kendime tarot bakayım diye kart almıştım ama Eylülden kendimize asla bakılmamasını gerektiği öğrendim, arkadaşıma baksam bile içimden birşeyler hissedemiyorum, lisedeyken bir ara kahve falı yorumlamaya çalıştım kendimce, yok yapamadım, bence yetenek ve hisle alaklalı, kimileri o anlığına birşeyler hissediyor, sanki kanal açılıyormuş gibi, o zaman fallar daha gerçekçi oluyor, yanlış mıyım ? Son zamanlarda aklıma takılan bir konu vardı, bunu öğrenmek için birkaç falcıya sordum, bazıları farklı şeyler söylüyor , zamanla belli olacak hangisinin iyi falcı olduğunu :)))

Katina'yi da tarot gibi kendimize bakamıyor muyuz?

neden bi çok falda kendimize bakamıyoruz
bu çok kötü
sen herkese fal bak kendine bakama ne kötü
işin kötü tarafıda o buhran döneminde etrafında fal baktıracak kimseyi bulamamak
kendimize baksak ne güzel olur

tüm cadılara iyi geceler....
cadılar ağır bi şey sorcam...
ölülerle istediğimiz zaman rüyada görüşebilirmiyiz....
ölülerle görüşmek muamma zaten.gerçekten görüşen var mı yoksa başka varlıklar ölülerin yerine geçip bizimle konuşuyor mu bilemiyorum.
Ben hayatımda bir kere katina baktirdim; fakat hiç de kartların söylediği gibi gelişmedi olaylar. Bakandan mı kaynaklanıyor acaba?
dediğim gibi katina destesi çok farklı bir deste.resmen bir kişiliği var destenin.bazen açılmak istemiyor kartlar bakanın ya da baktıranın enerjisiyle alakalı bir durum bu bence.o gün kartlar açılmak istemiyorsa çok alakasız şeyler çıkabiliyor.onun dışında yoruma açık bir deste değil yani kartın anlamı neyse o çıkıyor ama belki bakan kişi yanlış yorumlamıştır hani aileyle ilgili bi meseleyi iş için yorumlamıştır o yüzden çıkmamıştır diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…