- Konu Sahibi kimyahatunn
-
çok etkileyici filmlerdeki dizi oyuncularının rüyası gibi ben pek inanmazdım böyle şeylere ama okyunca tüylerim diken diken oldu yanına gittin bide rüyasının içine girdin :) ya rüyasında kendini başka bi kızla deniz kenarında görüyor olsaydı sende orda onları görseydin nasılsa seni göremiyolar kızın sacını basını yolardın artık rahatlardın :)
evet ya hiç aklıma gelmemişti ne komik olurdu
neyse cadılar benim hastalık rahat bırakmıyor size iyi sohbetler ben kaçtım
erkek arkadaşımdı ayrılmıştık çok bekliyordum ondan bir şey gelmesini. o gün çok yoğun bir şekilde hissetmiştim :) çok istediğimden bilmeden telepati kurulmuş olabilir. ama ilginçti, emin gibiydim neredeyse.
bir kere lisede okuldan kaçmıştık1:) arkadaşlarımla o(aynı kişi) okulda diye biliyordum keşke bi görseydim demiştim arkadaşıma bir baktım yolun karşısında arkadaşlarıyla oda kaçmış.
bende geçen gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ama aldırmayı düşünüyordum
bunun anlamı ne olabilir?
o kadar gerçekçiydi kiii...aldıramadan uyandım
bende geçen gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ama aldırmayı düşünüyordum
bunun anlamı ne olabilir?
o kadar gerçekçiydi kiii...aldıramadan uyandım
bende cok sık rüya görürüm bazen rüya içindeyken gördüğüm rüyayı bi başkasına şunu rüyamda gördüm diye anlatıyorum bi uyanıyorum rüya içinde rüya bu ne demek .birde ben rüyalarımın anlamına bu ne demek diye netten bakıyorum genelde d harfiyle başlayan bi internet sitesi var ordan bakıyorum yorumları cıkıyor birebir.gördüğüm rüyaların cogu birebir oluyor 1 hafta 1 ay bazen 1 gün içinde.ama bazı rüyalarda olmuyor.çok etkilendiysem mutlaka oluyor.
kızlar ya konu çok ilginçmiş, ben de bir keresinde arkadaşımla sinemaya gitmiştim, biraz geç kalmıştık ışıklar kapalıydı girdiğimizde, içeriye girdik sonra arkadaşıma döndüm dedim ki ben şu an birisyle karşılaşıcam dedim acaba kiminle karşılaşıcam dedim arkadaşıma..ve biz geç kaldığımız için yanlışlıkla yanlış yere oturduk..sinemada ara verildi ışıklar yandı ve kafamı sola çevirmemle beraber o zamanlar çok çok sevdiğim birini gördüm...ve eğer doğru oturmuş olsaydık tam da onun önündeki koltuğa oturmuş olucaktık..
sonra bir keresinde okuldan yurda gittim..moralim bozuktu kendimi çok yalnız hissetmiştim..dedim ki keşke sınıftan birisiyle çıkıyor olsaydım bunları yaşamazdım daha güçlü olurdum dedim ve bütün gün ağlamıştım o gün üzüntüden..ve akşam ders çalışırken birden telefonuma mesaj geldi,sınıftan hiç de beklemediğim bir çocuk çıkma teklifi etti..kabul ettim mi hayır...
bir kere de ortaokuldayım müzik öğretmenime aşık olmuştum..migrosa gitmiştim hem de okulun yakınında falan da değil..çok uzak bir yerde..keşke burda olsa da görsem dedim..demez olaydım bir baktım karşımda..
sizce buna ne deniliyor telepati midir bunlar?
o kisiyle aranizdaki bag kuvvetliymis demekki o yuzden bu tarz seyler yasamissiniz
Genuie bahsettiğin durum bence tayyı mekân olmalı. tasawwufi ismi bu ama metafizikte ne diyorlar buna bilemiyorum. Kişi aynı anda birçok yerde bulunabilir. Birçoğu tarafından aynı zamanda birden fazla yerde görünebilir. Mesela ewdekiler seni ewinde görüyorken aynı anda arkadaşların seni okulda görüyorlar gibi. Yaşadığın gerçekten ilginç bir tecrübe. Tekrar yaşadın mı bu durumu peki?
ben geldim yine kimsecikler yok
benim sorum tarot falı bakanlara bugun de
tarot kartı alayım deim ama çok fazla kart vardı kafam karıstı hangisini almamı önerirsiniz
yorumlarınızı bekliyorum
bahsettiğin internet sitenin linki verir misin ? buraya yazamayacaksan özelden atar mısın, bende çok sık rüya görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?