Cadılar Evi II

aynen ama bılgısı olan da yok gıbı.aslında etkılı bı yontemmıs bılıncaltı temizligı konusunda.ınsan hıpnoz oldugu sırada sorulan herseyı yalansız yanıtlıyo galıba

Merhaba kızlar :))))

Geç gördüm konuyu. Tam hipnoz Türkiyede uygulanan birşey değil sanıyorsam. Yani uyandığınız zaman hiçbir şeyi hatırlamadığınız tarzda bir hipnoz. Yarı hipnoz ve türevleri uygulanıyor bilinçaltı temizliğinde evet doğrudur. Etkili bir yöntemdir. Bilinçli halinizle hatırlamadığınız anılara ulaşmak mümkündür bu yolla. Tek başına yapılabilir. Ama yapılmaması tavsiye olunur. Hangi anınıza gideceğiniz belli olmaz. Bir uzmanın o sırada sizi yönlendirmesi ve rahatlatması gerekir. O kötü anılara takılıp kalmanız mümkündür (

bence de tek basına yapılmaz.ınsan pusulayı sasırır mazallah :-D

hangı konulara dıkkat edelım tatlım?hangı konular gorundugu gıbı değıl?anlamadı ben :-s

merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim.

ben arkadasımdan iskambil falı bakmasını ögrendim bakim sana hemen :) biraz acemiyim ama anlayabildiğim kadar bakim artık .

hangı konulara dıkkat edelım tatlım?hangı konular gorundugu gıbı değıl?anlamadı ben :-s

Ben de tam olarak anlayamadım Deeriin arkadaşım. Biraz daha açıklayabilir misin? Başka varlıkların musallat olmasını mı kastettin acaba?

Fal bakma sonucunda olumsuz ne başımıza gelebilir ki diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben arkadasımdan iskambil falı bakmasını ögrendim bakim sana hemen :) biraz acemiyim ama anlayabildiğim kadar bakim artık .

Nasıl bakıyorsun iskambil falına? Her kartın ve her serinin bir anlamı mı var mesela senin baktığın kart falında? (iskambil kartlarının çıkışı tarotun küçük arkana destesinden esinlenerek olmuş diye biliyorum bu arada)

çok haklısın canım bu 3 harflilerle zaman zaman benim anılarım da oldu berbat bi şey toparlanmak çok zaman alıyor ama bu işlerdende uzak kalamıyorum
şimdi çok çükür koruyucu bi dua m varda yanımda tasıyorum çok şükür uzak duruyorlar bu ara
dediğin gibi çok tehlikeli ama

her kartın bir anlamı var deste içinden sadece tek kart çekiyorum .o kartın anlamına göre dileği yorumluyosun bu şekilde.

Ev bugun pek bı sessız,kımsecıkler yok ortada.herkes kendı odasına cekıldı herhalde,konusucak dogaustu konumuz,hatıralarımız,sorularımız yok mu?ben su falını merak edıyorum mesela,dogru oluyomus sufalında soylenenler,tabı ısın ehlı tarafından bakılınca...nasıl oluyo acaba sufalı?

Başka varlıkların yardımıyla bakılıyormuş sanırım. Ne kadar doğru bilemem tabi...

Başka varlıkların yardımıyla bakılıyormuş sanırım. Ne kadar doğru bilemem tabi...

evet canım öyleymiş sanırım su üzerine resimler şekiller beliriyomus galiba

değişik,kahvede şekiller beliriyo da suda nasıl oluyo acaba?bakan birini bulmak lazım :)

onu bende merak ediyorum :)

öyle duydum ben de bedensiz varlıkların yardımıyla bakılıyomuş ama dediğim gibi işin ehliyse bakan kişi dedikleri doğru çıkıyomuş,çok merak ediyorum

Canım eğer sen bu işlere kafanı çok yorarsan 3 harfliler seni her zaman için rahatsız ederler , daha doğrusu hayatını mahvederler demek istedim. Eğer bu işlerde yani fal felan diyorum işde çok kafayı takarsan olmaz 3 harfliler hayatını zindana çevirebilirler.

Evet canım ama bana musallat olamıyorlar beni küçükken(9-10 yaşımda ) annem hocaya götürmüş hoca 'bu kıza bulaşamazlar bu kızın enerjisi çok yüksek uğraşşa tabak çanak bile yerinden oynatır demiş ama ben yinede test edicem demiş test etmiş (bişeyler yaptı) dualar okuyarak kafamı salladı ve ben o anımı asla unutmam adam gözlerini açma dedi ben ise açtım ve etrafta farklı suratte varlıklar gördüm böyle gölge gibiydi sanki sonra adam uyan dedi aferin gözlerini açmadın dedi bende açtım dedim adam o an şaşırdı ilk dediki bu kızın enerjisi çok yüksek allah vergisi dedi. (bu arada annem hocaya aynı zamanda burun kanamalarımıda demişti ben kendimi bildim bileli hergün burnum kanardı hemde uzun uzun ama o hoca bunları yaptıktan sonra 2-3 kere kanadı bir dahada kanamadım bilmem bir alakası varmıdır )

hanımlar affınıza sığınarak araya girmiş oluyorum. başlığı okuyordum ve takıldığım bir durum var.
üç harfli neden diyorsunuz? Onların da bir ismi var. Cin. Rabbim yarattığı varlıların her birini adlandırmış ve şer olanların kötülüklerinden de nasıl korunacağımızın yolunu göstermiş. Neden bu varlıklara bir kod adı takıyoruz?
Bu beni rahatsız ettiği için paylaşmak istedim. Sık sık adını anmak belki bize rahatsızlık verebilir ama korunabilmemiz için ayetler var, zaten niyet onlardan bahsetmekse kod adı takmanın da alemi yok, kalbin ikrarı dilin tekrarı olmasa da olur, kalbimizden geçiriyoruz ya o yeter de artar bile...

cin denildiğinde etrafımızda binlerce cin toplanıyormus.tabi biz göremiyoruz.ama bismillahirrahmanirrahim dediğimizdede hepsi gidiyormuş ne kadar dogru bilemem ama arkadaslar arasında konusurken sohbette gecmişti.yani rahatca cin diyebiliriz.:) onlarda bize 5 harflilermi diyodur acaba insan manasında :)3 ün 5 in lafı gibi bi durum :)

ok,tabı fal muhabbetıne fazla kafa yormak pek cok acıdan sakıncalı da ben oyle pek fal baktırmam.asıl sorunum yıldızımın dusuk olması.yanı fal benı kurtarmaz,baska cozum gerek.kızlar burda olan var mı bılmem ama yoksa da yarın aksam da bu konuyu konusalım mı?yıldızının dusuk olması,sebepler,gostergelerı ve cozumlerı.ne dersınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…