- 19 Kasım 2012
- 303
- 6
- 66
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
aynen ama bılgısı olan da yok gıbı.aslında etkılı bı yontemmıs bılıncaltı temizligı konusunda.ınsan hıpnoz oldugu sırada sorulan herseyı yalansız yanıtlıyo galıba
Merhaba kızlar :))))
Geç gördüm konuyu. Tam hipnoz Türkiyede uygulanan birşey değil sanıyorsam. Yani uyandığınız zaman hiçbir şeyi hatırlamadığınız tarzda bir hipnoz. Yarı hipnoz ve türevleri uygulanıyor bilinçaltı temizliğinde evet doğrudur. Etkili bir yöntemdir. Bilinçli halinizle hatırlamadığınız anılara ulaşmak mümkündür bu yolla. Tek başına yapılabilir. Ama yapılmaması tavsiye olunur. Hangi anınıza gideceğiniz belli olmaz. Bir uzmanın o sırada sizi yönlendirmesi ve rahatlatması gerekir. O kötü anılara takılıp kalmanız mümkündür(
Benim 6. hissim anne tarafından geçmiş heralde bana :/ dedemin dedesi halıyı havaya kaldırırmış gözleriyle ama bunu yapmak için bazen 2 günü gidermiş... Dedem hep anlatır bana benim 6. hislerimi farkettiğinden beri . Mesela dedem şuan bizim evimizde kalıyo onunda iskambil kartları var nereye gitse yanından ayırmaz hatta onlarla uyur ve iskambil falı bakar kendi kendine hatta banada bakmayı öğretti ama başka kartlarla , kendi iskambil kartlarını doğru dürüst elletmezde bize öyle çok değer verir. Bakın arkadaşlar ve ablalarım cidden kendinize böyle konularda dikkat edin eğer bir tecrübeniz yoksa bu tür işler dışardan göründüğü gibi değil...Çocukken bana böyle şeyler heyecanlı esrarengiz güzel felan gelirdi hoşuma giderdi ama böyle şeyler hakkında tecrübem olduğunda herşeyin farkına vardım. Mesela bir koruyucunuz olsun benim bir muskam var 9-10 yaşımdan beri kötü olduğum günlerde yanımdan hiç ayırmam onu . Muskanın bana neden yazıldığını bilmiyorum ama annem yazdırma gereği duymuş aslında neden yazıldığını tam olarak kestire biliyorum . Ablalarım arkadaşlarım lütfen tekrar diyorum böyle konularda kendinize dikkat edin ve çevrenizede .
merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim.
hangı konulara dıkkat edelım tatlım?hangı konular gorundugu gıbı değıl?anlamadı ben :-s
ben arkadasımdan iskambil falı bakmasını ögrendim bakim sana hemen :) biraz acemiyim ama anlayabildiğim kadar bakim artık .
ben arkadasımdan iskambil falı bakmasını ögrendim bakim sana hemen :) biraz acemiyim ama anlayabildiğim kadar bakim artık .
Benim 6. hissim anne tarafından geçmiş heralde bana :/ dedemin dedesi halıyı havaya kaldırırmış gözleriyle ama bunu yapmak için bazen 2 günü gidermiş... Dedem hep anlatır bana benim 6. hislerimi farkettiğinden beri . Mesela dedem şuan bizim evimizde kalıyo onunda iskambil kartları var nereye gitse yanından ayırmaz hatta onlarla uyur ve iskambil falı bakar kendi kendine hatta banada bakmayı öğretti ama başka kartlarla , kendi iskambil kartlarını doğru dürüst elletmezde bize öyle çok değer verir. Bakın arkadaşlar ve ablalarım cidden kendinize böyle konularda dikkat edin eğer bir tecrübeniz yoksa bu tür işler dışardan göründüğü gibi değil...Çocukken bana böyle şeyler heyecanlı esrarengiz güzel felan gelirdi hoşuma giderdi ama böyle şeyler hakkında tecrübem olduğunda herşeyin farkına vardım. Mesela bir koruyucunuz olsun benim bir muskam var 9-10 yaşımdan beri kötü olduğum günlerde yanımdan hiç ayırmam onu . Muskanın bana neden yazıldığını bilmiyorum ama annem yazdırma gereği duymuş aslında neden yazıldığını tam olarak kestire biliyorum . Ablalarım arkadaşlarım lütfen tekrar diyorum böyle konularda kendinize dikkat edin ve çevrenizede .
Nasıl bakıyorsun iskambil falına? Her kartın ve her serinin bir anlamı mı var mesela senin baktığın kart falında? (iskambil kartlarının çıkışı tarotun küçük arkana destesinden esinlenerek olmuş diye biliyorum bu arada)
Ev bugun pek bı sessız,kımsecıkler yok ortada.herkes kendı odasına cekıldı herhalde,konusucak dogaustu konumuz,hatıralarımız,sorularımız yok mu?ben su falını merak edıyorum mesela,dogru oluyomus sufalında soylenenler,tabı ısın ehlı tarafından bakılınca...nasıl oluyo acaba sufalı?
Başka varlıkların yardımıyla bakılıyormuş sanırım. Ne kadar doğru bilemem tabi...
Başka varlıkların yardımıyla bakılıyormuş sanırım. Ne kadar doğru bilemem tabi...
evet canım öyleymiş sanırım su üzerine resimler şekiller beliriyomus galiba
onu bende merak ediyorum :)
hangı konulara dıkkat edelım tatlım?hangı konular gorundugu gıbı değıl?anlamadı ben :-s
çok haklısın canım bu 3 harflilerle zaman zaman benim anılarım da oldu berbat bi şey toparlanmak çok zaman alıyor ama bu işlerdende uzak kalamıyorum
şimdi çok çükür koruyucu bi dua m varda yanımda tasıyorum çok şükür uzak duruyorlar bu ara
dediğin gibi çok tehlikeli ama
Canım eğer sen bu işlere kafanı çok yorarsan 3 harfliler seni her zaman için rahatsız ederler , daha doğrusu hayatını mahvederler demek istedim. Eğer bu işlerde yani fal felan diyorum işde çok kafayı takarsan olmaz 3 harfliler hayatını zindana çevirebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?