Cadılar Evi II

yıldızın düşük olması ne demek nerden anlasılıyoki.

bence de tek basına yapılmaz.ınsan pusulayı sasırır mazallah :-D

Ahahahha Yaa aslında tek başına yapmanın amacına göre değişir. Ben şimdi regresyon terapisi gibi düşünüp tek yapılması uygun değil dedim. Meditasyon,çekim yasası çalışmalarında da yarı hipnoz halinde olunuyor aslında

Çok iyi olur benim de sanırım yıldızım düşük nazar değer hep... Bu konuda bilgisi olanlar bizi bilgilendirebilir...

Bende aranıza yeni katıldım artık ve bu konular hoşuma gitti (bilgiliyim yaa )

Çok iyi olur benim de sanırım yıldızım düşük nazar değer hep... Bu konuda bilgisi olanlar bizi bilgilendirebilir...

Biri vardı,yıldız yükseltme çalışmaları yapıyordu. İyi de sonuçlar alınıyormuş. Benim bilgim yok o konuda ama duymuştum. O tarz birşey araştırdın mı hiç? Birde aslında nazar değer bana da dememek lazım. Seslendirdikçe olumsuz gücü artar...

Bende aranıza yeni katıldım artık ve bu konular hoşuma gitti (bilgiliyim yaa )

yıldızın düşük olması ne demek nerden anlasılıyoki.

yıldız dusuklugu ıste bazı ınsan vardır neye elımı atsam kuruyo der ya yıldız dusuklugune ısaret dıye bılıyorum ben.nazara da cok gelırler tabı.deerın evet bu konulardan anlayan bırı olarak aramıza katılman sevındırıcı.hosgeldın

ne tur calısmalar yapıyo acaba.benı tanıyan herkes senın yıldızın dusuk dıyo.odaklanmıym dıyorum ama baskalarından da duydukca ıyıce kotu oluyorum

o zaman benimde kesin düşük bu belirtiler bendede var :)

ne tur calısmalar yapıyo acaba.benı tanıyan herkes senın yıldızın dusuk dıyo.odaklanmıym dıyorum ama baskalarından da duydukca ıyıce kotu oluyorum

Canım,uydurmuş olmayayım ama sanırım İzmirdeki falcılar topiğinde biri birkaç kere bahsetmiş. Öyle aklımda kalmış...bi bulmaya çalışayım

hmmm,sımdı uyku vaktı ama ınsallah yarın arastırıyorum

Forumlara da bak istersen. Orda gidenleri görmüş olursun en azından. Onlara da danışmak istersin hem belki. İşe yaramış mı diye :))

İyi geceler. Ben de yatıyorum. Herkese tatlı tatlı rüyalar

bazen dıyorum ben mı buyutuyorum,kucuk seylere takılıp buyuk resmı gormezden mı gelıyorum dıye ama buyuk resme bakınca da durum pek parlak değıl,ne yapsam bılemıyorum

boşver bence düşükse düşük napalım yıldızımız olcak olan zaten oluyo engellenemiyo kader yani. allahım beni bütün kötülüklerden koru diye dua et ve nas felak gibi sureleri oku ben öyle yapıyorum.öyle yıldız yükseltme filan bana saçma geldi bilmiyorum.

bende eskiden söylerdim de sürekli uyardılar şimdi cin desem sanki yine aynı şeyleri yasayacakmısım gibi geliyor
o yüzden yani

bende öyleyim sanırım

bana da diyorlar. aslında evet bunu pek dillendirmemek lazım ama konusu açıldığı için bahsettim ben de. bana çok nazar değiyor o nedenle derler bana, ama bunun kesin çözümü nedir ne yapmak lazım bilemiyorum (duaya ek olarak)...

ben uzun zaman önce birkaç kere denedim birşey göremeyince sıkıldım bıraktım.bakan birin tanıyordum zamanında ama onun da 3 harflileri vardı

yıldız düşüklüğünün anlamı tam olarak ne bilmiyorum fakat bana da fal bakan birkaç kişi söylemişti.neden olur nasıl olur bilmiyorum ama yıldız filan denildiği için doğduğun günle saatle ilgili olabileceğini düşünüyorum.belirtileri var zaten çok çabuk nazara gelmek,aşırı şanssızlık,vs. gibi.bununla baş edebilmenin yolu da aurayı güçlendirmek

hislerim çok güçlü olmasına karşılık benim yıldızım da çok düşüktür.insanların enerjileriyle uğraşmak beni yıpratıyor bence bu da benim yıldızımı düşürüyor aynı zamanda nötr kalmak için kendimi kapatmaya çalışınca haliyle nazardan çok etkileniyorum ama bir çok yolu var aslında korunmanın.auranın güçlenmesi için ise sabah ilk olarak iyi bir duş çok iyi gelecektir.tüm vücut su ile temas ettiği takdirde auranız beyaz olacaktır ve beyaz aura sizi en iyi koruyan auradır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…