- Konu Sahibi kimyahatunn
-
ok,tabı fal muhabbetıne fazla kafa yormak pek cok acıdan sakıncalı da ben oyle pek fal baktırmam.asıl sorunum yıldızımın dusuk olması.yanı fal benı kurtarmaz,baska cozum gerek.kızlar burda olan var mı bılmem ama yoksa da yarın aksam da bu konuyu konusalım mı?yıldızının dusuk olması,sebepler,gostergelerı ve cozumlerı.ne dersınız?
bence de tek basına yapılmaz.ınsan pusulayı sasırır mazallah :-D
ok,tabı fal muhabbetıne fazla kafa yormak pek cok acıdan sakıncalı da ben oyle pek fal baktırmam.asıl sorunum yıldızımın dusuk olması.yanı fal benı kurtarmaz,baska cozum gerek.kızlar burda olan var mı bılmem ama yoksa da yarın aksam da bu konuyu konusalım mı?yıldızının dusuk olması,sebepler,gostergelerı ve cozumlerı.ne dersınız?
Çok iyi olur benim de sanırım yıldızım düşük nazar değer hep... Bu konuda bilgisi olanlar bizi bilgilendirebilir...
Bende aranıza yeni katıldım artıkve bu konular hoşuma gitti (bilgiliyim yaa )
yıldızın düşük olması ne demek nerden anlasılıyoki.
Çok iyi olur benim de sanırım yıldızım düşük nazar değer hep... Bu konuda bilgisi olanlar bizi bilgilendirebilir...
Biri vardı,yıldız yükseltme çalışmaları yapıyordu. İyi de sonuçlar alınıyormuş. Benim bilgim yok o konuda ama duymuştum. O tarz birşey araştırdın mı hiç? Birde aslında nazar değer bana da dememek lazım. Seslendirdikçe olumsuz gücü artar...
yıldız dusuklugu ıste bazı ınsan vardır neye elımı atsam kuruyo der ya yıldız dusuklugune ısaret dıye bılıyorum ben.nazara da cok gelırler tabı.deerın evet bu konulardan anlayan bırı olarak aramıza katılman sevındırıcı.hosgeldın
ne tur calısmalar yapıyo acaba.benı tanıyan herkes senın yıldızın dusuk dıyo.odaklanmıym dıyorum ama baskalarından da duydukca ıyıce kotu oluyorum
ne tur calısmalar yapıyo acaba.benı tanıyan herkes senın yıldızın dusuk dıyo.odaklanmıym dıyorum ama baskalarından da duydukca ıyıce kotu oluyorum
o zaman benimde kesin düşük bu belirtiler bendede var :)
Buldum canım :119: Majisyen Kontejyan google'a yazınca web sitesi çıkıyor
hmmm,sımdı uyku vaktı ama ınsallah yarın arastırıyorum
bazen dıyorum ben mı buyutuyorum,kucuk seylere takılıp buyuk resmı gormezden mı gelıyorum dıye ama buyuk resme bakınca da durum pek parlak değıl,ne yapsam bılemıyorum
hanımlar affınıza sığınarak araya girmiş oluyorum. başlığı okuyordum ve takıldığım bir durum var.
üç harfli neden diyorsunuz? Onların da bir ismi var. Cin. Rabbim yarattığı varlıların her birini adlandırmış ve şer olanların kötülüklerinden de nasıl korunacağımızın yolunu göstermiş. Neden bu varlıklara bir kod adı takıyoruz?
Bu beni rahatsız ettiği için paylaşmak istedim. Sık sık adını anmak belki bize rahatsızlık verebilir ama korunabilmemiz için ayetler var, zaten niyet onlardan bahsetmekse kod adı takmanın da alemi yok, kalbin ikrarı dilin tekrarı olmasa da olur, kalbimizden geçiriyoruz ya o yeter de artar bile...
Bende aranıza yeni katıldım artıkve bu konular hoşuma gitti (bilgiliyim yaa )
yıldız dusuklugu ıste bazı ınsan vardır neye elımı atsam kuruyo der ya yıldız dusuklugune ısaret dıye bılıyorum ben.nazara da cok gelırler tabı.deerın evet bu konulardan anlayan bırı olarak aramıza katılman sevındırıcı.hosgeldın
ben uzun zaman önce birkaç kere denedim birşey göremeyince sıkıldım bıraktım.bakan birin tanıyordum zamanında ama onun da 3 harflileri vardıEv bugun pek bı sessız,kımsecıkler yok ortada.herkes kendı odasına cekıldı herhalde,konusucak dogaustu konumuz,hatıralarımız,sorularımız yok mu?ben su falını merak edıyorum mesela,dogru oluyomus sufalında soylenenler,tabı ısın ehlı tarafından bakılınca...nasıl oluyo acaba sufalı?
ben uzun zaman önce birkaç kere denedim birşey göremeyince sıkıldım bıraktım.bakan birin tanıyordum zamanında ama onun da 3 harflileri vardı
yıldız düşüklüğünün anlamı tam olarak ne bilmiyorum fakat bana da fal bakan birkaç kişi söylemişti.neden olur nasıl olur bilmiyorum ama yıldız filan denildiği için doğduğun günle saatle ilgili olabileceğini düşünüyorum.belirtileri var zaten çok çabuk nazara gelmek,aşırı şanssızlık,vs. gibi.bununla baş edebilmenin yolu da aurayı güçlendirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?