Cadılar Evi II

Çok teşekkür ederim :) Hazır burdayken gitmeyi çok isterim,işime yarayacağını düşünüyorum

Ben geldim :126: Bu bahsedilen doğaüstü olaylardan ben korkmuyorum hatta hiçbir şey hissetmiyorum, neden olabilir bu?

Son düzenleme:
selam kızlar
ben de geldim
bugün telekineziden bahsediyomusuz çok sevdigim bi konudur aranızda deneyimi olan varmı

selam kızlar
ben de geldim
bugün telekineziden bahsediyomusuz çok sevdigim bi konudur aranızda deneyimi olan varmı

hoşgeldin canım.ben yıllar önce deniyordum telekineziyi.az bişey başarıya ulaştım diyebilirim.mesela odamın kapısını açık bırakıyordum sonra ileri geri hareket ettirmeye çalışıyordum.bir de mum ışığını ufaltıp büyütüyordum o kadar.

telekinezi,dokunmadan düşünce gücüyle cisimleri hareket ettirmektir.

yani bu elle tutalan tutulamayan her sey mi??

bi keresinde elektrikler gitmisti ve ben öyle sinir olmustumki o an hatirlamiyorum ne yaptigimi ama elektrrige ihtiyacimiz olan bi andi.. lelktrigin gelmesini o kadar cok istedim ve ''cagirdim'' ki aniden ve cok cabuk bi sekilde gelmisti, ki o oturdugumuz yerde elektrik gitti mi gelmezdi kolay kolay hic unutmam bunu, belki de bi tesadüftü ama bana cok etkileyici gelmisti elektige hükmetmek

selam kızlar
ben de geldim

aaaaa iyiki geldin kimyahtun ben de seni cok merak ediyordum, eski yazdiklarinin büyük bi kismini okudum da, ne kadar cok sey biliyorsun öyle ne güzel yaa tabi bunlari paylasman da ayri bi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…