- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
selam kızlar
ben de geldim
bugün telekineziden bahsediyomusuz çok sevdigim bi konudur aranızda deneyimi olan varmı
Ben bunu rüyamda yapıyorum, sanki elimin manyetik bir gücü varmış gibi eşyaları kendime çekiyorum rüyalarımda bazen. Ama sanırım bu lucid rüya olsa gerek. Gerçekte telekinezi yapmadım hiç
yani bu elle tutalan tutulamayan her sey mi??
bi keresinde elektrikler gitmisti ve ben öyle sinir olmustumki o an hatirlamiyorum ne yaptigimi ama elektrrige ihtiyacimiz olan bi andi.. lelktrigin gelmesini o kadar cok istedim ve ''cagirdim'' ki aniden ve cok cabuk bi sekilde gelmisti, ki o oturdugumuz yerde elektrik gitti mi gelmezdi kolay kolayhic unutmam bunu, belki de bi tesadüftü ama bana cok etkileyici gelmisti elektige hükmetmek
evet herşey.için geçerli bu.yaşadığın olay için birşey diyemem şimdi tesadüf de olabilir çok istediğin için de olmuş olabilir.telekinezi daha çok şöyle birşey mesela filmlerde filan olur ya hani kaşık büken insanlar filan.ya da bir cismi hareket ettirmek gibi.fakat aletlerin bozulmasını filan da sağlayabilir insanlar telekineziyle
lucid rüya olayını bi türlü yapamıyorum ben
Uykun çok mu derin? Sanırım lucid rüya görebilmek için rem uykusunda olmak gerekiyor, derin uykuda olmuyor bu olay. Çünkü rüyada bilinçli bir yönlendirme yapıyorsun. Genelde bu tarz rüyaları uyanmama yakın görürüm, sabaha karşı...
Uykun çok mu derin? Sanırım lucid rüya görebilmek için rem uykusunda olmak gerekiyor, derin uykuda olmuyor bu olay. Çünkü rüyada bilinçli bir yönlendirme yapıyorsun. Genelde bu tarz rüyaları uyanmama yakın görürüm, sabaha karşı...
lucid rüya bana da oluyor zaman zaman fakat pek ilgimi çekmediği için üzerine düşmedim hiç.uykudayken farkındalığı yakalamak gerekiyor mesela rüyamda kendimi lisede görüyorum sonra bi anda aklıma geliyor ben liseyi bitireli yıllar oldu rüyadayım demekki diyorum ondan sonra rüyamın kontrolü bana geçiyor fakat çabuk uyanıyorum.
ben d ebikac kez rüyamdayken rüyada oldugumu farketmistim kizlar, coook eskiden dahaben cok kücükken oturdugumuz evin kapisinin önünde olurmusuz, sonra kendi kendime diyorumki ya ben rüyadayim nasilsa... peki bunu farkedince ne oluyor, ya da adi ne bu olayin???
ben d ebikac kez rüyamdayken rüyada oldugumu farketmistim kizlar, coook eskiden dahaben cok kücükken oturdugumuz evin kapisinin önünde olurmusuz, sonra kendi kendime diyorumki ya ben rüyadayim nasilsa... peki bunu farkedince ne oluyor, ya da adi ne bu olayin???
rüyada olduğunun farkında olup rüyayı yönlendirmeye yani istediğin şeyleri görmeye lucid rüya deniyor.
bu bendede oluyo ben rüyadayım nasıl böyle olur o ölmüştü vs gibi şeyler yasıyorum ama bu lucid rüya mı devamını biz mi getiriyoruz
konunun dışına çıktık ta
telekinezi yi ilk kez enis talas ın videosunda görmüştüm yıllar önce adam bu konuda 1 numara bence türkiyede
biokinesis konusundada berk eratay a hayranım şu göz reng degiştirme işii bi türlü yapamıyorum ama
bi günde bu konuda konusalım video yu ekleyim çok etkileyici
yok canim rüyayi yönlendirme gibi bir sey yapmiorum cünkü hic denemedim, bi keresinde de rüyamda arkadasima beni cimdiklemesini söylüyorum, rüyada olup olmadigimi anlamak icin galiba, o da beni cimdikliyo ama ben diyorumki nasilsa rüyadayim acimayacak diyorum.. ama sonrasi yok iste
canim bilmiyorum iste, bi iki sayfa önce yazdim sana farketmedin galiba, sen daha cok seyler biliyosun, seninle tanismayi da cok istemistim ne güzel geldin bu aksam..
evet canim kusura bakma konu disi oldu
aaaaa iyiki geldin kimyahtun ben de seni cok merak ediyordum, eski yazdiklarinin büyük bi kismini okudum da, ne kadar cok sey biliyorsun öyle ne güzel yaatabi bunlari paylasman da ayri bi güzel
aaa bende burdayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?