- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
yok canım burda sabit konu yok istedigimizi konusuyoruz
evet malesef görmedim hemen bakıyorum geçmiş mesajlara
canım öyle bildigim pek bi şey yok ki benim bildiklerimide yazıyorm
çok teşekkür ederim
sayfa sonuna gelmiş mesajın gözümden kaçtı özür dilerim
elektronik eşyalarla iyi anlaşıyorum ben. sözümden çıkmıyolar.
merhaba tugbabunu bilincli olarak mi yapiyorsun yoksa 6. his gibi doganda olan bir sey mi
aaa bende burdayım ama
konunun dışına çıktık ta
telekinezi yi ilk kez enis talas ın videosunda görmüştüm yıllar önce adam bu konuda 1 numara bence türkiyede
biokinesis konusundada berk eratay a hayranım şu göz reng degiştirme işii bi türlü yapamıyorum ama
bi günde bu konuda konusalım video yu ekleyim çok etkileyici
elektronik eşyalarla iyi anlaşıyorum ben. sözümden çıkmıyolar.
aaa bende burdayım ama
regen her gece bekleriz artık sende bi cadısın
ya unutmadan göstereyim şu videoyu yıllardır takıldım kaldım bi türlü yapamadım çok ilginç deneyen varmı hiç
[video=youtube;-8jFs4AEty8]http://www.youtube.com/watch?v=-8jFs4AEty8[/video]
merhaba regen, bilerek we isteyerek :129:
biyokineziyi de denedim ben:)gözlerim kahverengi normalde.biyokineziyle yeşil yapmaya çalışıyordum :) oldu valla yeşil hareler oluşmaya başlamıştı sonra üşendim bıraktım
regen her gece bekleriz artık sende bi cadısın
ya unutmadan göstereyim şu videoyu yıllardır takıldım kaldım bi türlü yapamadım çok ilginç deneyen varmı hiç
[video=youtube;-8jFs4AEty8]http://www.youtube.com/watch?v=-8jFs4AEty8[/video]
ya benimkiler de bozulup duruyorlar sinir oluyorum. Bir de geçenlerde odamdaki ampulu yaktım ışığı açarken, yeni ampul taktım o da patladı. Korku filmi gibi titrek ışık veriyorlardı bazen yahu... Şimdiki iyi ama, henüz patlamadı. Bir de mutfaktaki ampulu de patlattım o sıralarda... Dedim bu bir tesadüf mü yoksa bir anlamı mı var :44:
Canım ya çok tatlısın, mesajlar art arda geliyor görememişizdir, şimdi tekrar baktım sayfaya lucid rüya hiç yaşamadın mı sen?
nassı yaniii,insanın göz rengi zamanla değişebiliyo,öyle bişey olmasın???yeşil olucaksa ben de bi deniym,en sevdiğim göz rengidir de
biyokineziyi de denedim ben:)gözlerim kahverengi normalde.biyokineziyle yeşil yapmaya çalışıyordum :) oldu valla yeşil hareler oluşmaya başlamıştı sonra üşendim bıraktım
evet her gün devam etmek gerekiyor.düzenli alıştırma yapmak lazım demi buna ben hiç yapamadım ki
hadi ya lens miymiş boşuna takılmısım bu konuya
yok canım o zamanla değişme olayı benim bildiğim bi bebeklerde oluyo bi de yaşlı insanlarda :) öyle bişey değil ben yapmaya başladıktan sonra birkaç gün içinde yeşil hareler oluşmaya başladı sonra bıraktım
neler var ya böyle bilmedigmiz, film gibi sanki :44::44::44: bu konuyu bi ara anlatirmisin peki, nasil oluyor ve kimler yapabilir, baska bi aksamin konusu olarak?
sey yaa ben birsey sormak istiyorum, konu disi olcak ama istemezseniz cevap vermeyin.. hani rüyadan ani uyanmalar vardir ya, yüksekten düser gibi, bu bilincsiz yapilan astradan ani dönüs olabilir mi yoksa bask abi aciklamasi mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?