- Konu Sahibi kimyahatunn
-
canım dün bahsettiğin şekilde sevdiğim kişiyle telepati kurmayı denedim
düşüncelerimi temizledim
onun 3. gözüyle benimki arasında bi bag düşündüm
resmini karşıma aldım ve ona msj verdim X Y yi ara tarzından kısa mesajlardı bunlar
gece msj falan gelmedi gündüz ev arkadası msj attı ve ondan bahsetti aslında hiç yapmaz bunu
bugün memleketine gidecegini onu özleyip özlemediğimi falan sordu bize gel dedi (gidemedim imkanım yoktu)
22 sinde gelicek gelince bi şeyler yapalım dedi
çok şaşırdım bu duruma hiç yaptıgı şey degil çünkü
ben telepatiyle ilgili bir animi anlatayim.aslinda tam olarak telepati degil de 6.his gibi.bir gun uzun zamandir gorusmedigim bir arkadasim geldi aklima arayasim geldi.telefonda naber napiyorsun vs diye konustuk bi sure sonra bu arkadas "ee dogumgunumu kutlamayacak misin?" dedi.megersem arkadasin dogumgunuymus o gun benim haberim yok durup dururken aklima gelmesinin sebebi oymus
bir egzersiz yapalım o halde. başlığımız amacına ulaşsın. yarın hepimiz bir şey için telepati yapmaya çalışalım we sonuçlarını buraya yarın yine bu saatte yazalım, ne dersiniz??
bir egzersiz yapalım o halde. başlığımız amacına ulaşsın. yarın hepimiz bir şey için telepati yapmaya çalışalım we sonuçlarını buraya yarın yine bu saatte yazalım, ne dersiniz??
kızlar telepati 6. histen daha farklı bir şeylerin olmasını hissetmek ayrı. bir şeyin olması için bütün dikkatini bir yere yönelterek o kişiye onu hiç aklında yokken başka bir deyişle tesir altında bırakarak yaptırmak.
mesela gönülün arkadaşının msaj atacağını gönül hissetmişti. bu 6. his.
ancak gönül arkadaşıyla özel bir bağlantı kurarmaya çalıştıktan sonra mesaj gelseydi gönül telepati yaptı diyebilirdik.
canım bi telepati yöntemi anlatacaktın bugün anlatırmısın
sevdigin kişi için yapılan telepati
Ben sadece bir kez denedim onda olmadı. Ama özellikle birini düşüneyim de beni arasın diye değil de, yani öyle bir amaç olmadan birisini düşündüğümde beni aradığı/mesaj yazdığı oldu birçok kez. Ya da mesela kapı çaldı x geldi diyorum doğru çıkar, x kişi yanında şunu getirdi derim çıkar... Birisini rüyamda görürüm, gündüz de onunla karşılaşırım...
bana mi dedin canim?evet bir teknik paylasacagim fakat telepati degil imgeleme yani zihinde canlandirma yontemiyle ilgili.bu arada bu tarz calismalara meraki olan arkadaslar her turlu psisik calisma icin zihinde canlandirma yetenegini gelistirmek onemlidir.
o zaman baska bi gün de bu konuyu işleyelim
ilkinde yatagımdan sandalyeye geçmeyi denedim korktum geri döndüm
birinde salona geçtim annemle babam tv izliyordu annem uzanmıştı ertesi gün anneme su saatte ne yapıyodun dedim söyledigimi anlattı emin oldum (buraları kısa geçtim )
birinde sokaga çıktım
neyse en son ve en güzelini anlatayım
ben sevdigim çocugun evine gitmek istedim odaklandım
ve onların dışkapısının önünde buldum kendimi sonra salona yürüdüm ev arkadasları nette takılıyordu
sonra odasına yöneldim kapısı kapalıydı düşündüm kapının önündeydim baktım yatıyor uyuyordu ama 3. gözünde bi ışık vardı
neyse sesleniyorum sesim çıkmı uyan diyorum konusuyorum beni hiç duymuyo bi türlü kendimi duyuramadım
sonra yanına oturdum elini falan tuttum (nolur sapık demeyin bana)
o ısıga bi dokundum kendimi
deniz kenarında buldum deniz kenarında elinde bira içiyordu tek basınaydı
bende yanındaydım o nu görmek çok güzeldi yine konusmaya çalıştım onu sevdigimi falan söyledim
ama beni duymadı sanıırım
sonra o ışıgın onun rüyası oldugunu ögrendim astral sey yapanlara sordugumda
uykuda ve rüyada olannlarım 3. gözünde bı ışık belirirmiş
orda kalmayı çok istedim ama kollarım o kadar acıdı ki dönmek zorunda kaldım
dönmek istiyorum diye 10 kez falan tekrarladım ve bedenime döndüm
hayir aslinda ikisi arasinda
ki cizgi o kadar kesin degil.yani gonulun arkadasindan mesaj gelecegini hissetmesi de telepati olabilir cunku arkadasi mesaj atmayi planlarken ve o sirada gonulu dusunurken gonul arkafasinin aklindan gecenleri hissetmis olabilir.bu da telepati.telepati illaki birini etki altinda birakmak ya da birsey yaptirmak degildir.zihinler arasi iletisimdir en basit aciklamasi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?