Cadılar Evi II

ben telepatiyle ilgili bir animi anlatayim.aslinda tam olarak telepati degil de 6.his gibi.bir gun uzun zamandir gorusmedigim bir arkadasim geldi aklima arayasim geldi.telefonda naber napiyorsun vs diye konustuk bi sure sonra bu arkadas "ee dogumgunumu kutlamayacak misin?" dedi.megersem arkadasin dogumgunuymus o gun benim haberim yok durup dururken aklima gelmesinin sebebi oymus

telepati benim de çok merak ettiğim bi konu aslında bilinçli deneyimimi ilk baslıkta yazmıştım

bu na benzer şeyler bendede olur birinden bahsederim yada aklıma gelir telefonum çalar yada karsıma çıkar

kızlar telepati 6. histen daha farklı bir şeylerin olmasını hissetmek ayrı. bir şeyin olması için bütün dikkatini bir yere yönelterek o kişiye onu hiç aklında yokken başka bir deyişle tesir altında bırakarak yaptırmak.

mesela gönülün arkadaşının msaj atacağını gönül hissetmişti. bu 6. his.

ancak gönül arkadaşıyla özel bir bağlantı kurarmaya çalıştıktan sonra mesaj gelseydi gönül telepati yaptı diyebilirdik.

bir egzersiz yapalım o halde. başlığımız amacına ulaşsın. yarın hepimiz bir şey için telepati yapmaya çalışalım we sonuçlarını buraya yarın yine bu saatte yazalım, ne dersiniz??

canım bi telepati yöntemi anlatacaktın bugün anlatırmısın
sevdigin kişi için yapılan telepati

bir egzersiz yapalım o halde. başlığımız amacına ulaşsın. yarın hepimiz bir şey için telepati yapmaya çalışalım we sonuçlarını buraya yarın yine bu saatte yazalım, ne dersiniz??

evet bir deneme yapalım bence de. ben 1.sinde yapamamıştım ama tekrar deneyeceğim :)

hayir aslinda ikisi arasinda
ki cizgi o kadar kesin degil.yani gonulun arkadasindan mesaj gelecegini hissetmesi de telepati olabilir cunku arkadasi mesaj atmayi planlarken ve o sirada gonulu dusunurken gonul arkafasinin aklindan gecenleri hissetmis olabilir.bu da telepati.telepati illaki birini etki altinda birakmak ya da birsey yaptirmak degildir.zihinler arasi iletisimdir en basit aciklamasi bu

wiking diğer türlü düşünmemiştim ewet gönülün arkadaşı gönülle telepati kurmuş olabilir. böyle bir durum yoksa buna 6. his diyebiliriz.

bende anlatayım , sevdiğim arkadaşım vardı , yıllar önce bir problemden dolayı küs kalmıştık . Ama nedense onu bazen rüyamda görüyordum durduk yere, hep aramız iyiydi rüyamda. Bende haliyle böyle birşeye ihtimal vermiyordum. Neyseki geçen aylarda o arkadaşımızla barıştık,kolay oldu, sanki hiç küsmemişiz gibi, aramız çok iyi şimdi :)
Bugün astralı denedim fakat devam edemedim biraz ürktüğümden , kardeşim gelince ürkmeden deneyeceğim . Yatarak yaptığımda pek işe yaramıyor, onun yerine ayna metodu uyguladım, daha kolay oluyor sanki, yavaş yavaş herşey bulanıklaşmaya başlıyor , aynadan gözlerimi yandan görmeye başladım, o zaman ürkmeye başladım, işte pes etmemek gerek, daha sonra tekrar deneyeceğim :)

canım bi telepati yöntemi anlatacaktın bugün anlatırmısın
sevdigin kişi için yapılan telepati

bana mi dedin canim?evet bir teknik paylasacagim fakat telepati degil imgeleme yani zihinde canlandirma yontemiyle ilgili.bu arada bu tarz calismalara meraki olan arkadaslar her turlu psisik calisma icin zihinde canlandirma yetenegini gelistirmek onemlidir.

ozellıkle denedıgım zaman olmadı benım de ama deneme yapmadıgım zaman oluyo

o zaman baska bi gün de bu konuyu işleyelim

çok etkileyici filmlerdeki dizi oyuncularının rüyası gibi ben pek inanmazdım böyle şeylere ama okyunca tüylerim diken diken oldu yanına gittin bide rüyasının içine girdin :) ya rüyasında kendini başka bi kızla deniz kenarında görüyor olsaydı sende orda onları görseydin nasılsa seni göremiyolar kızın sacını basını yolardın artık rahatlardın :)

erkek arkadaşımdı ayrılmıştık çok bekliyordum ondan bir şey gelmesini. o gün çok yoğun bir şekilde hissetmiştim :) çok istediğimden bilmeden telepati kurulmuş olabilir. ama ilginçti, emin gibiydim neredeyse.
bir kere lisede okuldan kaçmıştık 1:) arkadaşlarımla o(aynı kişi) okulda diye biliyordum keşke bi görseydim demiştim arkadaşıma bir baktım yolun karşısında arkadaşlarıyla oda kaçmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…