• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağırmazsak ayıp olmaz mı?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ya kızlar dert değil ama kafama takıldı.

Biz stajda 4 kişiyiz hep birlikte takılıyoruz 3 kız 1 erkek, yemekleri falan birlikte yiyoruz. Ama iki iki çalışıyoruz ben o çocukla kızlar bir. Akşam dışarı çıkıcaktık işte gezmeye ben hep beraber çıkıcaz zannediyorum. Kızlara dedim ki üçümüz mi gidicez kızlar da başka planın mı var dedi. Ben de dedim ki diğer arkadaşı çağırmazsak ayıp olmaz mı dışlamış gibi sonuçta hep dört kişiyiz. Onlar da yoo falan dedi. Ama birlikteyken gezmekten falan bahsediyorlar çocuk da varken. Ben de dışlamış gibi oluyoruz bari belli etmeyelim empati yaptım ben çok bozukurdum açıkçası falan dedim ama onu istemiyorlar sanırım sinir oldular bana böyle dediğim için gibi geldi. Tamam sen söylersin o zaman biz kız kıza takılırız diye düşündük zaten o sıkılır falan dediler. Şimdi kızlarla da kötü olmak istemiyorum ama bana saçma geldi yani, sizce çağırmayayım mı?

çağırmadığınız arkadaşınız erkekse ayıp olmaz, kız kıza takılalım denilebilir ama diğer türlü aradan bir kızı çağırmazsanız bir bahaneniz olmaz.

Sorun olmaz. Erkekler boyle " ama neden? Nasil? Bi hatami yaptim? Beni sevmiyorlarmi" diye senaryolar yazmaz kafalarnda. Kiz kiza gezmek istiyorlar demekki der.

Ben sizin tam tersi durumlarda çalıştım hep, genelde tek kız oluyorum. Beni çağırdıkları da oluyordu, erkek erkeğe takıldıkları yanımda plan yaptıkları da oluyordu, ben bozulmuyordum, sonuçta kız kıza veya erkek erkeğe muhabbetin yeri de ayrı oluyor. Bana normal geliyordu, arkadaşınıza da öyle gelir bence.

Açıkçası ben isteği iletişime bağlarım. İletişiminiz iyiyse sorun etmeyin derim. Benimde takıldığım iki kız arkadaş ve bir erkek arkadaşım var. Ne zaman alışverişe çıksak, yemek yesek, okula gitsek hep beraberiz. Erkek olmasa anında onu arayıp "gel hadi" deriz. İletişim çok önemli çok iyi anlaşmak var birde konuşmak vs..
Yani ben sakınca görmedim sorun olmaz.

Erkekler çok düz be tatlım yaaa, sorun edeceğini sanmıyorum.
Kız kıza takılmak istemişler, planlarını bozarsan sen ayıp edersin gibime geldi.

Herkese senin gibi düşünceli arkadaş lazım. Ama ayıp olmaz. Kız muhabbeti ayrı erkek muhabbeti yeri geldi mi çok ayrı olur. Kız kıza takılın. Müsait bi günde o arkadaşla da takılırsınız.

Back
X