- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Kızlar ben aşırı küçük bir aileden geliyorum. Kimse evli falan değil. 2 halam, babam ve babaannem var.
Genelde tüm programları eşimle ben de dahil olarak 6 kişi yapıyoruz. Yani her hafta mutlaka bir araya geliyoruz. Rutin.
Daha yılbaşında konuşmuştuk "baharda kıbrıs yapalım" falan diye. Net konuşulmadı ama. Biz hiç hayır falan demedik.
Geçen hafta öğrendim ki bugün kıbrısa gidiyorlar. Bilet bilmem ne işleri şubatta ayarlanmış. Hiç haberimiz yok. Tamam mecbur değiller. 6lı şekilde program yapmaya da mecbur değiliz. Yaş olarak da saçmaydık diye avutuyorum kendimi. Eşimle ben 25 27, onlar 40 70 arası. Ama içten içe bozuldum. Küstüm hatta.
Bizi niye istememiş olabilirler ya. Uff keşke ben reddetseydim o zaman.
Ayip etmisler bir sor babana sizi niye cagirmamislar.
ee bu kadar içiçeyseniz şubatta alınan biletten neden haberiniz olmadı.Kızlar ben aşırı küçük bir aileden geliyorum. Kimse evli falan değil. 2 halam, babam ve babaannem var.
Genelde tüm programları eşimle ben de dahil olarak 6 kişi yapıyoruz. Yani her hafta mutlaka bir araya geliyoruz. Rutin.
Daha yılbaşında konuşmuştuk "baharda kıbrıs yapalım" falan diye. Net konuşulmadı ama. Biz hiç hayır falan demedik.
Geçen hafta öğrendim ki bugün kıbrısa gidiyorlar. Bilet bilmem ne işleri şubatta ayarlanmış. Hiç haberimiz yok. Tamam mecbur değiller. 6lı şekilde program yapmaya da mecbur değiliz. Yaş olarak da saçmaydık diye avutuyorum kendimi. Eşimle ben 25 27, onlar 40 70 arası. Ama içten içe bozuldum. Küstüm hatta.
Bizi niye istememiş olabilirler ya. Uff keşke ben reddetseydim o zaman.
her hafta bir araya geliyorsanız hiç konusunu açmadılar mı sizin yanınızda şubattan beri ..
Nedenini bilmiyorum ama zaten sıkıcı olurmuş, bence iyi olmuş.
Her hafta aileyle vakit geçirmek, sürekli aynı insanlarla bir arada olmak çok sıkıcı. Ben de geçtim aynı dönemden. İlk evlendiğimizde eşimin ablaları benim ailem her hafta sonunu birlikte geçiriyorduk. Şimdi ayda bir ya da iki düzenine koyduk. Hafta içi akşamları yine uğruyoruz, birbirimizi görüyoruz ama hafta sonu programlarını daha çok arkadaşlarımızla, yaşıtlarımızla yapmaya çalışıyoruz. Ayda bir iki de ailelerle çıkıyoruz işte. Böyle çok daha iyi oldu. Diğer türlü kendimi 45-50 yaşında hisseidyordum.
Sıkma canını böyle ufak şeylere. Siz de hemen bir program yapıverin başbaşa.
Hemde hiç! Onu da ağızlarından kaçırdılar. Müzikli bir yerdeydik konuşurlarken duydum itiraf ettiler resmen.
Açıkçası böyle bunaltıcı bir aile ortamı yoktu ya.
Kumar oynamaya gittiler zaten. Hani babaannem varken bi biz mi battık göze anlamadım ki.
Hani full beraber değildik. Babam tek gider, halalarım ayrı gider, biz ikimiz bir şeyler yaparız buna ok. Bunda ayan beyan bizi beğenmediler
Hemde hiç! Onu da ağızlarından kaçırdılar. Müzikli bir yerdeydik konuşurlarken duydum itiraf ettiler resmen.
Açıkçası böyle bunaltıcı bir aile ortamı yoktu ya.
Kumar oynamaya gittiler zaten. Hani babaannem varken bi biz mi battık göze anlamadım ki.
Hani full beraber değildik. Babam tek gider, halalarım ayrı gider, biz ikimiz bir şeyler yaparız buna ok. Bunda ayan beyan bizi beğenmediler
İlginçmiş
Aman boşver sende eşinle baş başa çık
Madem belli bi görüşme rutininiz var, bu tip şeyler de konuşuluyor, planlanabiliyor...
Niçin böyle bi detay benle paylaşılmadı diye, ben olsam ben de can sıkarım yani, illa katılmak gerekmiyor.
Döndüklerinde sorun bi üstünden.
Sizi istememek değildir de, belki karı-koca gençler farklı bi plan yaparlar diye de düşünmüş olabilirler,
emrivaki gibi olmasın filan diye.
Ayıp olmuş gerçekten slim.
Ama iyide olmuş,sende eşinle baş başa güzel bir tatil yap.
Kötü düşünmeyin !
Belki eşinizle vakit geçirin diye, sizi davet etmemişlerdir.
Ya da siz o gün konusu açilinca cevap vermeyince başka planiniz olduğunu dusunup gelmek istemediğinizi dusunmuslerdir...
Aman daha iyi olmuş,ben olsam sıkılırdım zaten.
Her hafta bunalmıyor musun yav onlarla?
ee bu kadar içiçeyseniz şubatta alınan biletten neden haberiniz olmadı.
hiç mi geçmez laf arasında.
doğrusu ilginç olmuş
Sizde gidin ayrı olarak, haber de vermeyin.
Sonra onlar dönünce kıbrıs'a gidilmiş bizsiz falan diye gönül koyarsınız.
Sonra da aileye küslük uzamaz zaten, neyse bizde gittik zaten deyip fotoğrafları gösterirsiniz.
Sürekli koloni gibi gezmeniz saçma değil mi?
eşin rahatsız oluyordur belki bundan?
Sizin genç olduğunuzu düşünerek daha sakin bir yer ayarlamış olabilirler. Yani bence basit bir konu.
Hani hep beraber oluyoruz beraber başbaşa kalsınlar diye düşünmüşte olabilirler belki. Geldiklerinde babanıza bir sorun yine. Belki bir sebebi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?