Çağrılmamamıza çok bozuldum ya: /

Umrumda değilmiş gibi yapmalıyım.
Öbür türlüsünü gururuma yediremem.

Ama o zaman anlamazlar, gururdan mı gercekten mi böyle davrandıgını?

Açık ol, insanın ailesi tektir. Başka yok. Baksana 2 katın yaşındaki insanlardan keyif alıyorsun, onlarsız yapma!

Onların yokluğunu ileride çok hissedeceksin sonra pişman olursun.

bence içinizde tutmayın şu anda açık açık sorun olsun bitsin.

ayrıca iyi olmuş sizde artık planlarınızla eşinizle başbaşa yaparsınız. size sitem edemezler artık

Çok sık görüşüyorsanız neden sizin yanınızda hiç muhabbeti geçmemiş? Mutlaka konuşulurdu. Bence kasıtlı bir çağırmama durumu var.

aslında ıyı olmus esınle bas basa ol bosver
ama her hafta bı araya gelıp hep planlar yapan bır arada olan aıle oldugunuz ıcın ben olsam geldıklerınde bıze nıye haber etmedınız yahu derdım

Belki basbasa taklın die şey yapmıslardır .. yadaa istemediğinizi düsünmüşlerdir

Ben olsam duramaz tribimi dakkasında atardım.
Annem doğum günümü 17.00 gibi kutladı da atar üstüne atar yaptım öptürmedim bile.
Ama şimdi seni gaza getirmeyeyim ben.
Yine de önce sor nedenini öğren sonra yaparsın yapacağını.

ay ne var bu kadar sorun yapicak ara sor bize neden soylemediniz diye..hep beraber ogrenelim biz de rahatlayalim:)

neden bizi istemediniz diye sor. mutlaka bir cevapları vardır.
ama bence gençler gençler ile takılmalı. belki siz daha dominat oluyorsunuz bu tür organizasyonlarda ve bu tutumunuzu sevmiyorlardır. ?
biz yaşlılar birlikte gezelim demiş olabilirler.

bence sorun rahatlayin...birlikte konusulan birseye kendileri plan program yapip sizi cagirmadilarsa vardir bir dusuncelerii...yoksa ayip etmisler..

Kıbrıs mı :) Kumar mı oynayacaklar ayol
için sıkılırdı zaten

Aaa ayip etmisler slim
Yani elbette birlikte gitmek zorunda degillerdi ama her plani beraber yapiyormussunuz, subat ayindan beridir de saklamislar resmen,
Acil tatil plani yapin kocanla basbasa
Goze gozzz dise dis olsun

Simdi durum esinin ailesiyle olsaydi fesat kv yada gorumce yuzunden derdik
Onlar donunce kriz masasi olustur bizi begenmiyormusunuz de
Sende esinle tatile cik faceye foto ât canimm ulkemin nadide guzel yerleri varken kibrista neymis diye baslik at laf sok icin rahatlasin

Daha iyi ya esinizle basbasa takılın ben olsam mutlu olurdum sevinirdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…