- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Benim seni alintiladigim yorumda sahsina hicbir kotu sey demedigim halde sen sonraki alintinda konu sahibini savunma adina bana seviyesiz dedin. Atesleyen sendin. Herkesin saydirdigi konuda ben konu sahibine bir kac laf etmişim ya da sen beni alintilayip benim uzerimden millete yurumussun sadece bana saydirdigini iddia ederek. Hicbir fark yok. Bu da masum degil bunu anlatiyorum ben. Ben merveye saydirarak felaket gorunuyorsam senin de bana saydirirken benden hicbir farkin kalmadi. Toplu ya da kisisel. Hicbir fark yok benim nezdimde.Ütopik
Ben seni bu kadar üye arasından seçip
sen gel bakim buraya diye alıp tokatlamadım ki.
Sen beni alıntıladın değil mi?
Diyaloğa girmek istedin ve şu an konuşuyoruz.
Sataşma dediğin şey böyle bir şey değil.
Lafı sen attığın için sen sataşmış oluyorsun
bende ithamlarına
cevap veriyorum. OK.
Avımsın falan işin eğlencesi sadece.
Takıldım, geçti bitti.
Ben burada ona yorum yapıyorum, buna yorum yapıyorum
diyorsun, güzel de söylüyorsun
e yap bundan banane?
Ben de senin gibi sade bir vatandaş olarak yorum yaparken
geldin çarptın, şimdi de niye bana yazıyorsun diye
Sinirleniyorsun.
Bu çok doğru bir tespit shapes. Sadece bu konu değil, böyle birtakım konularıyla ünlü üyeler var. Geçmişte konularında olay çıkmış oluyor genelde, ama bu durum yeni konularına da taşınıyor. Ve sonuç yine felaket oluyor. Bu kısır döngü niye? Olay çıkacağını bile bile aynen devam etmek niye? Ya konu sahibi haklı, davranışları da çok doğru demiyorum ama yeni bir konu açmış kadın. Gelip dakika bir gol bir gelip muhteşem hatırlatmalar yapılınca, o ona bu buna derken ortalık karışıyor işte.Der demez o onun ayıbı da
Sizin yaptığınız çok mu doğru.
Bilenip bilenip gelmişsiniz saydırıyorsunuz.
İlk okul olsa yine iyi, siz daha felaket görünüyorsunuz buradan..
Bu çok doğru bir tespit shapes. Sadece bu konu değil, böyle birtakım konularıyla ünlü üyeler var. Geçmişte konularında olay çıkmış oluyor genelde, ama bu durum yeni konularına da taşınıyor. Ve sonuç yine felaket oluyor. Bu kısır döngü niye? Olay çıkacağını bile bile aynen devam etmek niye? Ya konu sahibi haklı, davranışları da çok doğru demiyorum ama yeni bir konu açmış kadın. Gelip dakika bir gol bir gelip muhteşem hatırlatmalar yapılınca, o ona bu buna derken ortalık karışıyor işte.Tartışmaya dahil olmayınca dışarıdan görebiliyorsun bazı şeyleri, görünen bu valla.
Sanırım daha önceki bi konunda da yine mi sen, bıktık senden tarzında yorumlar gelmişti de sen yine açılan konuların vergisi diye bağlamıştın olayı.Isteyen istedigi kadar konu açar.
Buna kimse karışamaz.
Açılan konularin vergisi sizin cebinizden çıkmıyor.
Burda dert ölçer de yok.
Herkesin derdi kendine.
Yok bu dert mi ? Diye kimse karisamaz.
Burasi sanal ortam.
Mahalleniz degil.
Mahalledeki komşulariniz yok burada.
Dedektif gibi önceden denilen laflarla gelip konuda " sen bana boyle demistin " diye saldirmanin alemi yok.
Burda cesit cesit insan var.
Konu senaryo diyemezsin.
Herkes senin gibi yapıda değil burada.
Ben babama bile lafımi çat çat yapistiran insanim.
Konu disi yorum yazmak site kurallarinda da yasak.
Gormek istemeyen goz ardi eder.
Okumak yorum yazmak zorunda degilsiniz.
Kazen abi bunu site kurallarin da da belirtmiş.
Gormek istemiyorum deyip arka arkaya hızını alamadan yorum yapmanin mantigi zaten yok.
Sana uymuyorsa geçersin.
Benim seni alintiladigim yorumda sahsina hicbir kotu sey demedigim halde sen sonraki alintinda konu sahibini savunma adina bana seviyesiz dedin. Atesleyen sendin. Herkesin saydirdigi konuda ben konu sahibine bir kac laf etmişim ya da sen beni alintilayip benim uzerimden millete yurumussun sadece bana saydirdigini iddia ederek. Hicbir fark yok. Bu da masum degil bunu anlatiyorum ben. Ben merveye saydirarak felaket gorunuyorsam senin de bana saydirirken benden hicbir farkin kalmadi. Toplu ya da kisisel. Hicbir fark yok benim nezdimde.
Konu sahibi tanımıyorum, üyelik iptali konusunu da bilmiyorum o yüzden yorumum biraz eksik kalmış olabilir. Ama şu an görünen bu yani.Bunu söyleyince senin ne farkın kaldı diyorlar
Söylenen şeylerin içeriğinin bir önemi yok demek ki burada.
Ya sende bir taş alıp at
yada çekil kenara izle bıdı bıdı yapma
çıktığı kapı bu.
Konu sahibi tanımıyorum, üyelik iptali konusunu da bilmiyorum o yüzden yorumum biraz eksik kalmış olabilir. Ama şu an görünen bu yani.
Ya bu konuya fake diyenler !! Nesi fake bunun allahınızı sevesiniz, absürd bir şey yokki burda ne saçma konular var mesela bir bayan vardı sözde kocası Rusher yazdığı yorumda bunu belirten !!! Hayal yeteneğini zorlucak konular açan bir ara Amerika'ya kızıyla yerleşicem deyip sonra hiç alakasız konular açan )) hatta bir ara sözde kocasının rusyada çocuğu varmış ortaya çıkmış !!! Bu kadına bir Allah'ın kulu yahu sen ne saçmalıyorsun fake işte besbelli !! demedi..onun niye açtıığ konuya inananlara ne demeli peki ? yüzyılın safları olabilirmi !!
Ama konu sahibi de kendiyle celisiyor ben niye soylemeyeyim? Bak benim de kilifim bu. Beni alintilayip seviyesiz diyip masumlari oynarsan sen de hosuna gitmeyen, onaylamayacagim bi tepki alirsin. Uslubunca söylemek varken seviyesizlikle itham ederek seviyen arslara çıkmıyor. Bunu bilirsen ne ala ayni goruste olabilirdik. Konu sahibine degil de yorum yapan uyelere saydirarak ta masum olunmuyor. Orta yolu bulsaydin atismazdik. Ne senin benim onayima ne de benim senin onayina ihtiyacim zaten yok. Bence de neyse.Ama felaket görünüyor niye söylemeyeyim.
Şahsıma bir şey söylememiş olman
yaptığın imanın amacını değiştirmiş mi oluyor,hayır.
Yazdıgım şeye tepki gösterdin
Karşılığında da hoşuna gitmeyen bir tepki aldın.
Burası böyle
yazarsın, cevap alırsın
begenirsin, beğenmezsin falan filan..
Neyse boşver.
Merve ben senin gerçek olduğunu düşünüyorum söylemiş olabilirsin bana göre yanlış sana göre doğru ancak sözlerini buraya aktarırken insanların eleştirilerini göze alarak birşeyleri yaz aşağılamak doğru değil kilo felan, cahil Vs bu konuda haksızsın o kişi hak etmiş dahi olsa insanları eksikleriyle eleştirme!bak ne güzel evlenmişsin hayırlı olsun, gurbetede gidecekmişsin,boşver mutlu olmaya bak bir iş yapmışsın geri adım atma tamam özür dileme ancak vicdan yap ve kimseyi bu denli acımasız eleştirme çünkü bir gün 100 kilo olmayacağının garantisi yok bir rahatsızlığa bakar ötekileri örneklendirmiyorum bile!! O nedenle unut!! mutluluklar...
Ama konu sahibi de kendiyle celisiyor ben niye soylemeyeyim? Bak benim de kilifim bu. Beni alintilayip seviyesiz diyip masumlari oynarsan sen de hosuna gitmeyen, onaylamayacagim bi tepki alirsin. Uslubunca söylemek varken seviyesizlikle ithaf ederek seviyen arslara çıkmıyor. Bunu bilirsen ne ala ayni goruste olabilirdik. Konu sahibine degil de yorum yapan uyelere saydirarak ta masum olunmuyor. Orta yolu bulsaydin atismazdik. Ne senin benim onayima ne de benim senin onayina ihtiyacim zaten yok. Bence de neyse.
Ama konu sahibi de kendiyle celisiyor ben niye soylemeyeyim? Bak benim de kilifim bu. Beni alintilayip seviyesiz diyip masumlari oynarsan sen de hosuna gitmeyen, onaylamayacagim bi tepki alirsin. Uslubunca söylemek varken seviyesizlikle ithaf ederek seviyen arslara çıkmıyor. Bunu bilirsen ne ala ayni goruste olabilirdik. Konu sahibine degil de yorum yapan uyelere saydirarak ta masum olunmuyor. Orta yolu bulsaydin atismazdik. Ne senin benim onayima ne de benim senin onayina ihtiyacim zaten yok. Bence de neyse.
Fatma teyzenin gelininden farki olmayan merve, tamam sensin gittim ben seni dobralik adi altinda uslup bilmezliginle, saldirganliginla basbasa birakiyorumYeter be artık. Derdin varsa git kime yazacaksan özelden yaz. Iyice konumu mahvettin. Her 2 yorumdan birinde sen. Yeter anlıyor musun? Hizini alamadin mi kac saat oldu. Freni boşanmış kamyon gibi yardırdın.
Eski konunda sana bir laf etmişim yan gel yat osman demişim diye saatlerdir yazıyorsun.
Beni bıraktın diger uyelerle atışmaya başladın.
Yeter. Bitti o senin konun kapandı. Bu benim yeni konumdu. Yetti gali ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?