Cahil Haddini Bil !!!

Sinirlenmekte haklısınız fakat tepkinizde ayarsızlık var. Karşınızdakinin seviyesine indiğiniz anda ondan farkınız kalmıyor. Dolayısıyla karşınızdaki kadını hangi sıfatlarla nitelendiriyorsanız aslında sizin de eksik kalır yeriniz kalmamış oluyor.

Ben sözlerinizde tebrik edecek yer göremiyorum. Aksine birbirinizden farkınız yok. İkiniz de haddinizi bilmemişsiniz.

Benim seni alintiladigim yorumda sahsina hicbir kotu sey demedigim halde sen sonraki alintinda konu sahibini savunma adina bana seviyesiz dedin. Atesleyen sendin. Herkesin saydirdigi konuda ben konu sahibine bir kac laf etmişim ya da sen beni alintilayip benim uzerimden millete yurumussun sadece bana saydirdigini iddia ederek. Hicbir fark yok. Bu da masum degil bunu anlatiyorum ben. Ben merveye saydirarak felaket gorunuyorsam senin de bana saydirirken benden hicbir farkin kalmadi. Toplu ya da kisisel. Hicbir fark yok benim nezdimde.

Der demez o onun ayıbı da
Sizin yaptığınız çok mu doğru.
Bilenip bilenip gelmişsiniz saydırıyorsunuz.

İlk okul olsa yine iyi, siz daha felaket görünüyorsunuz buradan..
Bu çok doğru bir tespit shapes. Sadece bu konu değil, böyle birtakım konularıyla ünlü üyeler var. Geçmişte konularında olay çıkmış oluyor genelde, ama bu durum yeni konularına da taşınıyor. Ve sonuç yine felaket oluyor. Bu kısır döngü niye? Olay çıkacağını bile bile aynen devam etmek niye? Ya konu sahibi haklı, davranışları da çok doğru demiyorum ama yeni bir konu açmış kadın. Gelip dakika bir gol bir gelip muhteşem hatırlatmalar yapılınca, o ona bu buna derken ortalık karışıyor işte. Tartışmaya dahil olmayınca dışarıdan görebiliyorsun bazı şeyleri, görünen bu valla.

Ya bu konuya fake diyenler !! Nesi fake bunun allahınızı sevesiniz, absürd bir şey yokki burda ne saçma konular var mesela bir bayan vardı sözde kocası Rus her yazdığı yorumda bunu belirten !!! Hayal yeteneğini zorlucak konular açan bir ara Amerika'ya kızıyla yerleşicem deyip sonra hiç alakasız konular açan )) hatta bir ara sözde kocasının rusyada çocuğu varmış ortaya çıkmış !!! Bu kadına bir Allah'ın kulu yahu sen ne saçmalıyorsun fake işte besbelli !! demedi..onun niye açtıığ konuya inananlara ne demeli peki ? yüzyılın safları olabilirmi !!

Tekrar dönmenize sevindim. Tepkiniz bir tık hafif olabilirdi belki ama karşıdaki de fazla konuşan gereksiz bir insanmış. Haliyle sinirlenmişsiniz olan olmuş boşverin gitsin. Bu arada burda ki olumsuz yorumlara mümkün olduğunca sabretmeye çalışın. Fazlasıyla tahrik edildiniz zaten geçmişte. Tartışmaya girmeyin nacizane tavsiyem size.

Merve ben senin gerçek olduğunu düşünüyorum söylemiş olabilirsin bana göre yanlış sana göre doğru ancak sözlerini buraya aktarırken insanların eleştirilerini göze alarak birşeyleri yaz aşağılamak doğru değil kilo felan, cahil Vs bu konuda haksızsın o kişi hak etmiş dahi olsa insanları eksikleriyle eleştirme!bak ne güzel evlenmişsin hayırlı olsun, gurbetede gidecekmişsin,boşver mutlu olmaya bak bir iş yapmışsın geri adım atma tamam özür dileme ancak vicdan yap ve kimseyi bu denli acımasız eleştirme çünkü bir gün 100 kilo olmayacağının garantisi yok bir rahatsızlığa bakar ötekileri örneklendirmiyorum bile!! O nedenle unut!! mutluluklar...

Kendi psikolojisi bozuk diye baskalarinin moralini bozma hakkı yok.. Haddini aşmış evet.. Ama keske sen de azicik sakin olsaydin; cok saydirmissin.. Daha net ve kisa konusabilirdin, belki şakaya vurabilirdin.. Ne var ne yok dökmüşsün..

Bunu söyleyince senin ne farkın kaldı diyorlar
Söylenen şeylerin içeriğinin bir önemi yok demek ki burada.
Ya sende bir taş alıp at
yada çekil kenara izle bıdı bıdı yapma
çıkış kapısı bu.

Sanırım daha önceki bi konunda da yine mi sen, bıktık senden tarzında yorumlar gelmişti de sen yine açılan konuların vergisi diye bağlamıştın olayı.

Yorum yapıp yapmadığımı hiç hatırlamıyorum.
Ama sanırım konularında insanların dikkatini çeken şey, hep bi saman alevi gibi parlaman. İrili ufaklı tüm olayları laf dalaşına vurup burada konu açman.

Şahsen konunda hep kavgacı bir kadın, hani vardır ya bi laf söylersin 10 duyarsın. Uzak durayım, bulaşmayayım deriz. O tip biri izlenimi aldım.

Konuna gelince bence çok ayıp etmişsin.
Yani seni daha önce gelip uyaran, alttan almanızı rica eden bi x teyze olmasa bile bunu yapmamalıydın.

İnsanları ince karnından vurmayı kimseye yakıştırmıyorum.
Yok çocuğu, yok kilosu. Seni ilgilendirmeyen mevzular. En fazla senin hayatınla ilgili yorum yapınca ona engel olabilirsin. Seni ilgilendirmiyor diyebilirdin.

O cahilse, sen ondan daha cahil gibi davranmışsın.
Ve son olarak bence aramamalısın.
Yani bir şey yaptın.
Arkasında dur lafını yeme derim.

Ama felaket görünüyor niye söylemeyeyim.
Şahsıma bir şey söylememiş olman
yaptığın imanın amacını değiştirmiş mi oluyor,hayır.
Yazdıgım şeye tepki gösterdin
Karşılığında da hoşuna gitmeyen bir tepki aldın.
Burası böyle
yazarsın, cevap alırsın
begenirsin, beğenmezsin falan filan..
Neyse boşver.

Bunu söyleyince senin ne farkın kaldı diyorlar
Söylenen şeylerin içeriğinin bir önemi yok demek ki burada.
Ya sende bir taş alıp at
yada çekil kenara izle bıdı bıdı yapma
çıktığı kapı bu.
Konu sahibi tanımıyorum, üyelik iptali konusunu da bilmiyorum o yüzden yorumum biraz eksik kalmış olabilir. Ama şu an görünen bu yani.

Konu sahibi tanımıyorum, üyelik iptali konusunu da bilmiyorum o yüzden yorumum biraz eksik kalmış olabilir. Ama şu an görünen bu yani.

Sinirlenmiş gitmiş, üyelik iptali yapmış
baya da atarlanmış giderken
Şimdi nasıl yuttun ama, nasıl geri döndün ama
Tıpış tıpış dönüşünü kutluyorlar ahahahah

acilan tüm konulari birlestirince bazilarindan ister istemez öyle bir olgu olusmus sanirim.

Ama konu sahibi de kendiyle celisiyor ben niye soylemeyeyim? Bak benim de kilifim bu. Beni alintilayip seviyesiz diyip masumlari oynarsan sen de hosuna gitmeyen, onaylamayacagim bi tepki alirsin. Uslubunca söylemek varken seviyesizlikle itham ederek seviyen arslara çıkmıyor. Bunu bilirsen ne ala ayni goruste olabilirdik. Konu sahibine degil de yorum yapan uyelere saydirarak ta masum olunmuyor. Orta yolu bulsaydin atismazdik. Ne senin benim onayima ne de benim senin onayina ihtiyacim zaten yok. Bence de neyse.

Evet haklısın.
Ama ben normal hayatimda nasilsam burada da öyleyim.
Ben lafımi söylerim kim olursa olsun.
Ama durduk yere bir insana vurmam. O bana soyledi söyledi durdu. Ben sirf Fatma teyze alttan al dedi diye sallamadim. Kilomdan vurdu boyumdan vurdu dugunumden vurdu esimden vurdu..
Ben bilirdim tek tek ona laflarini soylemeyi ama sabredeyim hadi dedim.
En son kalkip klasik Yatak muahbbetime girdi. Sonra senin evin yataginda yok hahah demesi beni orda bitirdi.
Bende bana dedigi butun laflari tek tek yapistirdim . Iadeyi ziyaret yapmayi severim. Pisman değilim. Zaten buraya ne guzel laf saydim demek icin gelmedim. Yada kilolu insanları asagalamak icin yazmadim. Bana dokunmayan yilan bin yaşasın. Ama bana neyle vurursa ona aynen iade etmesinide bilirim. Benim tek sorum annem cok ısrar ediyor aramam konusunda. Bende cok sinirliyim hala bu konuda. Sizce aramali miyim. Sonuçta kadin yeni doğum yapmis diye düşündüm. Sorum gayet acik ve net buydu. Bu soruyu sormak içinde olanı biteni objektif olarak anlatmam gerekiyordu bende olduğu gibi yazdım.
Ama nedense gocunup gelenler olduğu için polemik oldu konuda.
Kac yasina gelmisim bu saatten sonra karakterim değişmez. Ama gercek hayatinda silik ve pasif olanlar burada aslan kesilip ego tatmini yapıyor. En azından ben çift karaktersizlik yapmiyorum. Neysem aynı şekilde davraniyorum. Bunuda cogu insan kaldiramiyor. Her zaman diyorum son moda ego yarışı her yerde. Sana da ayri teşekkür ediyorum.

Yeter be artık. Derdin varsa git kime yazacaksan özelden yaz. Iyice konumu mahvettin. Her 2 yorumdan birinde sen. Yeter anlıyor musun? Hizini alamadin mi kac saat oldu. Freni boşanmış kamyon gibi yardırdın.
Eski konunda sana bir laf etmişim yan gel yat osman demişim diye saatlerdir yazıyorsun.
Beni bıraktın diger uyelerle atışmaya başladın.
Yeter. Bitti o senin konun kapandı. Bu benim yeni konumdu. Yetti gali ya.

Tamam görüşürüz

Seni tanımıyorum. Eski konularını bilmiyorum. Sana neden bu kadar yüklenmişler onu da anlamadım :)

Bence iyi demişsin. Bazen karşıdaki insanın anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor. Özür dileyecek bi durum yok. O senden dilerse sen de tatlıya bağlansın diye özür dileyebilirsin.

Fatma teyzenin gelininden farki olmayan merve, tamam sensin gittim ben seni dobralik adi altinda uslup bilmezliginle, saldirganliginla basbasa birakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…