- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Zaten özür dileme diyorum bende çünkü hak etmiş ancak belirttiğim gibi burada paylaşmak doğru olmamış, madem ben buyum kimseye eyvallahım yok diyorsun o zaman annen de seni böyle kabul edip kusura bakmayın kızım hak ettiğini düşünmüş der geçer.yoksa senin kişiliğini sorgulayan yok neysen o!! Keşke herkes neyse o olabilse bu kadar öfke sana zarar unutma yoksa dedim ya sen burda gerçek olsan ne olur olmasan ne olur.. İş özü doğru olmak, kimseyi eleştirirken aynaya bakabilmek doğru olan...Evet haklısın.
Ama ben normal hayatimda nasilsam burada da öyleyim.
Ben lafımi söylerim kim olursa olsun.
Ama durduk yere bir insana vurmam. O bana soyledi söyledi durdu. Ben sirf Fatma teyze alttan al dedi diye sallamadim. Kilomdan vurdu boyumdan vurdu dugunumden vurdu esimden vurdu..
Ben bilirdim tek tek ona laflarini soylemeyi ama sabredeyim hadi dedim.
En son kalkip klasik Yatak muahbbetime girdi. Sonra senin evin yataginda yok hahah demesi beni orda bitirdi.
Bende bana dedigi butun laflari tek tek yapistirdim . Iadeyi ziyaret yapmayi severim. Pisman değilim. Zaten buraya ne guzel laf saydim demek icin gelmedim. Yada kilolu insanları asagalamak icin yazmadim. Bana dokunmayan yilan bin yaşasın. Ama bana neyle vurursa ona aynen iade etmesinide bilirim. Benim tek sorum annem cok ısrar ediyor aramam konusunda. Bende cok sinirliyim hala bu konuda. Sizce aramali miyim. Sonuçta kadin yeni doğum yapmis diye düşündüm. Sorum gayet acik ve net buydu. Bu soruyu sormak içinde olanı biteni objektif olarak anlatmam gerekiyordu bende olduğu gibi yazdım.
Ama nedense gocunup gelenler olduğu için polemik oldu konuda.
Kac yasina gelmisim bu saatten sonra karakterim değişmez. Ama gercek hayatinda silik ve pasif olanlar burada aslan kesilip ego tatmini yapıyor. En azından ben çift karaktersizlik yapmiyorum. Neysem aynı şekilde davraniyorum. Bunuda cogu insan kaldiramiyor. Her zaman diyorum son moda ego yarışı her yerde. Sana da ayri teşekkür ediyorum.
Ben kadının size o kadar yüklendiğini düşünmüyorum nedense orada o kadar millet var o iş nasıl oluyor niye desin ki o kadar laf dese kaynanası sustururdu ayrıca o kadar sigara nargile içtiyse sen nerden biliyorsun ilk defa görmüşsün o detayları ne biliyorsun ki cahil falan yakışıksız kaşdı ki. misafir bir laf dersin anlardı sizinde ondan kalır yanınız kalmamış çocuğunu düşünmediyse kendü sorunu senin dediklerin onun dediklerinden de berbat ve seviyesizse seviyesine inmiş oldun seni de ayıpladılar
Evet haklısın.
Ama ben normal hayatimda nasilsam burada da öyleyim.
Ben lafımi söylerim kim olursa olsun.
Ama durduk yere bir insana vurmam. O bana soyledi söyledi durdu. Ben sirf Fatma teyze alttan al dedi diye sallamadim. Kilomdan vurdu boyumdan vurdu dugunumden vurdu esimden vurdu..
Ben bilirdim tek tek ona laflarini soylemeyi ama sabredeyim hadi dedim.
En son kalkip klasik Yatak muahbbetime girdi. Sonra senin evin yataginda yok hahah demesi beni orda bitirdi.
Bende bana dedigi butun laflari tek tek yapistirdim . Iadeyi ziyaret yapmayi severim. Pisman değilim. Zaten buraya ne guzel laf saydim demek icin gelmedim. Yada kilolu insanları asagalamak icin yazmadim. Bana dokunmayan yilan bin yaşasın. Ama bana neyle vurursa ona aynen iade etmesinide bilirim. Benim tek sorum annem cok ısrar ediyor aramam konusunda. Bende cok sinirliyim hala bu konuda. Sizce aramali miyim. Sonuçta kadin yeni doğum yapmis diye düşündüm. Sorum gayet acik ve net buydu. Bu soruyu sormak içinde olanı biteni objektif olarak anlatmam gerekiyordu bende olduğu gibi yazdım.
Ama nedense gocunup gelenler olduğu için polemik oldu konuda.
Kac yasina gelmisim bu saatten sonra karakterim değişmez. Ama gercek hayatinda silik ve pasif olanlar burada aslan kesilip ego tatmini yapıyor. En azından ben çift karaktersizlik yapmiyorum. Neysem aynı şekilde davraniyorum. Bunuda cogu insan kaldiramiyor. Her zaman diyorum son moda ego yarışı her yerde. Sana da ayri teşekkür ediyorum.
Hayır tabikide. Ben böyle seriye bağlamış şekilde konusmadim. Burda kısa kesmek için öyle yazdim. Arada baska konusmalar da gecti.Ee sen bu kadar lafları peşpeşe sayıp tirad yaparken o kız da susup lafın bitene kadar dinledi mi?
Bakın sevmediğiniz tasvip etmediğiniz bir durumu siz yapıyorsunuz bu konuda.ya senin konu açman değil ki mesele. ben o konuyu kapatmışım geçmiş gitmiş bitmiş , nokta. bunu da belirtmişsem artık burdan yürümek insafsızlık ve bir çeşit ego tatmini başka birşey değil.
bak cidden yazın baya sorunlu bir dönem geçirdim, aileme anlatamadım, yakın arkadaşlarım bekar zaten evlilikle alakalı sorunlara yabancı. hani bir kk var gideyim yazayım dedim, sonra dedim yav ben şimdi o çirkef ekiple hiç uğraşamayacağım! yok eşin şunu demişti, bunu yapmıştı. 5 sene önceki konular ısıtılacak önüme konacakkaldı öyle, kendi kendimi yedim, bir şekilde çözüldü...
ne geçiyor yani elinize? bana yardımcı mı oldu sizin geçmişi kavrayamadan yorum yapamamak adına yaptığınız kelalaka yorumlar? yoooo... amaç ne o zaman? dobraymış da , yok yanlışa yanlış dermiş de. komik yani , hayattaki dobralık anlayışınız buysa
Bakın sevmediğiniz tasvip etmediğiniz bir durumu siz yapıyorsunuz bu konuda.
Bu cümleleri kim için kurduğunuzu biliyorum hatta banli şu an değil mi :)
Bu bölüme ilk yazmaya başladığımda o üye ve sizin tartışmaniza rast gelmistim ve siz hakliydiniz.size yapılan şey çok geteksiz ve çirkindi.
Ama o tip üyeleri eleştirirken laf vurarak siz de şu an o duruma düşüyorsunuz.
Yani aslında demek istediğim şey bu topikte herkes bir şeyleri eleştiriyor ama aynı ya da benzerini kendisi de yapıyor.ben de yapıyorum belki :)
O yüzden telliogullari ile seferogullarina dönüşmeye gerek yok :)
Ben sizin o durumu görünce konu açmaktan vaz gecmistim tirstim çünkü :)Tek bir kişi değil ki bunlar klan olarak geziyor. Ekibin gerisi de banlıymış demek ondan gelmediler. Alıntı yaptığınız mesajıma cevap yazan üye de klanın bir üyesi. Hemen her konuda olduğu gibi burda da eski konuları açıp kapak yapalım derdine girmişler işte.. burda olmayana da olduğunda söylemişim zaten söyleyeceğimi, sizin de okuduğunuz üzre.
Çok çirkin ya... keşke yapmasalar, yapmasak...
Pusuda bekliyorum diyorsun aplağğğÇorbayı taşırdım kk yüzünden malum her konuyu laf sokmak için takip ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?