• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Haddini Bil !!!

Evet haklısın.
Ama ben normal hayatimda nasilsam burada da öyleyim.
Ben lafımi söylerim kim olursa olsun.
Ama durduk yere bir insana vurmam. O bana soyledi söyledi durdu. Ben sirf Fatma teyze alttan al dedi diye sallamadim. Kilomdan vurdu boyumdan vurdu dugunumden vurdu esimden vurdu..
Ben bilirdim tek tek ona laflarini soylemeyi ama sabredeyim hadi dedim.
En son kalkip klasik Yatak muahbbetime girdi. Sonra senin evin yataginda yok hahah demesi beni orda bitirdi.
Bende bana dedigi butun laflari tek tek yapistirdim . Iadeyi ziyaret yapmayi severim. Pisman değilim. Zaten buraya ne guzel laf saydim demek icin gelmedim. Yada kilolu insanları asagalamak icin yazmadim. Bana dokunmayan yilan bin yaşasın. Ama bana neyle vurursa ona aynen iade etmesinide bilirim. Benim tek sorum annem cok ısrar ediyor aramam konusunda. Bende cok sinirliyim hala bu konuda. Sizce aramali miyim. Sonuçta kadin yeni doğum yapmis diye düşündüm. Sorum gayet acik ve net buydu. Bu soruyu sormak içinde olanı biteni objektif olarak anlatmam gerekiyordu bende olduğu gibi yazdım.
Ama nedense gocunup gelenler olduğu için polemik oldu konuda.
Kac yasina gelmisim bu saatten sonra karakterim değişmez. Ama gercek hayatinda silik ve pasif olanlar burada aslan kesilip ego tatmini yapıyor. En azından ben çift karaktersizlik yapmiyorum. Neysem aynı şekilde davraniyorum. Bunuda cogu insan kaldiramiyor. Her zaman diyorum son moda ego yarışı her yerde. Sana da ayri teşekkür ediyorum.
Zaten özür dileme diyorum bende çünkü hak etmiş ancak belirttiğim gibi burada paylaşmak doğru olmamış, madem ben buyum kimseye eyvallahım yok diyorsun o zaman annen de seni böyle kabul edip kusura bakmayın kızım hak ettiğini düşünmüş der geçer.yoksa senin kişiliğini sorgulayan yok neysen o!! Keşke herkes neyse o olabilse bu kadar öfke sana zarar unutma yoksa dedim ya sen burda gerçek olsan ne olur olmasan ne olur.. İş özü doğru olmak, kimseyi eleştirirken aynaya bakabilmek doğru olan...

Sizin üslubunuzu çok sert bulsam da o da makineli tüfek gibi üstüne gelmiş. . İçimden bir oh olsun dedim ama.. keşke anneliğine (ne kadar hatalı da olsa) kilosuna laf etmeseydiniz. Neticede en baştan sizi uyarmışlar. Aranızda herhangi bir samimiyet yokken o kadar insanın içinde yatak hayatınızı sorması zaten ne kadar cahil ve dengesiz olduğunu göstermiş. Bu şekilde konuşman çok ayıp falan diye geçiştirip kalkıp gitseydin.

Soruna cevabım araya mesafe girmişken Özür dileme. Yoksa hatasını anladı bak derler arkandan..

Ben kadının size o kadar yüklendiğini düşünmüyorum nedense orada o kadar millet var o iş nasıl oluyor niye desin ki o kadar laf dese kaynanası sustururdu ayrıca o kadar sigara nargile içtiyse sen nerden biliyorsun ilk defa görmüşsün o detayları ne biliyorsun ki cahil falan yakışıksız kaşdı ki. misafir bir laf dersin anlardı sizinde ondan kalır yanınız kalmamış çocuğunu düşünmediyse kendü sorunu senin dediklerin onun dediklerinden de berbat ve seviyesizse seviyesine inmiş oldun seni de ayıpladılar

insanlarin damarina basip sonra da ezik masum ayagi yapmiyorlar mi cildiriyorum.camdan evi olan kimseye tas atmasin bir zahmet,tepki fazla ama iyi olmus ya,mustehak bu kadar sacmalamaya:)

Ben kadının size o kadar yüklendiğini düşünmüyorum nedense orada o kadar millet var o iş nasıl oluyor niye desin ki o kadar laf dese kaynanası sustururdu ayrıca o kadar sigara nargile içtiyse sen nerden biliyorsun ilk defa görmüşsün o detayları ne biliyorsun ki cahil falan yakışıksız kaşdı ki. misafir bir laf dersin anlardı sizinde ondan kalır yanınız kalmamış çocuğunu düşünmediyse kendü sorunu senin dediklerin onun dediklerinden de berbat ve seviyesizse seviyesine inmiş oldun seni de ayıpladılar

Ben ilk defa gordum demedim. Onceden de taniyorum kendisini demistim. Sadece annem ben Fatma teyze ve o kadın vardı. Bilmiyorum hic karsilastiniz mi ama böyle tipler var malesef. Yatak muahbbetide yapıyor. Ilk iliskinide soruyor. Nargile içtiğini biliyorum sosyal medyada karnı burnunda fotosu ağzında Dumanlar fotolari hala duruyor. Ve beni de cafeye davet etmisligi var. Ben o bana ne dediyse aynen iade ettim. Kendini baya bir sey sanmasin. Sutten cikmis ak kasik gibi dolanmasin diye. Sustum evet sirf idare et dediler diye. Yoksa bu kadar beklemezdim. Benim amacim burada ne guzel laf saydim bakin demek değil. Sadece annem aramami istiyor sinirliyim hala siz olsaniz arar miydiniz ? Sorum buydu ama sagolsunlar her tarafa çekildi konu.

Evet haklısın.
Ama ben normal hayatimda nasilsam burada da öyleyim.
Ben lafımi söylerim kim olursa olsun.
Ama durduk yere bir insana vurmam. O bana soyledi söyledi durdu. Ben sirf Fatma teyze alttan al dedi diye sallamadim. Kilomdan vurdu boyumdan vurdu dugunumden vurdu esimden vurdu..
Ben bilirdim tek tek ona laflarini soylemeyi ama sabredeyim hadi dedim.
En son kalkip klasik Yatak muahbbetime girdi. Sonra senin evin yataginda yok hahah demesi beni orda bitirdi.
Bende bana dedigi butun laflari tek tek yapistirdim . Iadeyi ziyaret yapmayi severim. Pisman değilim. Zaten buraya ne guzel laf saydim demek icin gelmedim. Yada kilolu insanları asagalamak icin yazmadim. Bana dokunmayan yilan bin yaşasın. Ama bana neyle vurursa ona aynen iade etmesinide bilirim. Benim tek sorum annem cok ısrar ediyor aramam konusunda. Bende cok sinirliyim hala bu konuda. Sizce aramali miyim. Sonuçta kadin yeni doğum yapmis diye düşündüm. Sorum gayet acik ve net buydu. Bu soruyu sormak içinde olanı biteni objektif olarak anlatmam gerekiyordu bende olduğu gibi yazdım.
Ama nedense gocunup gelenler olduğu için polemik oldu konuda.
Kac yasina gelmisim bu saatten sonra karakterim değişmez. Ama gercek hayatinda silik ve pasif olanlar burada aslan kesilip ego tatmini yapıyor. En azından ben çift karaktersizlik yapmiyorum. Neysem aynı şekilde davraniyorum. Bunuda cogu insan kaldiramiyor. Her zaman diyorum son moda ego yarışı her yerde. Sana da ayri teşekkür ediyorum.

Bak mesela bu da ilginç geliyor bana.
Eski konudan vurmak diyorlar buna ama dayanamıyorum neden hep yatak odası muhabbetleri seni buluyor?
Bir konum daha vardı bekaretimlei mı ilgiliydi yatakla mı ilgiliydi yine öyle bir şey.
Nasıl Hep seni buluyorlar cidden? Sence de tuhaf değil mi?
Bana bir bekarlıgimda ne evliliğim de bir Allahın kulu yatak odası konusu acamaz. Bilirler de bunu bir şekilde.
Neden hep seni oluyor bu yatak odası konuşmayi sevenler?
Bilmiyorum Merve biras tuhaf bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi benim bu tarz tavırlarla ilgili kızdığım su:
madem ki söylediği laflar ters sizin için veya laf sokuyor. o anda paylayacaksınız veya hiç bişey söylemeyeceksiniz.
şimdi o kadının söylediği hiç bi laf hatrlanmayacak lohusa kadına nasıl da bağırdı diyecekler toplum böyledir.
madem en başta sineye çektiniz, bununla bir olamam deyip oradan ayrılmalıydınz ama madem paylayacaktınız ilk cümlelerinden yapmalıydınz

ya senin konu açman değil ki mesele. ben o konuyu kapatmışım geçmiş gitmiş bitmiş , nokta. bunu da belirtmişsem artık burdan yürümek insafsızlık ve bir çeşit ego tatmini başka birşey değil.

bak cidden yazın baya sorunlu bir dönem geçirdim, aileme anlatamadım, yakın arkadaşlarım bekar zaten evlilikle alakalı sorunlara yabancı. hani bir kk var gideyim yazayım dedim, sonra dedim yav ben şimdi o çirkef ekiple hiç uğraşamayacağım! yok eşin şunu demişti, bunu yapmıştı. 5 sene önceki konular ısıtılacak önüme konacak:kusmuk: kaldı öyle, kendi kendimi yedim, bir şekilde çözüldü...

ne geçiyor yani elinize? bana yardımcı mı oldu sizin geçmişi kavrayamadan yorum yapamamak adına yaptığınız kelalaka yorumlar? yoooo... amaç ne o zaman? dobraymış da , yok yanlışa yanlış dermiş de. komik yani , hayattaki dobralık anlayışınız buysa :olamaz:
Bakın sevmediğiniz tasvip etmediğiniz bir durumu siz yapıyorsunuz bu konuda.

Bu cümleleri kim için kurduğunuzu biliyorum hatta banli şu an değil mi :)

Bu bölüme ilk yazmaya başladığımda o üye ve sizin tartışmaniza rast gelmistim ve siz hakliydiniz.size yapılan şey çok geteksiz ve çirkindi.

Ama o tip üyeleri eleştirirken laf vurarak siz de şu an o duruma düşüyorsunuz.

Yani aslında demek istediğim şey bu topikte herkes bir şeyleri eleştiriyor ama aynı ya da benzerini kendisi de yapıyor.ben de yapıyorum belki :)

O yüzden telliogullari ile seferogullarina dönüşmeye gerek yok :)

Bakın sevmediğiniz tasvip etmediğiniz bir durumu siz yapıyorsunuz bu konuda.

Bu cümleleri kim için kurduğunuzu biliyorum hatta banli şu an değil mi :)

Bu bölüme ilk yazmaya başladığımda o üye ve sizin tartışmaniza rast gelmistim ve siz hakliydiniz.size yapılan şey çok geteksiz ve çirkindi.

Ama o tip üyeleri eleştirirken laf vurarak siz de şu an o duruma düşüyorsunuz.

Yani aslında demek istediğim şey bu topikte herkes bir şeyleri eleştiriyor ama aynı ya da benzerini kendisi de yapıyor.ben de yapıyorum belki :)

O yüzden telliogullari ile seferogullarina dönüşmeye gerek yok :)

Tek bir kişi değil ki bunlar klan olarak geziyor. Ekibin gerisi de banlıymış demek ondan gelmediler. Alıntı yaptığınız mesajıma cevap yazan üye de klanın bir üyesi. Hemen her konuda olduğu gibi burda da eski konuları açıp kapak yapalım derdine girmişler işte.. burda olmayana da olduğunda söylemişim zaten söyleyeceğimi, sizin de okuduğunuz üzre.

Çok çirkin ya... keşke yapmasalar, yapmasak... :(

Tek bir kişi değil ki bunlar klan olarak geziyor. Ekibin gerisi de banlıymış demek ondan gelmediler. Alıntı yaptığınız mesajıma cevap yazan üye de klanın bir üyesi. Hemen her konuda olduğu gibi burda da eski konuları açıp kapak yapalım derdine girmişler işte.. burda olmayana da olduğunda söylemişim zaten söyleyeceğimi, sizin de okuduğunuz üzre.

Çok çirkin ya... keşke yapmasalar, yapmasak... :KK43:
Ben sizin o durumu görünce konu açmaktan vaz gecmistim tirstim çünkü :)

Ama bakın geçen linç etmişler dediğiniz üye de bütün konularda hemen hemen herkesi linç eden bir uyeydi.zaten o yüzden başına o durum geldi.belki de o klanin bir uyesi haha :)

Ama ona gösterilen yüksek anlayış bu konu sahibine gösterilmiyor.merve ile geçen konusunda tartistim ve bence hakliydim ama şu anda bu duruma getirilmesi beni de rahatsiz etti.

Valla kusura bakmayın kızlar ama kaldım bozmuş atmış sonrada vay efendim sen niye cevap verdin..senin ondan kalır yanın yok bilmem ne vs..Allah aşkına çoğu zaman böylesi insanlar yüzünden oturduğumuz ortamda zevk almadan kalkıp gidiyoruz ne hakla aynı ortamla birlikte paylaşıyoruz diye karşımdaki insanın patavatsızlığına şahit olmak zorunda değilim oda aynı şekilde benimkine.arkadaşım eline sağlık böylelerine daha beterini yapmak lazım ben olsam daha ağır laflar kullanırdım ne hakla kendini ne zannediyor ki senin karşına geçmiş seni eleştiriyor önce kendisine dönüp baksın

Back
X