Cahil Haddini Bil !!!

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Selam kızlar.
Evet yine ben.
Girmicem dedim siteye üyelik iptal ettim ama yine geri geldim evet.
Bu siteyi takip eden arkadaşlarım var Esra Erol konusu olmuş çok konuştular merak ettim bende. Sonra üyeliğimi açmaya karar verdim bir olaya aşırı sinirlendim hala sinirimi atamıyorum.

Yurt dışına gitmedim daha Türkiyedeyim. 1 hafta önce yemek duzenlemistim düğün için. Tabi herkesi çağırmadik tebrik etmeye eve gelenlerde oldu.
Annemin aynı köylüsü Fatma teyze gelini ile gelmiş.
Gelini daha yeni doğum yaptı.
Psikolojisi bozulmuş biraz öyle dedi Fatma teyze idare edin diye.
Annemin evinde ağırladık.
Neyse kısa keseyim.

Bu kız başladı aklınca laf sokuşturmalara.
Doğum günüm vardı sosyal medyadan görmüş "eşin nasil kutladı" dedi.
Bende " kutlamadik işleri vardi " dedim.
"Ay yazik ilk dogum gunun" gibi sacma sacma konuştu.
Sonra neymiş düğün olmamış, çocuk için çok geç kalmışım, evliymişim evim bile yokmuş , nasıl gelin olmuşum, cok zayifmisim, erkek etli butlu ele gelen kadın istermis...
Fatma teyze arada gülüyor Şakaya vurmaya çalışıyor tabi.
Bende takmadim pek çünkü yeni doğum yapmış diye.

En sonunda "o iş nasıl oluyor " gibi klasik saçma konuya girmeye kalkınca sinirlendim.
Ben sabirliyim ama sabrim taşınca babamda olsa patlarım.

Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim !!.
Daha saymiyim istersen. Sen benimle en som konuscak insan bile değilsin.
Dedim hafif bağırarak. Tabi annemler kızım sus felan arkadan susturmaya çalışıyorlar.
Herkese Teşekkürler isim var çıkıyorum dedim.
Annem şimdi bana kızıyor. Ara gönlünü al diyor. Kiz yeni dogum yaptı çocuk, kilo derken psikolojisi bozuk ayıp ettin diyor.

Bana mi çocuk doğurdu. Bana mı kilo aldı. Banane!! Insan gibi dursaydi insan gibi konuşurduk bizde eşşek değiliz !!

Elim titriyor yazarken sinirden.
Abarttim mi sizce. Annem sıkıştırıp duruyor aramak içimden gelmiyor tabi ama bilemiyorum .

İyi yapmışsın. Ağzına sağlık.

Doğum yaptı diye beynini ameliyatla aldırmadı ya. Lohusalığını gidip kocasına yapsın.
Hayır zaten bin tanr isim var. Sırf meraklılar gelcek diye işimi gücümu bıraktım. Kac tane derdim var. Olaylar istedigim gibi gitmiyor. Kafam olmuş balon. Ben ona acıyorum gençliğini mahvetti diye oda bana acıyormus meğer. Şaka gibiydi.

Cokta guzel yapmisssin. Agzina saglik. Keske kolundan tutup disarida atsaydinya da kafasini yemeklere soksaydin

Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.

Haddini bil cahil ! Muhteşem yüzyıl sahnesi gibin mübarek

Konuya yorumum ise, karşısında ki böyle konuştuğun da sizin verdiğiniz tepkiyi herkes verir, mesele erdemlice cevap vermek.

Söylediklerine susmamalı idiniz ama onunla aynı Usluptan dem vurabilirdiniz.

Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.
Hamile degilim cnm :) ama hamile olsam icememeye calisirim :) soyledigi laflar agir gerckten sacma salak konusmus sende agzinin payini vermissin daha fazla sinirlenip kendini yipratma.

Aşırı tepki vermişsin bence. Klasik cahil lafları yani he diyip geçiceksin.

Özür dilemelik bir şey de yok hiçbiri yalan iftira değil laflarının.

90 kg bana mı oldun lafına çok güldüm

Yeni evliyken zaten kiloluydu biraz. Bana o zamanlar soruyordu diyet varmi bildigin diye. Bende yardimci oluyordum. Bayramlari köyde karşılaşınca tatli baklava yemiyorum diye bana herkesin içinde laf söylüyordu. Ayıp ayıp misafirsin diye. Dengesiz şey. Bacakları tutmuyor kilodan bana gelmiş etli kadin sever erkek sen bakalım ne yapcan aman dikat et hee kacmasin diyor. Allahım sen ezmede adamı altında.

Ay dur açıklama yapayım, yani onunla aynı şekilde konuşun demek istemedim he.

O size zayıf mı dedi, Bnm kocam beğeniyo, ay yok kilo almak istemiyorum.

Düğünü biz tercih etmedik, doğum gününe de ben önem vermiyorum vs vs.

Ayıp etmişsin.
Üslubuyla cevap vermek var seviyesizlesmek var
Ne farkın kaldı şimdi ondan?
O sana zayıf demiş kizmissin ama sen ona şişko demişsin?
Kalp kurmasına kızıp kalp kirmissin.
Cahil diyorsun ama tartışmayı bilmemekte cehalet belirtisidir.
Sakınce ayıp ettigini söylerseniz lütfen bu tip sözler söylemeyin kalp kırmak istemiyorum deseniz hem Daha seviyeli olur hem de kalp kirmazdiniz

Artik olan oldu. Keske dedigin gibi deseydim. Ama aramak istemiyorum. Ben niye arıyorum hem. Annemde sinirimi bozuyor.

iyi de sizin evliliğinizi sorgulamak ona düşmezse onun anneliğini sorgulamak da size düşmez. sigara içmesindne bu kadar rahatsızsanız ki doğal bişe, bebeğe yazık, bunu düzgünce söyleyebilirdiniz mesala, ya da hiç davet etmeyebilirdiniz. mantıksız yani. o zaman huyunu beğenmediğimiz insanları toplayalım eve azarlayalım. ne mana?

Su son söylediğinde çok seviyesiz bir cümle mesela.
Cahillikten bahsederken insanları böyle sinfilandirmani hiç yakıştıramadım.
Yok ezer bilmem ne?
Biraz üslubuna tarzına dikkat etmelisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…