- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Hayır zaten bin tanr isim var. Sırf meraklılar gelcek diye işimi gücümu bıraktım. Kac tane derdim var. Olaylar istedigim gibi gitmiyor. Kafam olmuş balon. Ben ona acıyorum gençliğini mahvetti diye oda bana acıyormus meğer. Şaka gibiydi.İyi yapmışsın. Ağzına sağlık.
Doğum yaptı diye beynini ameliyatla aldırmadı ya. Lohusalığını gidip kocasına yapsın.
Cokta guzel yapmisssin. Agzina saglik. Keske kolundan tutup disarida atsaydinya da kafasini yemeklere soksaydin
Hamile degilim cnm :) ama hamile olsam icememeye calisirim :) soyledigi laflar agir gerckten sacma salak konusmus sende agzinin payini vermissin daha fazla sinirlenip kendini yipratma.Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.
Aşırı tepki vermişsin bence. Klasik cahil lafları yani he diyip geçiceksin.
Özür dilemelik bir şey de yok hiçbiri yalan iftira değil laflarının.
90 kg bana mı oldun lafına çok güldüm
Haddini bil cahil ! Muhteşem yüzyıl sahnesi gibin mübarek
Konuya yorumum ise, karşısında ki böyle konuştuğun da sizin verdiğiniz tepkiyi herkes verir, mesele erdemlice cevap vermek.
Söylediklerine susmamalı idiniz ama onunla aynı Usluptan dem vurabilirdiniz.
Artik olan oldu. Keske dedigin gibi deseydim. Ama aramak istemiyorum. Ben niye arıyorum hem. Annemde sinirimi bozuyor.Ay dur açıklama yapayım, yani onunla aynı şekilde konuşun demek istemedim he.
O size zayıf mı dedi, Bnm kocam beğeniyo, ay yok kilo almak istemiyorum.
Düğünü biz tercih etmedik, doğum gününe de ben önem vermiyorum vs vs.
Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.
Yeni evliyken zaten kiloluydu biraz. Bana o zamanlar soruyordu diyet varmi bildigin diye. Bende yardimci oluyordum. Bayramlari köyde karşılaşınca tatli baklava yemiyorum diye bana herkesin içinde laf söylüyordu. Ayıp ayıp misafirsin diye. Dengesiz şey. Bacakları tutmuyor kilodan bana gelmiş etli kadin sever erkek sen bakalım ne yapcan aman dikat et hee kacmasin diyor. Allahım sen ezmede adamı altında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?